Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vicky Ioana mananca pranzul la 2 pt ca bea laptele de dimineata pe la 9, ca asa se trezeste, apoi pe la 10 jumate ii dau ceva de mic dejun, iaurt, fructe, ceva, si abia la 2 ii mai e foame, daca incerc mai devreme nu vrea sa manance.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadnabr

Flo albumul tau nu e public pentru ca l-am facut io privat asa ca daca are cineva da dat cu rosii...io mi-s vinovat

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Ooooo multam fain!

De obicei nu le fac publice dar cred ca mi-a scapat

Iris cu intarcatul ce sa zic....e cam tragic pentru el, insa intr-o saptamana il dai pe brazda, asa a facut o verisoara, l-a dus la soacra-sa, bafta!

Cu favoritii de pe picasa, nu se pot scoate? Boti a mai scos odata o tipa...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi aniiiiiiiiiiiii!!!
Luca pepenas de map
Aida Maria pepenasa de Didi81

--------------------------------------------------------------------------------------------------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

mcoca lui David ii dau la 12 lapte, caci el nu mai doarme pana la pranz si cum la 9-10 mananca cereale nu prea ii e foame.

Mai tarziu cand isi va scoate o masa, o sa-i dau la 12, Alex asa mananca.

Cateodata cand doarme mai mult mananca si la 16.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, cerealele nu sunt tot lapte??? Eu ii pun cateva cereale in lapte, si gata.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Aida, Luca LA MULTI ANI!! Sa cresteti mari, frumosi; voiosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Vicky io ii dau la 2,30 pentru ca Sonia mananca tot pe la 2,30 si incerc sa le formez rutina de asa natura incat sa pape impreuna. Din acelasi motiv Julia la prima ora papa mic dejun si laptele e gustarea de la 11, Sonia are gustarica (un fruct, un biscuit, un iaurt etc.) tot la 11 , asa s-a obisnuit de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Vicky Timea papa la 2 pranzul pentru ca asa cade,ca ea papa cereale la 10,apoi se joaca si baga o tura de nani.Uite,azi de exemplu inca doarme,deci va papa numai pe la 3 si ceva...
Cereale ea papa solide,facute cu lapte,dar date cu lingurita.Eu nu i-am dat niciodata cereale cu bibe.

Uite dom`le,azi am avut o surprizaaaa,una cat china .Sunt printre noi fete cu inima mare mare,si le iubesc si le multumesc.Stiti voi care sunteti

Intre timp,stau cu mancarea pregatita,cu hainele pregatite,cu bagajele facute claie gramada in mijlocul camerei,si astept uomu sa vina sa ma ia.Uomu fiind prietenul unei verisoare,care ne ajuta prin apartament for free ,DD sa-i dea sanatate!Deci de azi deja mut chestii,pana sambata-duminica sper sa termin.Va fi cam aiurea fara mobila de bucatarie,fara mobila de dormitor,dar ne descurcam noi ,cu timpul le facem toate.Mai important ar fi de 100 de ori,sa ne intelegem si sa ne iubim cum ar trebui,nu sa ne scoatem ochii si sa bagam de vina si sa ne punem in situatii imposibile .Off,de nu l-as iubi,m-as cara cu 100 la ora!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Flo, cerealele nu sunt tot lapte??? Eu ii pun cateva cereale in lapte, si gata.

Or fi ce sa zic...i le fac mai groase, in biberon nu ii pun pentru ca nu ii place.

El se trezeste la 6-7 iar Alex intre 8-9 si mananca cereale cu lapte, trage de castron ca vrea si el si le fac la amandoi cu lapte UHT.
De obicei ii dateam fructe la gustare.

Cand era mai mic ii era prea somn la pranz si se enerva daca ii dateam ceva cu lingurita, sau adormea cu ea in gura asa ca un pic de lapte cald sa adormim mai repede

De ceva vreme nu mai deschide gura la legume cu carne/ciorba/etc. dar daca il pun la calculator si il las sa se joace cu mousul atunci deschide gura, cum vine asta???

_

Mergi la inceput

Kimmy bafta la mutat!

Noi cand ne-am mutat nu aveam mobila de sufragerie, in cateva luni s-a rezolvat si asta.

Mnooo gata, ultimele bagajele si am tulit-o....

Weeck-end placut tuturor!

_

Mergi la inceput