*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va mai bazai, nu am plecat la nani
Zanicii ii place mult un borcanel de la Humana: ceva legume cu orez si vitel. Are si rosie. Gust eu si mi se pare picant. Mama zice ca nu, mi s epare...are un gust asa, mai ciudat. Mai gust eu si zic ca tot picant mi se pare. Si citesc pe eticheta: PIPER . E singurul lucru pe care il papa cu placere. Dc ii ia cineva lingurita din manamea, plange isteric. Dc nu-i dau suficient d erepede, la fel, crize de isterie. Sa inteleg ca piperul e secretul?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Diana, nu de mila iti spun, da' Ioana a avut vreo 10 zile de scaune moi si multe pana sa apara un dinte. Tin pumnii sa apara fildesul ala mai repede.
Despre lapte stiu si eu ca nu trebuie nedegresat, eu inca ii dau baiatului lapte 3,5%. I-am dat intr-o zi partial degresat si mi-a spus ca e stricat. Altadata aveam lapte Oke la punga (el bea Fulga) si i-am facut cacao cu lapte, doar a mirosit cana si a zis "mami, nu pot bea laptele asta, cred ca iar s-a stricat". Nu-l pot pacali deloc, stie clar care-i Fulguta lui.

Gata, ma culc!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
noi am fost la mare 8 zile ne-am simtit excelent, am fost eu sotul, copiii nostri si cei 2 nepoti ai nostri, deci 2 adulti cu 4 copii intre 6 luni si 10 ani
de cand am venit inapoi batem parcurile sau stam prin casa din cauza ploii, care vad ca azi nu a venit.

vorb de reflux vad, eu am mai zis Rares are reflux sever din aceasta cauza a fost si intarcat, lui nu i-a mers deloc, dar deloc bine cu laptele de mama, nici muls iar de supt direct nu s-a putut decat 2 saptamani, pt ca voma tot absolut tot si apoi avea arsuri inca 2 ore ajungeam sa faca esofagita daca mai insistam mult

ii merge bine cu humana ar si cu diversificarea, desi acasa nu a mai vomitat de 3 zile bune, la mare in fiecare zi voma considerabil.
nu gasesc nicio explicatie, dar nici una.
aseara a avut ceva arsuri dupa cereale, mi se rupe sufletul cand il vad cu icneste, da afara si apoi se scutura de usturimi
daca va rog imi puteti spune ceva?
ma refer la mamicile cu reflux
in afara ca bebelasi vostri dau afara ce alte manifestari au?

vrabiuta te rog spune-mi si mie ce medicamente ii dai fetii?
Suntem foarte fericiti, spunem la toata lumea ca rares reuseste sa bea 20, 30 odata de apa fara sa verse, asta acum o luna era imposibil, voma instantaneu ce ii scoteam bibe din gurita

nu e un copil la fel cu altul, boala desi e cu anumite caracteristici(spre ex scazutul in greutate, rares l-a avut la 18 zile cand v-am spus nici scaun nu avea ca el nu se hranea saptamana nu a luat in greutate si a inceput sa scada) unii copii le pot avea altii nu
dr care l-a avut sub obs imi tot repeta am copiii carora le merge excelent cu lapte de mama, desi vomita mult, cresc bine, iar pe altii nu.
el creste in greutate f bine si in lungime, tot asta avea la 6 luni 8, 500 ceea ce nu e rau deloc
malinas ti-am povestit toate astea ca un exemplu, singurul mod prin care ii poti diag corect este ecografia si ph-metria

nu vreau sa te contrazic dar daca lui bebe ii merge bine cu laptele asta, nu i-l schimba nu face experimente, sufera tare dupa ce vomita, cel putin al meu

tre sa mergem la vaccinul de 6 luni, dar e putin mucios si am amanat

mav, si la noi tot Ilincuta a decis numele fratorului noi vroiam ori rares ori filip, filip era cap de lista numai ca atunci cand s-a apropiat nasterea lui atat a insistant si s-a tanguit ca vrea rares ca am cedat.
nu am citit tot in urma ca nu apuc, acum sunt treaza la ora asta ca Ilinca a facut febra si stau sa o pazesc sa-i scada, dar sa stiti ca vin si eu la intalnire, daca totul e ok cu copiii.

deci cismigiu ora 10 luni???
ma duc sa verific fata

ps am scris cam haotic, sub obosita si stresata, maine tre sa merge la o nunta nu prea am chef

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Na ca e 0.00 si eu tot nu dorm si la 4.30 ne trezim s-o taiem spre aeroport ca la 6 vine taxiul...bine ca nu pilotam noi
M-ati terminat cu abureala, multumesc, nici nu stiu ce sa spun ca v-ati dat seama ca-s cam baietoi si habar n-am sa reactionez(desi imi dau silinta sa ma camuflez...sa-mi fi vazut masina: blanita roz pe volan, pe centuri, pufuri roz, inimioare, nebunii ) noroc ca acum o conduce sotul si i-a dat jos accesoriile minune)

Ma gandeam ca vb voi de gris, ce cred eu e ca grisul contine amidon care fixeaza fierul si cum fierul cu calciul nu se prea pupa, probabil amidonul din gris inhiba calciul din lapte...parerea mea, inca n-am avut timp si rabdare sa caut confirmare

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

exista in mai toate supermarketurile un brand nemtesc de lactate bio. au ambalajul verde. au si lapte si iaurturi. si de vaca si de capra. faceti branza in casa din lapte de capra si 2-3 linguri de iaurt de capra. e mai sigur asa.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Olivia, cam asa ceva citisem si eu despre gris.

Citat:
daca va rog imi puteti spune ceva?
ma refer la mamicile cu reflux
in afara ca bebelasi vostri dau afara ce alte manifestari au?

Mada, Tudor bea destul de multa apa (cateva guri pline) imediat dupa ce regurgiteaza, deci clar are arsuri. Daca scoate mai mult, nu e chip sa mai pape nici la o ora dupa aia. Pana la patru luni a pus bine in greutate, apoi a inceput sa puna extrem de putin (200 si 330 pe luna). Are fontanela cam tot timpul lasata si stau cu stresul sa nu se deshidrateze. Dar el acum e mult mai bine, de cand cu dive. Am obs. ca dupa piersica e nasol si i-am mai redus cantitatea sau ii amestec o feliuta in piureul de banane. Are zile cand nu mai vomita deloc, dar are si zile cand scoate destul (cam doua, trei linguri) dupa fiecare masa. Cand era numai pe lapte, erau mese pe care le scotea pe jumatate afara (sau cel putin asa mi se parea mie). Ce mai nasol e ca in timpul ecografiei, desi nu a regurgitat de tot, s-a vazut pe monitor de trei ori in cinci minute refluxul, deci lor le vine mancare pe gat de multe ori si nici nu ne dam seama. El isi face scarba si se stramba cand simte asta.
Daca ii dau portii mai mici, e mai ok, insa nici nu mai papa toata cantitatea pe care ar fi papat-o daca nu avea pb. asta. Poate si de asta creste mai incet.

Eu Inacai nu i-am dat Ca niciodata (doar cand era bebe), insa ii dau o data pe an, toamna, Multisanostol cu Ca si nu are pb. Mereu i-au iesit bine analizele astea, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Carmendu, si eu mai cumpar produse bio cand merg in Cora, si chiar am zis ca ar fi o idee buna sa il trec numai pe lactate bio. Am vazut ca si Dorna a scos lapte bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

La multi ani draga noastra Amalia!!!
Multa sanatate si numai bucurii alaturi de baietii tai dragi!!!

Mersi fetelor de lamuriri cu grasimea laptelui, parca si eu stiam ceva dar cum memoria mea e cam stearsa in ultimul timp mi-au prins bine info.
Ieri am luat o branza de vaci dar e dietetica..nu era numai asa.. oricum cand incep sa-i dau iaurt o sa iau cu 3,5 grasime..
Diana ati incercat lubenita? la noi a fost un esec total, cred ca a fost singurul fruct..aliment pe care l-a scuipat..nu-i nimic, mai incercam ..

La noi refluxul a fost unul sever.. in primele 3 luni luase in greutate cate 1 kg, ajunsese la 6,5kg, acum avem aproape 7 luni si sapt trec avea 7,7kg , in ultimele luni a luat foarte putin, mai bine zis la 4 luni si 5 luni...acum ia din nou binisor.. la inceput dadea afara aproape tot, tocmai de aia ne-a dat pedi si un gel pe care sa i-l dau inainte sa suga...avea acelasi continut ca si laptele praf cu r, asta ca sa nu renuntam la alaptat...daca ar fi continuat sa dea afara la fel de mult ar fi trebuit sa-l intarc, dar a dat afara din ce in ce mai putin... s-a manifestat prin refuzul sanului, manca putin, dormea foarte putin si plangea foarte mult, era cu mana in gura(in gat) in continuu de am crezut ca-i iasa dintii.. urat refluxul asta....Thomas nu mai da afara aproape deloc, zic aproape pt ca ieri a baut mai multa apa decat de obi si a dat putin afara..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Diana, si bebe a mea a avut scaune moi vreo doua zile cand i-a spart gingia, dar au fost insotite si de alte manifestari de tipul super-maraiala, brate, brate, brate, trezit noaptea de tzshpe ori Va doresc sa iasa dintele repede si usor

Ufff, fetele cu probleme de RGE, stiu ca nu e de glumit cu afectiunea asta. Soacra mea se lupta cu RGE de o viata, si din pacate acuma, la batranete, a inceput sa aiba probleme cu esofagul din cauza refluxului E tare neplacut si musai sa aiba grija tot timpul ce mananca/ce bea. Poate ca s-ar fi putut face ceva in copilarie, insa pe vremea aia cine stia de reflux??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

LA MULTI ANI AMALIA! SA FI SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE SCUMPII TAI BAIETI!(POATE VINE SI O FATA ???) MII DE PUPICI SI PETRECERE FRUMOASA !

Simona73 si Fluturasha23 La multi ani si tot ce va doriti si scuze de intarziere

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput