Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ce-o fi cu Iasminuta?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Salutaree tuturor si dela noi!
Vin de la stoma,mi-am facut un detartraj si o albire,astept cu nerabdare cele 3 sapt in Franta,mai e un pic.....
B.G.a fost la mare cu soacra-mea,e super sanatos,nu a racit deloc desi a fost scos si pe ploaie afara.
Lori iti recomand sa mergi cu cel mic la dr.Leventer Mihaela,eu o cunosc demult e o profesionista,nu stiu insa daca da consultatii la bebelusi,clinica e la Victoriei, e destul de costisitoare consultatia dar merita,dupa parerea mea e cea mai buna pe probleme de dermato cu tot ce implica ele,cancer de piele si toate celelalte.Sanatate multa! Eu zic sa te duci cat Mai repede la consultatie undeva cu puiul,nu Mai amana.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, i-ai facut o pagina Daviducului absolut extraordinara !!! Am vrut sa scriu in guestbook, dar al naibii ca nu-mi iese deloc germana asta Ti-am pus o poza pe pinboard

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Asa, deci: Victoria doarme, pot sta si eu 5 minutele la barfa.
Vreau sa va multumesc tuturor ptr. complimente.
Am iesit dimineata si am cumparat legume ptr. Victoria, acum cand se trezeste sa vedem ce 'zice' de noua reteta inventata de mami: ciuperci umplute cu avocado si usturoi.
Am vazut pozele cuiva, dar nu-mi amintesc ale cui... scuze... o sa recitesc sa vad ale cui erau.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Salutare

Desiree - parca am mai povestit ca din cauza de nervi provocati de o situatie similara cu a ta imi venea sa imi leg trompele... Grrrr ... Io nu inteleg ce au cupiii astia, li se inchid ochii, efectiv - si ei se chinuie sa ii deschida... Si orice le atrage atentia, cel mai mic fosnet, cea mai mica atingere... La noi mai este o problema: e soare pana la 11 noaptea. Aproximativ. Ei bine, culca cupilul la 8 daca potzi ! Pentru ca nu avem perdele negre (inca), am inceput sa ii punem o patura in geam. Din pacate dimineata soarele apare pe la hmmm 5 ??? Si domnul Goe al meu doarme doar odata cu soarele. Deci va dati seama Din fericire a plecat caldura si a plecat si soarele - ieri a fost innorat si pe la 8 seara era mai intuneric, de la nori.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Simona, stiam eu ca ai zis ca legi trompele dar nu mai stiam de ce... las' ca eu am zis dinainte de a naste ca daca e cazul de cezariana o sa leg trompa (ca numai una am). Nu a fost cazul, asa ca inca astept sa isi faca daddy curaj sa mearga la chop-chop

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

salutare...salutare...

revenim si noi de prin excursii...am fost la ny si la niagara..a fost frumos, obositor, dar eric s-a purtat exemplar. a dormit , s-a jucat ..am fost prin manhattan, ne-am plimbat cu eric. am s apun si poze. acum inca se descarca din aparat.

am citit despre bolnaviorii iasmi, robertel dorim multa sanatate si putere la mamici.

concediu placut si mult soare celor aflati la mare...lautitza, simo, alysh, iulia.

am vazut poze cu bbi mumosi de magdone, desiree, cenia,

am citit in linii mari si m-am ingrozit de ce aud prin canada de la

doloress cu spitalele. vezi aici desi totul e pe bani...macar stiu ca ma ia imediat. uite de ex. mama a cazut pe scari si s-a lovit la spate, eram in alt stat si am fost la spitalul cel mai apropiat direct la urgente. ne-a luat pe loc. bine..totul e pe bani. dar parca prefer sa dau bani dar sanatatea e principalul. aici avem si noi un spital gen cum sunt in canada care stai la coada cate 28-30 de ore...dar e un spital pt saraci, pt cei care nu au bani sa isi plateasca bill-ul.
daca ai asigurare te ia, daca ai cash te ia..oriunde.

ma cam speriat ce am auzit de copilul acela cu sechele din cauza unei educatoare....si eu ma gandesc s a il dau pe eric la gradi din toamna. ma si tem....

fuuug dar o sa pun poze.

apropo de ziua lui..a tras asa in oridea asta: bani, chei, surubelnitza. mare banos mesteros are mama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Miss, i-ai facut o pagina Daviducului absolut extraordinara !!! Am vrut sa scriu in guestbook, dar al naibii ca nu-mi iese deloc germana asta Ti-am pus o poza pe pinboard

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Unde e pagina lui Daviducu, ca eu sunt chiorenzis, nu vad...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Alaturi de SEBI

http://david.baby-homepage.net/guestbook.html?1

aici
mie mi-a iesit!

(am avut bulan, nu ca ash sti germaneza)...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

Alaturi de SEBI

http://david.baby-homepage.net/guestbook.html?1

aici
mie mi-a iesit!

(am avut bulan, nu ca ash sti germaneza)...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Foarte mistooooooooooo
Pana acum m-am benoclat!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am culcat si eu fetitele!
am fost in parc dupa-amiaza, au fost tare cuminti si au si adormit imediat

Sper ca bolnaviorii nostri sunt mai bine

Super pagina lui David (MissParker) si pozele din vacanta in Italia-Austra, la fel f. frumoase.
David e tare expresiv

o seara linistita tuturor
Adriana

Mergi la inceput