Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 20
Alysh spune:
Buna seara,
Lorich, iubita, Magnetism are dreptate, e o idee buna sa mergi la Leventer. Sotul meu o cunoaste bine, ai putea sa te duci din partea lui, dar ne auzim la un tel inainte. Nu stiu cat de repede ai sa vezi tu mesajul, de aceea, o sa le rog pe fete sa-mi dea nr tau de tel.
SO: am rugamintea sa-mi dati si mie pe PM nr tel Lorich
Multumesc mult fete dragi pt urari, am intrat special sa vad ce mai spune Lorich si uite ca Magnestism a dat idee f buna
PUp
Vlady
YLARI spune:
Of sunt atat de suparata, s-a impiedicat bebeluna, a cazut si s-a lovit la guritza, i-a curs si sange de le gingie...
dintzisorii sunt ok, sangerarea s-a oprit foarte repede dar mi-a tras un plaaaaaaaans..... si io la fel... noroc ca am linistit-o cu baitza, cu cantat, cu plimbat prin camera pe semi intuneric si usooor usooor am adormit-o Of ce naspa ma simt... 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Simonix spune:
Ylari - pupam Eva dragutza si pe mami a ei suparici :) Nu te stresa prea tare, fix la fel o patzit Robertixul, a picat de unul singur pe gresie, zau ca nu l-am impins noi ![]()
, si s-a umplut de sange la guritza, Bobo s-a speriat rau, tremura cand l-a luat la spalat, bebe plangea, evident, io ma foiam si eu pe langa ei ... In fine, a fost sperietura, dar a trecut repede, cred ca efectiv e mai mare sperietura si ii curge sange mult, ceea ce e impresionant. Ai grija sa nu fie dintzishorii, vezi daca si-a muscat limbutza, curatza bine si da-i multi pupici 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
inais spune:
Scriu rapid.
celor care s-au gandit la noi!
Suntem acs. Am vizitat 2 spitale si 3 medici, am capiat un lab de analize (Synevo) cu 'nspe mii de telefoane sa trimita rez. analizelor pe faxul de la Gr. Alex....etc. 
Tot face febra la nici 6 ore. Mi-a facut si la Gr. Alex. 39.2 I-au pus Diclogesic. Mult mai bun dar si mai tare decat Novocalmin. Am trecut prin niste faze...
Au sosit rez analizelor de kk. Nu e rotavirus, e adenovirus. Deci nu ii putem da nici un tratam. Maine insa vrem sa ii repetam analizele si sa facem si sumar de urina.
In continuare face febra. Panadolul nu mai are nici un efect. Diclogesic nu ii putem da pana maine. Mai putem apela doar jumatate de Novocalmin pana maine dimi. Sper sa nu fie nevoie de mai multe ori. Impachetarile nu au nici un efect. Nici sosetele cu otet.
Suntem praf...bine ca macar nu mai are diaree. Ne e teama de tot felul de chestii, infectii si supra-infectii. Nu intelegem de ce a reaparut febra si mai ales de ce-i asa de rebela (mult mai mare si nu cedeaza la anti-termice). O hranim cu seringa. La mancare ma refer. In rest bea din bibe. Cu mancatul era oricum pb cu ea, dar acum chiar ca nu mai reusim sa-i intram in gratii cu lingurita aia pacatoasa!
Cu seringa da. Totul pasam lichid si ii dam.
Avem voie regim destul de variat de mancare. Ni s-a spus sa pompam in ea mancare. Cred ca daca mai are 8.200 e mare lucru. 
Nu mai stiu ce sa scriu...sunt incoerenta si obosita, dar functionez pe pilot automat. Nici sa adorm nu mai reusesc...parca-s drogata. Injectata cu adrenalina, ceva...cred ca atunci cand se va face bine voi dormi o sapt. neintoarsa!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Simonix spune:
Inais, dar cat face febra ?? trece de 40 tratata ? Sau cum ? ca de ex Robert facea zile la rand spre 40 si nu i-am dat niciodata nimic mai mult decat paracetamol, alternat cu nurofen la 4 ore, si sub 39 - 39.5 nu scadea. Dar nimeni nu mi-a zis sa ii fac bai, impachetari etc, ba din contra, mi s-a spus ca nu am ce face decat sa astept si sa tratez febra cu clasicul paracetamol ...Acum tot la fel a avut, efectiv in 4 zile a plecat febra fara nici un alt semn.
Din pacate asa este, o sa slabeasca mult dar o sa vezi ca recupereaza rapid dupa ce se face bine - au dupa boala o pofta de mancare si de viata de o sa iti creasca inima :) Bine ca nu are altceva, vreo infectie etc ... Pupici si curaj
Hai curaj ca trece
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Victoria_mami spune:
Fetelor, o intrebare: Cat a durat greva foamei la copilasi??? Victoria a intrat in greva foamei!
Nu mananca mai nimic! Lapte nu bea, doar tzitzi, de 3 ori/zi si de vreo 2-3/noapte si si atunci cate 3-5 minutele... Azi am facut ciupercile umplute, a papat umplutura din 5 ciuperci (din 14 cate am facut!
), a papat ceva branzica dulce cu marar si bacon si acum seara i-am facut peste (care ii placea candva), somon cu lamaie si a luat 4-5 gurite si gata! Dupa care i-am facut cartofi prajiti (la cuptor) ca taaaaaaare bine ii manca in vremurile bune, si aia a mancat doar vreo 2-3... Dimineata a papat jumate din painica cu ou... Io ce sa-i mai fac sa manance?!? Ca parca nimic nu-i mai place!
Ma apuca disperarea, ma simt oribil, parca e vina mea. Ii placeau pastele foarte mult, acu' nici alea nu le mai vrea. Mai mananca in schimb piscoturi si paine... in rest, mai nimic.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Desiree pupam Victoria si ii trimitem pofta de mancare de la Patrick!
Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut, ce am citit eu prin carti e sa nu te stressezi ca nu ai ce face. Nu e vina ta nicicum, oho cred ca al meu ar zice ca a ajuns in Rai cu asa meniuri pe care le descrii tu, cartofi prajiti, bacon, ciuperi. Eu tot amestecatura de legume si fructe, asa fade fara sare ii dau in continuare. Daca le mananca nici nu-mi fac probleme de alte meniuri. Are si el zile cand face motocuri, am observat cand e mai cald. Si il las in pace, nu insist deloc. Cum citeam intr-o carte, copil mort de foame cu mancarea langa el nu exista.
Inais imi pare rau sa aud ca nu scade febra! Si la noi a durat vreo saptamana si nu mai scadea nici cu paracetamol, asa ca la un moment dat nici nu i-am mai dat. MAi degraba functionau sosetele cu otet. Doctorul mi-a zis sa stau si sa astept, si sa nu ma sperii de ferba ca e un semn bun, ca organismul lupta cu boala.
Nepotica mea a facut episoade de febra timp de 2 luni. Eram cu totii innebuniti (avea in jur de 10 luni) A stat in spital 2 spatamani, cu perfuzii si antibiotice, i-au facut toate testele posibile si imposibile (au ajuns sa o testeze si pentru SIDA). Ei, timp de 2 luni nu ii scadea si pace. Nici acum dupa 2 ani de zile nu se stie ce a avut. A fost o perioada cumplita pentru parinti si pentru toata familia in general, stiu ce inseamna. Stateam cu frica in san si nu stiam ce sa facem efectiv. Pupicei dulci Iasminutei, sa auzim numai vesti bune maine! 
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
inais spune:
Simonix si Doloress la noi a fost asa:
- vineri spre sambata 38.6. dat 2 doze de Panadol la 6 ore...pana a 2-a zi dp-amiaza spre seara nici o temp, nimic.
- sambata seara 38.5. Dat o doza de Panadol...pana a 2-a zi dp-amiaza totul ok.
- duminica dp-amiaza febra...nu stiu cat...nu eram acs. La 40 min dupa Panadol avea 38.5. Pus Novocalmin. Totul ok pana a 2-a zi.
- luni dp-amiaza iar a facut 38.5...dat 2 doze Panadol...totul ok pana a 2-a zi. Tot luni a debutat diareea.
- marti la ora 14 a facut 37.9...dat o doza de Panadol si totul ok.
- miercuri s-a oprit diareea. Temp. miercuri nu a facut decat pe seara 38.6. Dat Panadol...
- joi dimi trezit dupa nici 8 ore de la Panadol cu 39.4...si de aici stiti. Ieri din 6 in 5/6 ore 39.2. Azi iar...acum la ora 5 avea 39.2, la 40 min dupa Panadol. I-am pus Novocalmin. De aseara nu mai reactioneaza la Panadol. Azi-np la 12-1 i-am dat Nurofen si vad ca a rezistat cu el 5 ore. Cu Panadolul nu mai rezista. Nu i-am mai dat Nurofen pt ca toti medicii care au vazut-o au zis ca mai bine Panadol...nu stiu de ce! Aseara insa am decis noi sa-i dam ca eram disperati. Nu mai puteam sa ii scadem cu altceva, in caz ca Panadolul iar nu-si facea treaba. Bine ca a reactionat la Nurofen. Acum la 5 fara mi-a fost teama sa-i dau iar Nurofen...dar mai bine asa faceam.
Mie mi se pare o inrautatire a situatiei. Voua cum vi se pare? 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Simonix si Doloress la noi a fost asa: - vineri spre sambata 38.6. dat 2 doze de Panadol la 6 ore...pana a 2-a zi dp-amiaza spre seara nici o temp, nimic. - sambata seara 38.5. Dat o doza de Panadol...pana a 2-a zi dp-amiaza totul ok. - duminica dp-amiaza febra...nu stiu cat...nu eram acs. La 40 min dupa Panadol avea 38.5. Pus Novocalmin. Totul ok pana a 2-a zi. - luni dp-amiaza iar a facut 38.5...dat 2 doze Panadol...totul ok pana a 2-a zi. Tot luni a debutat diareea. - marti la ora 14 a facut 37.9...dat o doza de Panadol si totul ok. - miercuri s-a oprit diareea. Temp. miercuri nu a facut decat pe seara 38.6. Dat Panadol... - joi dimi trezit dupa nici 8 ore de la Panadol cu 39.4...si de aici stiti. Ieri din 6 in 5/6 ore 39.2. Azi iar...acum la ora 5 avea 39.2, la 40 min dupa Panadol. I-am pus Novocalmin. De aseara nu mai reactioneaza la Panadol. Azi-np la 12-1 i-am dat Nurofen si vad ca a rezistat cu el 5 ore. Cu Panadolul nu mai rezista. Nu i-am mai dat Nurofen pt ca toti medicii care au vazut-o au zis ca mai bine Panadol...nu stiu de ce! Aseara insa am decis noi sa-i dam ca eram disperati. Nu mai puteam sa ii scadem cu altceva, in caz ca Panadolul iar nu-si facea treaba. Bine ca a reactionat la Nurofen. Acum la 5 fara mi-a fost teama sa-i dau iar Nurofen...dar mai bine asa faceam. ![]() Mie mi se pare o inrautatire a situatiei. Voua cum vi se pare? ![]() mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
niatsa pui mici. pupam in primul rand bolbaviorii, uram pofta de mancare la toti copiii.
inais, is pacatoase virozele...tin si 1-2 sapt. Dar cand vezi puiul mic.... macar bine ca stii ca e un virus si ce virus e.
Ce laborator ti l-a identificat?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
DEci, io am gasit cazare la mare
Nu ce vroiam, nu unde vroiam. Dar who cares. Dupa 20 de "nu avem nimic liber" este mult mai dispusa la compromisuri.
Iesim afara ca dupa aia se face cald.
Inais, pupam Iasminuta si eu si Sebastian.Imi pare tare rau ca e bolnavioara. Daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui.