Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumim mult pt urari fetelor .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am limbarnita azi, nu fac nimic prin casa ptr ca ma simt rau

so ...

Carmenela iata raspunsurile mele
1.in total 4, 2 de la nunta, 1 al sotului din adolescenta, 1 cu diverse poze
2.mai sunt interesata de fotografiile pe hartie
3.cronologic mi-ar placea mai mult
4.de obicei cronologic si in functie de evenimente (nunta, botez, etc)
5.cand imi aduc aminte mai scriu data
6.prefer sa scriu pe spatele fotografiei
7.da

Gini emotionant mesajul postat de tine pe 2 iulie noaptea despre venirea pe lume a Irinei

ieri au venit la noi parintii mei si o sora cu baietelul de 3 ani. irina s-a simtit foarte bine, era in culmea fericirii ca are partener de joaca, l-a calarit pe var-su bine de tot.
cand i-am cantat la mult ani era cam dezorientata, nici n-a vrut sa bage mana in tort, mai mult nici macar n-a vrut sa-l guste, abia azi am pacalit-o sa pape putin (am facut tortul ala cu crema de branza)

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor m-ati lamurit :). Aici pranzu' la 12 e sfant. Si catzeii mananca la 12. Intre 12-14 totul e mort. Copiii mananca in gen intre 11h30-12. Asa ca am reglat-o si eu pe a mea la fel, deci fara gustare de dimineatza si cu un pranz mai devreme ...

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Aici pranzu' la 12 e sfant. Si catzeii mananca la 12. Intre 12-14 totul e mort. Copiii maanaca in gen intre 11h30-12. Asa ca am reglat-o si eu pe a mea la fel, deci fara gustare de dimineatza si cu un pranz mai devreme ...

Si aici la fel, masa de pranz este la ora 11 (intre 11-11.30) -dupa care somnicul de pranz; apoi o gustare mica la ora 14, dupa somnicul de pranz...
Masa de dimineata este la ora 8.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai buna sa va fie inima,

La muuulti ani, Aida! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, zambete si soare! Sa ai o copilarie minunata si o viata senina, copil frumos si drag! Didu, Cristy, sa va traiasca minunea, mai! Petrecere frumoasa!

La multi ani, Luca! Sa fii sanatos, pui, sa scapi de casca si de tot ce te deranjeaza si sa te bucuri de o copilarie frumoasa, alaturi de fratior si de parintii tai!

Irlandez-o de ce ma provoci, haaa? Ia da-mi-o pe partenera mea de zodie la telefon, sa se mai invete una pe alta trasnai. Acum, de exemplu, izbeste tv-ul cu telul (e una din activitatile preferate) si, pt ca asculta MJ, din cand in cand tipa si ea "aaauuu". Cam asa. Felicitari pt 90-60-90 si pt zen-ul tau!

Profaaaaa, vezi sa nu-si ia zboru bre bebe-balon al tau! Fata, tu cu Anka sunteti plecate mult de acasa, zau:) Te-ai "perdut" in zare, parol:)

Ralu tu si uita si iarta, ok? Ntzzz, esti ca o soacra nene, un secret nu poa' sa aiba omu:). Si mie Mirunicimea sa nu mi-o mai faci culegator sau sef culegator, ca da, vin peste tine....ma sui la Boti in bagaj, sa-i tin de urat.(apropos, pe unde umbli Botic?)

Ankuleeeee ce slabaaaa esti!!! Oooa, beton! Iar Er este dementiala si seamana cu tine atat de tare! Despre parul ei nu mai zic nimic, ca m-am inverzit iar de invidie. Si tortul ma fac ca nu-l vad, da. Cu youtube-ul ai explicat bine; pe ei i-a cumparat goagal:) si din cauza asta apare cum apare.

Danuta hang in there! Or sa iasa si fasolicile si or sa se duca si nervisorii! Saru'mana!

Carmenelis si sora'sa, impreuna...valeu mama! Va duceti la o pensiune, departe, nu?:)) Carmen, si T se intoarce in toate directiile in pat, mai ales in partea a doua a noptii. Si zumzaie prin somn, semn ca o streseaza dintii. Cu leganatul nu stiu sa te ajut. Succesuri nemasurate in demersurili tali! Si io te iubesc, mdah!:) Fi'ta este to-ta-la! Are niste ochi dementiali, niste rochite superbe si o moaca asa buna de pupaaat!

Adina, am dat click si voi da zilnic, sa va aducem $ necesari! Succes! Si eu zic ca e de la dintisori!

Iriss welcome! Super, super ce povestesti tu acolo! Ma bucur mult ca v-ati simtit bine si ati avut cele mai alese conditii. Stiu ca-ti faceai griji inainte de plecare. Cu intarcatul nu pot decat sa-ti urez succes, caci la sfaturi nu ma pricep, a mea si-a pus dop singura.

Camy ia treci tu la coltz sa te reculegi. In genunchi pe coji de nuci!:) Cum adica esti grasa buei?? Esti gra-vi-daaaa! Noi am fost, ne-am "restrans", e normal. Tu trebuie sa fii sanatoasa si optimista! Si bebe va fi sanatos tun, o sa vezi. Si la anu pe vremea asta, poti sa vii sa te dai cu capu de pereti daca nu esti inca slaba, insa pana atunci nu, ca vin la Bv si te motzez!

Cris, Gabi, muuulta sanatate fetelor! Sa fuga bolesnitele departe de voi si pepenasi!

Flo drum bun si distractie placuta!

Iza, asa asa, macar de frica sa apareti!:) Ma bucur sa te citesc un pic mai linistita si va tin pumnii sa va rezolvati toate problemele!

Vio eu n-am inca 30 :) da' ma dau cu crema zilnic, pt ca am tenul uscat si nu ma simt ok fara. De cand cu fi'mea ma dau cu la roche-ul ei. Inainte de asta, cele mai uzitate erau cremele de la body shop. Si cu fumatul ai atata dreptate, din pacate si taica-su lu' fi'mea:) e porcovan fumator dar sper sa reuseasca sa le lase curand.

Vick ma bucur ca ati avut o petrecere reusita, bravo! Cu tortul te inteleg...dar important e ca a fost proaspat si bun! Ceva poze cu Maya cea frumoasa si aniversata nu ai? Ah, noi mancam pranzul la ora 14 (in jurul orei aleia) pt ca asa iese la numaratoare, T avand un ceas in burta si la maxim 4 ore fiindu-i foame! (alt motiv nu prea am, avand in vedere ca pt mine si taica-su aceasta masa nu exista)

Vazut suuuperba Amalia si minunata ei petrecere, mirific tort, parinti fericiti, atmosfera superba! Vazut, cum spuneam, Erika cea inalta, buclata si frumoasaaaaa! Vazut si Reginuta magnifica, copil special si ales! Vazut David la mare, un loc frumos foc, copii bestiali si dulci si parinti incantati! (Iri, vad ca D a recuperat minunat, sta in picioruse f bine. Bravo!) Vazut splendida Ioana, mare, eleganta si mergacioasa! Si mami arata foarte bine si pocneste de mandrie! Superbe! Sa ne traiasca dragii si frumosii pepenasi!

Azi e o zi faina si pentru noi 3...aniversam 1 an acasa cu miracolul! Cu prajituri (si-asa zice iubi ca eu mananc degeaba) si pupaturi si tot tacamul! Apropos, sa pun totusi si retetele alea, ca aseara imi muri laptoapa, din cauza de cazut pe gresie.

Pupinshtainus si petreceri frumoase, intr-un weekend mirific, va doresc!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Cu intarziere Pentru Irina Paula, dar totusi in timp pt ceilalti v[ doressc un sincer ....LA MULTI ANI IRINA PAULA
LUCA SI AIDA!!!

Irinuca81 imi pare rau ca ati patit beleaua si tocmai acolo, printre straini.Bine ca si-a revenit pitica si ati trecut cu bine peste!!
Pentru Carmen incerc sa iti raspund dar nu stiu daca voi raspunde in ordinea corecta:
1.Foarte multe albume, nu le stiu numarul, le prefer mari, voluminoase cu multe pozitii, cred ca am peste 20
2. pe hartie scot mai rar, dar le scot pe cele care le cnsider a fi mai semnificative, intrucat imi face placere sa rasfoiesc si astea suunt sigura ca imi raman
3.cronologic
4.la fel
5.nu
6. nu notez nimic pe ele
nici comentarii nada, (dar am o foarte buna memorie)
7.da

am vazut pozele cu sarbatoritele, cu Amalia(cat e de gingasa si fnutza) cu Erika(care are o privire de te baga in sperieti) cu [bI]oana(zambareata mereu) cu David[/b] la mare.... ce mai!!!Sunt frumosi foc!!Ce trece timpul mai fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Camy_pus tu uiti un lucru elementar!!Cat eram si noi la 22plus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare gagix, ne-am pus si noi pe picioare.
Deci sa va spun... nu va doresc sa ajungeti in spital. Duminica dimineata l-a luat tati sa-i dea papa ca sa mai dorm si io. Cand m-am trezit mi-a zis ca nu a vrut sa pape decat vreo 2 lingurite. Ma pregateam sa mai insist si eu, poate voia sa pape numai cu mine si cand colo imi vomita in jet. Il las in pace si ii dau niste apa. Dupa vreun sfert de ora imi vomita si apa. Zic nu-i de gluma mergem la spital. Cand ajungem acolo era somnolent, cu buzele uscate si usor vinetiu. Ne zic ca e deja dezhidratat si ca ne interneaza. L-au perfuzat si ne-a dus intr-un salon. Initial mi-a zis ca nu sunt locuri si ca o sa dorm pe un scaun langa el Pana la urma ne-au cazat intr-un salon cu 4 doamne plus 4 bebei. Io cu Filip eram cei mai blonzi if you know what I mean. Care de care mai bolnav. N-am inchis un ochi, il pazeam sa nu-si smulga branula si nu-i convenea deloc ca era cu manuta legata de pat. Nu putea sa doarma decat reprize scurte ca el era invatat cu liniste si racoare. Acolo era o caldura de mureai, infirmierele zbierau pe culoar, cand aduceau carutu cu mancare park venea trenu. Singura buda de pe palier era la noi in salon si toate mamele, mai cu bun simt sau nu, intrau acolo. Nu stiu daca v-am povestit vreodata ca eu cand am cosmaruri visez ca ma pis pe mine si ca tre sa ma duc la buda si gasesc una infecta cu kkt pe pereti si incerc sa nu calc sa ma murdaresc si atunci alunec si cad drept in rahat. Eee, asa ma simteam acolo. Imi suflecam pantalonii sa nu ii tarai pe jos, incercam sa nu ating nici robinetele prea mult. Nasol rau.
Doctorii erau foarte draguti, asistentele aproximativ, iar cu cat scadea rangul crestea nesimtirea. Infirmierele erau cele mai nesimtite. Veneau si ne spuneau sa facem curat la buda. Da stai putin, impartim cumva salariul? Io am venit sa stau cu puiul bolnav nu sa-ti fac treaba.
In fine, a doua zi ne-au mutat in alt salon unde eram singuri, io speram sa ne externeze sa ajungem si noi acasik sa facem un dush klumea dar ne-a mai tinut sub supraveghere desi Filip era ok, nici diaree nu facuse. A dormit ceva mai bine, am motait si eu. Ei spre seara am inceput sa ma simt rau, aveam greata si imi fierbea burta. Toata noaptea am vomat si am facut diaree. Cand ma ridicam din pat tremuram ca varga. Aveam si niste dureri de stomac de nu puteam respira. M-am dus de vreo 3 ori la asistenta de garda, tarandu-ma pe langa pereti, s-o rog sa-mi dea ceva ca mor. Si imi tot repeta ca nu are ce sa-mi dea. Deh, nu era vina ei, dar astia n-aveau pe stoc decat strict tratamentul copiilor. Ma gandeam sa-mi sun sotul sa vina in toiul noptii dupa noi, fara externare ca simteam ca mor si numai la Filip ma gandeam sa nu ramana singur. Intr-un final face asistenta rost de vreo 2 pliculete cu ceva si reusesc cumva sa ma calmez dar nu reusesc sa stau in capul oaselor. astept sa se faca 7 si sun acasa sa vina mama sa stea cu Filip pana vine doctorita sa-i spun sa ne externeze. Nu as mai fi stat in niciun caz inca o zi acolo. Vine mama si n-o lasa sa intre de la poarta ca nu era ora de vizite. Suna pe sectie sii ii spun asistentele ca poate urca. Apare intre timp dr lui Filip si cand ma vede isi pune mana in cap. Le pune pe asistente sa ma perfuzeze si intre timp ea grabeste actele de externare ca sa pot pleca. Imi mai sparg si o vena, mai imi fac si o injectie. Ma apuca iar o durere de stomac si ma pun pe plans. Dr zice ca a facut tot ce-a putut si ca ar trebui sa ma transfer la boli infectioase. Plecam cu gandul sa ma duc la spitalul de infectioase. Intre timp imi trece durerea dar mergem totusi sa ma consulte. Spun ca refuz internarea si imi da tratament. Ajung acasa, ne dezinfectam bine amandoi, spalam tot ce-am avut cu noi si ne punem la somn. Am facut si febra intre timp dar pana la urma ne-am revenit, dupa un somn profund.
Concluzia... nu va doresc sa ajungeti in spital.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI!!! Aida de Didi , sa-ti dea DD multa sanatate si fericire, o viata frumoasa si imbelsugata alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI!!! Luca de Map, sa ai parte de sanatate, fericire si multe impliniri in viata! Iar Map sa ne scrie mai des despre voi!

Eu tocmai am aflat ca sunt programata pt. licenta abia miercuri dimineata asa ca mai trag putin matza de coada!
Vroiam si eu sa spun cate ceva referitor la ajutorul din partea parintilor. Cat am fost in sesiune si acum inainte de licenta, mie parintii mei mi-a fost de maaaare ajutor, nu stiu cum m-as fi descurcat cu invatatul daca nu erau ei. Mama fiind pensionara s-a angajat cu mare drag in a-mi avea grija de Nicholas aproape in fiecare dupa-masa, cate 3-4 ore, si chiar inainte de ziua vreunui examen cate 6-7 ore. Eu i-l duceam acasa, pe la 2-3-4, iar ea mi-l aducea inapoi pe la 8 seara. Nu-mi fac griji pt ei, se inteleg f bine, Nick e genul care merge la oricine, doarme pe oriunde, si la ingrijit copii se pricepe bine, ea 6 luni din an e babysitter in America la niste cunostinte.
Dar de ajutor din partea soacra-mii nu vreau sa aud deocamdata pt. ca ea toate le face pe dos, parca in contra la ce zic eu, nu am incredere sa-l las cu ea nici o secunda. Daca acum i-am zis ca nu-i dau lui Nick paine, in secunda urmatoare era cu coaja in mana, ea cu textul "lasa-l s-o roada ca il dor gingiile" (asta se intampla pe la 6-7 luni). Mai nou ii aduce piscoturi, de-alea super pline de zahar, napolitane pline de creme, azi-maine ii aduce ciocolata. (Si bineinteles ca toate astea le mamanc eu dimineata la cafea ).Am noroc ca sta la 30 km de noi si ne vedem doar cam o data pe luna ca altfel m-as baga in parul ei. Grrrrr... duminica e ziua ei si iar trebuie sa ne vedem!
Ufff, ni s-a stricat aerul conditionat... Nu mai merge nici pe racire nici pe incalzire... Mor... ca norocul ca azi n-a fost chiar asa de cald... dar oricum, e naspa! Si pana o sa vina sa ni-l repare mai dureaza vreo doo saptamani pe putin. Daca l-or mai putea repara.
Mno, in alta ordine de idei, imi place atmosfera de pe-aici, mi-e ciuda ca nu imi permit sa intru mai des din cauza timpului dar recuperez eu de saptamana viitoare incolo.
Prof-oooo, oricum o poezie asa, de reveneala tot puteai sa ne scrii, ca pe bune, chiar ne lipsesc poezicile tale!!!
Mno, fug sa mai invat cate ceva, pana e Nick cu mama, imediat apar!
Flo, distractie placuta!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Bujo, doamne prin cate ati mai trecut! Bine ca totul e bine acum, pupam tizul nostru!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput