Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 15
belleane spune:
Socrate: noi am stat la Sumerland. Sunt apartamente noi noute mobilate si complet utilate; dragute. Si plaja acolo e super si apa. Mie mi-a placut. Anul asta spunem nu hotelurilor pentru suntem 4 si am avea nevoie de un apartament sau 2 camere. Deci am rezervat pentru august o saptamana tot la Sumerland.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
cleo78 spune:
pt fetele din bucuresti:
http://www.kihi-kiha-and-co.ro/about/
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
LORICH imi pare rau sa aud de problemute! Poate mai bine mai ceri o parere, eu stiu…Si al meu are dermatita atopica, dam o caruta de bani pe Mustela-Stelatopia fara parabeni, e singura gama care ii convine. Cum nu-l dau la o baita se umple de bubite. Si noi doi suntem niste bubosi, eu cu psoriazis, al meu sot alergic la muscatura de insecte, deci are pe cine mosteni.
Of, ce de-a copii bolnaviori! Pupici tuturor si multa sanatate 
BELLEANNE exact de asta am plecat eu : simteam o prapastie intre modul meu de gandire si al celorlalti, pur si simplu simteam ca m-am nascut in locul nepotrivit . La sfarsitul oricarei zile ma simteam incordata ala maxim, ca si cum as fi mers pe sarma toata ziua. Nu imi place sa critic, deci nu am zis niciodata ceva rau de tara mea, pur si simplu am zis intotdeauna ca e un loc care mie personal nu mi se potriveste. Pentru ca rele si bune sunt peste tot, in orice loc din lume, chestia e sa gasesti acel loc cu acele rele care nu te afecteaza prea tare. Cu spitalale si aici e de jale, asta e chestia pe care o urasc (pe langa iarna de 6 luni si..), modul cum inteleg ei sa trateze urgentele. Auzeam la radio ieri de un copil de 8 ani care a asteptat 25 de ore la urgente inainte de a fi vazut de un medic, cu degetutele strivite. E strigator la cer! Odata insa ce intri in sistem te trateaza super, totul e sa intri.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Auzeam la radio ieri de un copil de 8 ani care a asteptat 25 de ore la urgente inainte de a fi vazut de un medic, cu degetutele strivite. E strigator la cer! Odata insa ce intri in sistem te trateaza super, totul e sa intri. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran |
Wow, ce aiureala...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Andrada79 spune:
Sunt happy pt ca mi-a iesit rezultatul de la urocultura negativ deci prima proba a fost contaminata si de asta iesise infectia aia cacaioasa!
Inais ma bucur mult sa aud ca Iasmina este mai bine. Legat de orez nici Tiberiu saracu nu il suporta ca si eu il tin la regim ca pe langa bubitze si posibila infectie urinara care iesise la analize, s-a deranjat si le stomac. Ma bucur mult pt Iasmina ca e bine! Si va pup pe amandoua, cred ca ce-a fost in sufletul tau……….!
Lorich imi pare rau de ce aud. De analize in deget nu stiu ce sa zic pt ca la mine pt ce tip de analize i-am facut pana acum a trebuit din vena, asa mi s-a zis. Sa stii ca la noi prima oara a plans exact cand i-a bagat acul pt ca imediat i-am dat bibe cu ceai si s-a oprit din plans si a inceput sa bea linistit de parca nimeni nu ii lua sange iar ieri a plans pe moment dupa care nu mai avea nimic.
Cleo felicitari!
Msbb La multi ani sotului tau! Abia astept sa aud ce zice de cadou. Eu de ziua sotului mei=u am dat-o in bara, i-am luat o barca cu telecomanda si e stricata, s-a chinuit saracu sa ii dea de cap dar……nu merge si inapoi nu o mai pot duce ca nu mai am bonul. Legat de cadoul tau chiar sunt curioasa ce success o sa ai, adica sigur vei avea!
Belleane nici mie nu mi-a venit factura.
inais spune:
Doloress si de curiozitate: cum intri in sistem? Sau care-i chestia mai exact? 
Andrada
Tiberiu. Imi pare rau cu stomacelul. Eu, incurajata de evolutia pozitiva a Iasminei, i-am introdus azi si branza de vaci si putina banana. Astea vad ca-i plac. Poate merg si la voi, daca nu-i asa grava diareea.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Andrada79 spune:
Inais nu e asa grav la noi, cred ca i se trage si de la dintisori ca tocmai i-a spart al doilea. Maine am sa incerc si eu branza de vaci si azi i-am dat mar copt!

pt Iasminutza
Doloress spune:
Inais pai in sistem intri dupa ce astepti cu orele. Adica dupa 25 de ore de asteptare te trateaza cum trebuie, insa pana intri, mai si mori cateodata
la noi e mare penurie de medici si asistente, si asta pentru ca medicii in general o taie toti in State unde e privat peste tot si unde castiga foarte bine. Aici in Quebec totul e de stat, deci salarii mai mici, munca mai multa, conditii mai proaste. Si uite asa astia tot maresc numarul de locuri la facultate pentru medici, tot pregatesc medici si astia tot pleaca.
Si tot din ciclul sistemul sanitar quebecos la pamant, acuma am mai auzit azi ca trebuie sa refaca testele a 1500 de femei care s-ar putea sa fi primit diagnostice gresite de cancer la san. Si unele dintre ele s-ar putea sa fi facut chimioterapie la greu pana acuma de-aiurea.
Eu multumesc lui Dumnezeu, nu am avut experiente prea neaplacute pana acuma, in afara de asteptatul asta cu orele si tratatul ca pe banda rulanta, insa nu am avut nici ceva grav niciodata. Cat a fost Patrick in spital si alea 3 zile pe care le-am stat inainte de a naste am fost tratati exemplar.
Insa nu am medic de familie, sun peste tot si nu mai primeste nimeni pacienti, nu reusesc sa-mi schimb ginecologul de care am fost cam nemultumita, sun la cei mai bunisori asa si nu primesc nici aia paciente noi, sau numai femei insarcinate. 
MsBB La multi ani sotului din dotare! Speram sa-i placa cadoul.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
inais spune:
Ma declar depasita...iar a facut temp. 38.4
Dupa ce de ieri de la ora 14.30 nu-i mai dadusem nici un antitermic. Deci la mai mult de 24 de ore, iar. Ce Dumnezeu o mai fi si asta!! 
Imi vine sa ii fac o hemograma maine. Rez. analizelor pt probele de azi il am abia maine dupa ora 14.
Deci de vineri o tinem langa-danga...cand zici ca-i ok...nu-i!
Vestea buna e ca azi a facut doar o data kk...deci zau ca nu mai inteleg nimic, nimic, nimic!!!! Am rezolvat diareea, dar infectia tot e. Inseamna ca nu e infectie digestiva?! Intrebare retorica.
Nu mai zic ca am citit pe net boli cu febra mica care dureaza cu zilele si m-am luat cu mainile de cap. Nici nu vreau sa le pomenesc aici ca se zbarleste pielea pe mine!
Ca sa schimb subiectul...Simonix voi cum mai sunteti. Iarta-ma ca-s vai si amar si am uitat sa va urez si voua sanatate! Cum mai e Robert?
Chinabulina...voi? 
As vrea sa merg la somn...n-am stare efectiv! Desi-s rupta nu-mi vine sa cred ce zi buna am avut azi...si acum iar suntem dati peste cap! Imi vin in minte ultimele cuvinte din Gone with the wind: "After all... tomorrow is another day!"![]()
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
chinabulina spune:
inais, imi pare tare rau sa citesc ca iar a facut febra. multumesc de intrebare, fiica-mea a fost mai bine pe parcursul zilei. adica i-a scazut temperatura (i-am luat-o de 1000 de ori azi
), era vioaie, chiar simpatica
. dar acum, seara, iar avea 38
. stiu ca 38 nu-i chiar febra, dar clar ceva e. or fi dintii, ca a facut si kk de vreo 6 ori azi (cate putin si ok, dar totusi de 6 ori) si s-a si iritat putin la fundulet. alte semne nu are; o tot caut de bube & co.
multumesc tuturor celor care ne-au transmis un gand bun 
vecina, esti mortala cu undita ta, nu mi-ai zis nimic azi, acum am citit
. sper sa-i placa lui tati de Andra, ca daca nu, cu undita aia de 7 metri ma nimeresti chiar si de la tine de-acasa ![]()
sanatate tuturor!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange