Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 21
Lorich spune:
Neata..Doamne acum ne-am trezit!
Fetelor inca o data, sunteti superbe, v-am zis ca initial simteam ca nu am putere sa vorbesc cu nimeni, dar nu-mi pare rau ca m-am plans la voi! 

Inais m-ai tinut in suspans de ieri de cand am vazut mesaj pe forum, de cand mi-ai inchis si de cand nu ai rasp la sms..deja eram ingrozoita sa ma gandesc. Tion pumnii in continuare si ma rog sa treaca mai repede virusul uracios! 
Lavinia probabil ca vom merge si pt o a doua opinie la Leventer, vom vedea ce zice si ea!
Nici nu mai stiu ce voiam sa spun si cui, am tot citit ce ati vorbit dar a trecut pe langa mine ieri!
Ylari pup scumpa mica! E f urat cand vezi sange la bebcic, am patit-o si noi cu gura, dar le trece repede!
Alysh te sarut, esti minunata!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Simonix spune:
Neatza de la noi :)
Inais - am citit ce ai scris ... ce sa zic, intr-adevar, situatia nu e roz dar vorba lui Cleo, virozele pot tine ceva vreme; Daca ati testat-o si nu e nimic mai grav, gen infectie, e ok, este un virus pacatos iar corpul fetitzei lupta.
Din pacate nu prea aveti ce face, doar antitermice. La noi cand Robert face febra din asta sub 39.5 nu prea scade, cu tot paracetmolul si nurofenul. A stat asa cam o saptamana. Si nu a patizit nimic.
Panicam doar cand vedeam ca trece de 40 - atunci ma duceam la Urgentze ... unde ii dadeau paracetamol ha !
De ce nu dati Nurofen? Am inteles ca e si impotriva durerilor, nu numai antitermic... La noi merge mai bine Nurofenul ca paracetamolul, efectul e mai de durata si scade mai bine febra.
In privintza efectului antitermicelor, eu cred ca daca febra e puternica nu o scad f mult, dar o stabilizeaza. La Robert dupa 2 ore isi face efectul medicamentul si in general ii scade cam cu juma de unitate cand e febra mare mare. Eu sub 38 - 38.5 nu ii pun nimic, nu are rost. Doar daca vad ca incepe sa creasca ii pun ceva, sa il stabilizeze. Cred ca depinde si de cupil, poate ca sunt copiii care raspund mai bine la antitermice, nu stiu.
Mai fetelor, cred ca sunt experta la febra, din pacate 

Hai pupici si fii tare, mami !!! 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
inais spune:
Multumesc pentru incurajari! Vom vedea cum ne vom descurca cu sit. data.
Mai ales ca, vb lui Cleo, virozele dureaza. Doar stiti toate ce inseamna o viroza...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
belleane spune:
Inais:uff febra asta urata n-a plecat, trebuie bine, bine hidratata Iasminuta.
socrate: weekend placut la mare? Ati gasit cazare buna?
Msbb: La multi ani! pentru sotiorul tau
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Ylari: si la noi a cazut cand era la inceputurile mersului. Si a curs mult sange. Nici nu stiam daca e de la dinti sau buza. Dar acum este foarte atenta.A invatat sa cada!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959