Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 14
belleane spune:
Inais:Rezultatul unei hemograme trebuie sa fie gata in cateva ore si atunci vei sti daca este ceva viral sau nu.
Din pacate si noi am zis ca stam AICI sa stingem lumina. Ne tot spuneam ca ne descurcam si ca pleaca doar cei inadaptati. Darr, am ajuns acum dupa n ani la concluzia ca nu era vorba doar de bani. Ci de instabilitate : legislativa, financiara etc apoi de lipsa de respect fata de oameni si nu in ultimul rand de mentalitea oamenilor si a lipsei de educatie care se adanceste. Pe zi ce trece observ o prapastie intre modul meu de gandire, educatie si ceilalti. Mie imi vine sa urlu sa protestez sa fac petitii, orice, pe cand altii se tem. Din multe motive de la credite pana la gura lumii ....m-am intins.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
inais spune:
Belleane tinand cont de faptul ca azi pare/este mai ok...a ramas ca nu o intepam (chiar si din degetel...) si duce dus doar probe din scaun.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
belleane spune:
Inais: 'nteles. Rezultatele vin mai greu la copro.
Intrebare pentru cine a recoltat celule stem: A venit factura pt anul acesta?
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Inais: 'nteles. Rezultatele vin mai greu la copro. Intrebare pentru cine a recoltat celule stem: A venit factura pt anul acesta? pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
nu.
am vb cu ei la tel. la 1 an de la prima factura va veni - dar prin poshta romana. Cum noua ne-a venit rezultatul in iulie, probabil urlatoarea factura- tot in iulie va veni.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
| citat din mesajul lui YLARI Lorich nu stiu sa te ajut cu un raspuns referitor la analize. Pot sa iti spun insa ca si Eva are o pata pe abdomen (alba) eu am observat ca a ramas exact unde avusese o pata de dermatita atopica, adica in locul ala s-a depigmentat pielea. Am o colega la servici care mi-a spus ca si fetita ei la fel a ramas depigmentata de la dermatita. Eva are numai una. Eu am intrebat doctora de la Medicover daca ar trebui sa ma ingrijorez si mi-a zis ca nu, daca nu se mareste si daca nu apar si altele. Si nu au aparut. Nu stiu ce sa iti spun. Te pup. Hai ca o sa fie bine!YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI |
Doamne ajuta Ylari! Eu am observat-o pe la 9 luni (cred, na ca nici nu stiu sigur) dar am zis ca lasa, nu-i nimic...gandirea aia cretin pozitiva. Cam ce ti-au zis tie aia de la Medicover mi-a zis si mie dermatologul, in plus cu incercarea de a o repigmenta. Robert n-a avut dermatita, a avut si are o piele asa fina.of, sper sa fie ok, sa treaca.

Mersi pt cuvintele frumoase MSBB te pup, mersi Cleo pt info, sa vad ce analize imi da apoi sun la aia sa vad daca se poate face fara traume.
Belleanne mersi de incurajari, sa stii ca nu de pata aia ma tem, crede-ma... dar worst case scenario e fff urat. Nu sunt pregatita nici sa ma gandesc bine; ti-am zis ca abia vad de cat am urlat? Eu as zice "Doamne sarumana sa ramana asa, chiar si ne-repigmentata... ce sa mai zic?! Ca pup fata cracanata asa cum e. Si Robert merge cam cracanat, desi cand ma uit la p[icioare sunt perfect drepte... bine, nu ma mai intind.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
belleane spune:
Lorich: cred ca uneori noi suntem ca doctorii aia care cred ca au toate bolile.
Robertel cel frumos. Nu mai plange, Robertel are nevoie de papica, joaca, etc
inais spune:
| citat din mesajul lui BELLEANE Inais: 'nteles. Rezultatele vin mai greu la copro. Intrebare pentru cine a recoltat celule stem: A venit factura pt anul acesta? pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
Asa-i, dar exista si alternative. Rezultatele le voi avea maine. Si vor fi tintite, nu ca cele de sange. Oricum zau ca incep sa cred ca ma pot pregati pt medicina...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Micaela06 spune:
Lori
ufff mai,eu credeam ca sunteti plecati, imi pare asa rau ca aveti probleme.
La medlife i-a luat din degetel dari-a facut doar o amarata de hemograma si tot ii chinuie si din degetel... acum eu nu vreau sa te sperii dar eu imi inchipuiam ca ii ia o picatura-2 si am avut un soc cand ii tot scutura degetul si tot baga in eprubeta, imi venea sa zic 'gata, lasati-o in pace, va ajunge'.
MsBB ce zicitu acolo e pt pescuitu la crap? Ca al meu e cu rapitorii si la astia sculele sunt subtirele, mititele ![]()
BELLEANE unii vorbesc ca sa se afle in treaba, bine ca nu intelege copilul si eu am auzit remarci de genul zici ca e o ratusca, eu le spun ca e mica, asa merg bebelusi si oricum ea e perfecta.
Fata mea mai arde si mie imi e frica sa ii pun termometrul parca astept sa treaca asa de la sine 
Victoria_mami spune:
Cleo, o sa le pun mai tarziu in varianta originala. Le-am gasit intr-o revista, deci vor trebui copiate de acolo. Acum nu ma lasa Victoria, ca e ora de plimbare, oricum tre sa ies sa cumpar sos de rosii sa fac mancare ptr. deseara. Si imi ia reteta asta vreo 6-8 ore (la oala electrica). Dar cand o culc pe Victoria o sa le postez. Suna mult mai bine si sunt mai usor de inteles in engleza. ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
socrate spune:
Lorich imi pare asa de rau. Sper sa fie totul ok repejor ca sa nu te mai chinui.
Noua ne-a luat din vena aici la Lotus Medica,e o clinica pe Oltenitei, nu a fost mare lucru. Eu zic sa nu va mai speriati asa de luatul sangelui si de intepat, ei uita in 5 minute, daca nimereste vena din prima chiar nu e greu. Trebuie insa sa fiti voi calme.
In alta ordine de idei as vrea sa dam o fuga la mare sambata-duminica. In principiu Mamaia. Stiti ceva pe acolo care ar fi de recomandat? Ca ma tot chinui sa gasesc ceva si nu pot spune ca am mare succes.
toti copilasii bolnaviori si sanatosi. Sa fie ei bine ca atunci ne descurcam mai usor.