Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 17
MsBB spune:
Neatza!
Mai, mai, mai.... s-a trezit mandra la 6, i-am muls vaca de lapte praf si i-am oferit un bibe si cred ca am adormit la loc ca m-am trezit la 9. Mandra inca doarme asa ca profit si eu daca tot m-am trezit tarziu 
Alysh - distractie placuta la mare!
Desiree - multumesc pt urarile la adresa sotului
. Tre sa zic ca am admirat-o pe Victoria si pot din poze sa-mi dau seama cat de energica si de haioasa este
. I-a raspuns matusa Diana din Romania? 
La cap poze m-am delectat si cu gasca de canadieni
, am admirat-o si pe Olivia si pe mami tare frumusele
. Ma bucur ca ai mai trecut pe aici si-i urez si Oliviei si Victoriei, somn lung toataaa noaptea 
Ylari - iesire placuta afara! Tu cand iesi cu Eva nu te gasesti cu alte mamici? Noi de obicei formam o haita
organizata de mamici si suntem ca secretarele alea : 200 de cuvinte pe minut ![]()
Andrada 

ce ma bucur ca a iesit urocultura bine! Sa dea DD sa scapati de probleme forver!
Multumesc de urari si imi pare rau ca barcutza nu
. Nu va puteati intoarce cu ea la magazin sa o schimbati?
Maine vedem ce efect are undita mea smechera ![]()
Doloress - am fost surprinsa sa te vad in timpul saptamanii pe aici
, placut surprinsa 
Multumesc pt urare , ii voi transmite ![]()
Uf
Inais, am ajuns la mesajul tau si vad ca iar a facut Iasmi febra. Sper ca azi vii cu vesti mai bune 
Vecina -
Pai, cum puteam sa spun daca era si impricinatul de fatza cand veni vorba de lungime
. Io di aia radeam asa pe sub mustati
numa ca el saracu' s-a dat de gol la cap dimensiune 

Apoi ne-am luat cu vorba si am uitat
dar ma gandeam ca ai citit mesajul. Oricum, multumesc mult pt idee
!
Sper ca e bine Teo astazi? 
Lori -
asteptam soarele si pe strada ta 
Micaela -
acum saracu ce mai apuca sa pescuiasca e pe fie-sa din parc, de pe jos...dar important e ca va avea undita ![]()
Cum mai e Daria? A mai facut febra?
Belleane - 
Dani?
Va multumesc, inca odata, fetelor pt urarile la adresa husbandului ii voi transmite maine iar undita mea nu stiu cat de surpriza va fi ca aseara cand ne-am intors acasa, nush ce l-a apucat, a deschis usa de la baia de serviciu, unde am plantat eu haragul . De zis n-a zis nimic dar era tot
. Eu m-am prefacut doar ingrijorata si l-am intrebat daca nu reuseste sa gaseasca ceva
. Apoi am depasit momentul dar imi e teama ca s-a dus naibii surpriza mea
.
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
gabitzam spune:
Cleo, acum 3 ani am facut mai multe proceduri de remodelare, cand avea Andrei un an. Am facut impachetari parafango, am facut electrostimulare si am facut masaj cu vacuum Starvac.
Am slabit atunci dar doar in dimensiuni, centimetri, s-a imbunatatit tonusul, s-a dus neshte celulita jos.
Electrostimularea la intensitati mici e ok, nu e dureroasa, dar nici foarte eficienta. Cu cat creste intensitatea e mai eficienta dar si mai neplacuta. Depinde de rezistenta fiecaruia.
La masajul Starvac te doare de faci pe tine de durere, daca ai celulita mai grosuta, dar este cel mai eficient.
Din pacate daca nu m-am dus regulat dupa aceea pentru intretinere, s-a dus ce obtinusem atunci.
Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
Am vazut un anunt la mica publicitate aici pe DC cu vanzare hainute de firma. M-am uitat e linkul de acolo si au hainute tare dragalase. Am vorbit cu fata pe messenger si am comandat cateva chestii pentru baieti. Daca va intereseaza, vedeti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=19803
Alaturi de SEBI
Andrada79 spune:
Inais imi pare rau sa aud ca iar a facut febra. Noi in martie am avut prima oara o asa problema, adica doua saptamani de stare subfebrila 37.8-38.6. Ii dadeam nurofen, panadol supozitoare ii trecea dupa care iar, apoi urma o zi de liniste dupa care iar. I-am facut analizele la sange, ce sa zic o gramada de analize ca intr-un final sa fie infectie urinara cu ecoli. Tot cand facea febra mi se deranjaze la stomac dar nu facea decat maxim 4 scaune diareice pe zi si incepuse sa faca si cu mucus si mirosea ingrozitor de urat. Un alt semn care l-am mai avut a fost faptul ca noaptea nu se odihnea bine plangea in somn si era fff agitat se zvarcolea pe toate partile. Cum am inceput tratamentul cu antibiotic pt e coli vreau sa zic chiar din prima noapte a dormit si el cap coada linistit. Iti zic toate astea poate te ajuta in vre un fel. Imi dau seama ce e in sufletul tau ca stiu cat de terminata am fost alea doua sapt pana i-am dat de cap. Astept vesti bune de la voi!

inais spune:
neata!...nu-i buna!
Sunt cu bagajul de spital la usa...de dimi a facut 39.4. La o ora dupa Panadol si Novocalmin avea 38. In cond in care trebuia sa-i scada in 40-45 min. 
Andrada suspectez si eu asa ceva...o infectie urinara. Am sunat dr. A zis sa mai stam pana la 2 cand ies rez. analizelor de kk. Inca aproape 4 ore. Zau ca-mi vine sa ma impusc. Daca nu iese nimic din kk...trebuie sa investigam suplim cu mai mult decat o hemograma. Asa mi-a zis. Detalii nu mi-a dat. De o sapt. ea are zilnic temp./febra. Scaunul macar i l-am reglat. Sper din suflet sa nu ne internam...dar am zis ca o facem si pe asta daca trebuie.
Cam atat despre noi!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Adriana_78 spune:
Inais, mai da de ce sa va internati? doar pt. ca face febra? daca zici ca stomacelul e Ok, e clar ca are o infectie, corpul incearca sa lupte, de aici febra, probabil ca e slabita si infectia e puternica si nu reuseste sa treaca peste - insa treci pe un antibiotic!
E adevarat ca in spital ii fac mai multe investigatii, antibioticul daca ii dau se asimileaza mai usor, daca-l fac intravenos - da poate nu e chiar asa caz de spitalizare - nu stiu ce sa zic
Annika a fost racita vreo 2 sapt., nimic grav insa, un pic tuse, un pis mucisori - insa dupa excursia la Viena, ce-o mai fi luat de prin avion, oameni multi, aer cond. a dat-o acasa pe febra, dupa 3 zile de febra mare(suspectam febra de 3 zile), da n-a avut eruptie pe piele, i-am dat Augmentin si i-a trecut.
tin pumnii sa nu fie nimic grav si sa va faceti bine!
Adriana
Simonix spune:
Inais - repede, sa te incurajez si eu - fa-i analizele si gata, sa stiti si voi ce are ... Te inteleg ca esti disperata, am trecut si eu prin asta de mai multe ori, dar o sa fie bine, intr-un fel sau in altul 

Nu am apucat pana acum sa te incurajez, caci si eu am fost cu Robert ori bolnav, ori plin de energie - efectul in ambele cazuri pentru mine este acelasi:de-abia am timp sa respir.
In rest noi suntem bine, am scapat de febra mare, eram si noi cam ca Iasmina, cu temperaturi inalte care scadeau greu sau mai deloc - ce sa zic, faza buna la el e ca nu a fost deranjat la stomac, nu a fost pleostit, analizele i-au iesit super
- e f bine cu toate vitameinele etc, nu are nici o infectie, nu are nici mononucleoza ... Efectiv a luat un virus
care si-a facut de ca si acum gata, a plecat.
Insa inteleg disperarea mamicilor care isi vad puii cu febra asa mare, sincera sa fiu, eu deja m-am obisnuit si sub 38.5 nici nu reactionez. Si de asemenea, in general astept cam 2 zile - max 3. Doctorul l-a vazut pe Robert dupa 2 zile de febra si mi-a zis ca sigur e viral, io nu l-am crezut
l-am intepat pe pitic si iata ca a avut dreptate doctorul, ma sfatuise sa mai astept 48 de ore pana sa il intzep, ca nu are rost ... Evident ca fix la termenul dat de doctor a plecat febra dar piticul a ramas intzepat
caci mi s-a parut greu sa mai astept cele 48 de ore regulamentare Eh, dar asa m-am linistit total.
Azi noapte a venit mama din Romania
Piticul a fost super incantat sa o regaseasca si s-a lipit imediat de ea iar de azi stau impreuna acasa si eu merg la servici yuupiiii !!! Adevarul e ca zilele astea chiar m-am odihnit acasa, desi am fost numai dupe fundul piticaniei, am avut timp sa citesc, de ex. Insa ieri deja eram ca un leu in cusca, mi se cam dusesera creierii pe campii .... Ceea ce devenise evident, caci eram mai irascibila si il mai iritam si pe Robertzel. Bine ca am scapat de casa 
Va pup si va urez sanatate - Inais, mai ales voua 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Danicris spune:
Servus dragele !
Nu puteam sa nu-i raspund lui MsBB care a intrebat de noi. Saru'mana ! Vladuc de 2 zile este kk-cios, inca nu i-am dat nimic, doar l-am bagat la regim si l-am facut chinez, adica a papat orez la greu. Sper sa-i treaca fara tratament.
In primul rand multa sanatate copilasilor bolnavi, am observat ca-s cam multi in perioada asta.
Inais, sa va ajute Dumnezeu sa nu ajungeti totusi in spital Sanatate multa Iasminutei ! 
Lorich, sper totusi sa fie doar o sperietura si sa se rezolve problema lui Robert, Doamne ajuta ! 
MsBB, sa-ti traiasca sotul, sa aiba grija de fetele lui ! La multi ani cu sanatate ! 
Georgiana, muta sanatate Teodorei. 
Simonix, sanatate lui Robertzel. Aaaaa, am vazut pozele, este superb pustiul tau. 
Am vazut si pozele Victoriei. Ce printesa frumoasa ai, Desiree, sa-ti traiasca. Imi pare rau de noaptea nedormita. 
Cleo, felicitari ! Voiam sa te intreb : cu cine o lasi pe Mara cand incepi serviciul ? 
Gabitza, ma bucur ca Raducu se intelege cu bona cea noua. 
Adriana, spor la facut inghetata ! 
Nu va suparati pe mine da' n-am retinut tot ce s-a scris, oricum va pup pe toate, fara exceptie si va doresc copii sanatosi, plimbari lungi si frumoase, vreme buna celor ce sunt sau urmeaza sa mearga in vacanta.
Inca o data, multa sanatate tuturor copilasilor.
Papaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
belleane spune:
Salutare,
Pupici
pentru Iasminuta. Insanatosire grabnica!!!!!
pupici
: Rasfatel, Tiberiu, Robertel sanatate !!!!
Am vazut poze cu puisorul canadian de Magdone, tare dragalasi erau toti la masa. si ce tort
.
Cleo: eu fac de vreo 2 saptamani electro si vacuum. Nu mai suportam sa slabesc asa greu. Intr-o seara chiar mi s-a parut ca disparusera vergeturile de pe burta. Eu am mai facut in trecut si electro si masaj si termocuverta. Toate duc la un corp super. Zici ca lucrezi zilnic la sala. Electostimularea se incepe treptat si ti-l reglezi singura in functie de sensibilitatea pielii sau a diferitelor zone. La vacuum parca ti-ar pune cineva ventuze.
Si uneori doare dar,"sufera baba la frumusete". Si voiam sa te intreb : Unde tii burta aia despre care vorbesti?
Adriana: spune-mi si mie despre masina de inghetata. Cum functioneaza, ce trebuie sa pui: prafuri sau faci amestecul.etc.
si ma intereseaza un aspirator cu filtrare in apa. Daca aveti asa ceva si sunteti multumite va rog sa-mi spuneti ce marca, model. etc
Eu am unul mare de tot care spala dar e foarte greu de manevrat. Vreau ceva mai micut.
Alysh: distractie placuta la mare!!! da,sper sa ne vedem la o chinezarie!!!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
MsBB spune:
Electrostimularea e o chestie care tine mult de persoana. Io,mai nesimita
, nu simteam nici pe naiba - altele se perpeleau de mama focului la cea mai mica intensitate.
Pt rezultate, vizibile, trebuie lucrat indelung - apoi pt mentinere , de asemenea continuat un program de min 1-2 sedinte pe saptamana. Destul de costisitor si fara dieta/miscare nu prea se vad rezultate.
Edit : mi-am adus aminte
. Cica 45 de minute de electrostimulare este echivalentul a 4 ore de fitness/sala. Acum depinde si de organism cum reactioneaza.
Asa, mai zic una alta inainte de a pleca PA-PA - apoi imi iau talpasita, ma duc la tortura, la defrisare
, si daca o tine vremea cu noi la o balaceala in piscinutza
si un porumb copt
- sau mai multi ![]()
Deciiiii - cand vin sa nu mai fie bolnaviori, da? Robertzel fa-ti de cap cu buni
, Iasmi fa-te bine si hai bucur-o pe mami, insanatoseste-te
, Teo, Daria sa fiti cuminti ne-febrile
, Vlady
sa fuga kk-reala iar pt Adriana zic
: Doamne ajuta cu mashina de facut inghetata 
Fetelor aflate la mare, Simona,Laura,Iulia, le doresc soare mult, valuri mici, liniste multa si copii cuminti
Sa fiti toti/toate sanatosi, voiosi, frumosi si zambiciosi 
Gata, plec
- ma duc sa slabesc la defrishat - cand ma ridic de pe masa aia zici ca am facut pe mine
asa baltesc 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

noastra!