Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)
Raspunsuri - Pagina 5
alexa_teo spune:
bujo mama draga dar ce ati tras-o!
dar tie din ce cauze bre iti fuse rau in halu asta!!!
eii acu bine ca v-ati revenit amandoi si sa auzim de bine in continuare.
ce norocoase sunteti cele care aveti ajutor din partea mamelor,soacrelor,sau ce o fi...cat tanjesc si eu la o zi linistita.....mama mi-a promis ca acus cand vine in august sta cu fetele,dar zau ca nu o cred si nu cred ca stau fetele cu ea...na le dau si eu crezare ca in 11 luni au stat lipite cu " scoci" de masa,acu sa stea la cineva strain si mai ales sa mai si manance...no bre,deci pana s-or face mari sa inteleaga si sa se mai duca in "vizete" pe la bunic,m-am ce face.daca la soacra'mea se duc cu chiu cu vai abia dupa ce stam nitel sa se acomodeze si apoi sta putin si gata,inapoi la "lipici":)))adica la mine.
no asta e ..ma conformez..am tras-o de una singura pana acu,oi reusi sa o trag si de acu in colo,nu?
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
ankalaura spune:
Moama ce ne-am mai distrat!! In sfarsit am pozat copila cu tort cu tot - incepusem sa ma gandesc ca as putea face un montaj,... Cand prin sa pozez copilul il pozez, si il alatur tortului deja pozat... Ca ma gandeam ca pana termina copilul cu soamnele se sfarseste tortul Ca de bine ce planuiam noi sa facem poza copilului, ea se culca, si tot asa....
Deci am reusit azi! Nu am descarcat pozele inca. Imediat dupa ce ma spal. Ca numa' in cap n-am tort. Eu. Ca ea a avut. Am bagat-o direct in cada. O sa vedeti si asta in poze
Mi-e ciuda ca cea mai tare jucarie (in afara de masinaria cea mare) are un defect [:((] Nu canta, ci doar lumineaza si danseaza.... Si nu mai aveau pe stoc decat una cam hartanita, care fusese ca mostra, asa ca a ramas sa ne caute ei de luni incolo sa ne dea alta in loc. Este www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Jucarii_de_plastic/Shelcore/Jucarie_Omida_Muzicala_-_Shelcore" target="_blank">ASTA Ia sa va uitati la descriere sa vedeti ce haioasa e Acuma sa nu radeti de mine, da' e posibil sa fi dat eu in mintea copiilor, ca m-am jucat azi o groaza cu ele. I-am mai luat o casuta de pasari cu xilofon deasupra, pe post de acoperis www.lamazetoys.co.uk/lamaze-xylophone-bird-house-47-p.asp" target="_blank">LAMAZE asta Ce misto suna tablele alea!
De fapt, ce zic eu, cre' ca am dat eu in mintea copiilor, ca prea m-am distrat eu cu ele
Gata, ma duc sa dau jegu jos
Kimmy spune:
Vio,pentru usoara hidratare,si ten cu probleme gen pete,eu recomand normaderm de la vichy.Eu mai folosesc hydrafresh de la l`oreal,dar e net inferior fata de vichy(si la pret dealtfel)
Maine ne mutaaaaaaaam
La multi ani pepenasi sarbatoriti zilele astea,maine e si ziua mamicii mele
Cred ca ma duc sa ma parchez ca maine am zi luuuuuungaaaaa
noapte buna si linistita!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
bujo spune:
Io am agatat ceva de prin spital mai mult ca sigur. Ma gandeam ca poate am mancat ceva acasa ca si frate-mio a tras cu stomacu da n-a fost nimeni ca mine. Si io prin spital am fost si la buda, am tot umblat pe acolo, Filip nu prea a avut contact decat cu patutul. Oricum, experienta ca asta nu doresc nimanui.
Ca sa nu mai spun ca pe palier erau 2 saloane cu copii abandonati. Ti-era mai mare mila. Intr-unul erau 3 copilasi mititei tare. Unul a plans toata noaptea si nu l-a bagat nimeni in seama. M-am dus la un moment dat eu si l-am tras mai jos ca de atata foit ajunsese cu capul in gratiile alea. Si cum am pus pana un pic pe el si l-am mangaiat a tacut. Si mai era o fetita tare mititica si zambea. Si eu ii zic: du-te tu, stii sa zambesti. Si imi zice asistenta care era cu ea: stie ca e destul de mare. Cat credeti ca avea? un an!!!! Si arata ca un copil de 2-3 luni, avea 5kg. Era hranita, schimbata, ca nu-i lasa flamanzi, ii hranesc la 3 ore. Dar pentru ca-i lipsea afectiunea n-a crescut. Mi s-a parut asa de trist
bujo mami de Filip
Kimmy spune:
Bujo si pentru voi, si pentru bebeii de acolo
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
boticelina spune:
Venim si noi scurt sa va spunem ca si noi am patit-o ca si Bujo, am stat in spital de sambata noaptea pana ieri la 12, credeam ca mor daca mai stau 5 minute in plus intre peretii aia...
Deci, sambata am fost la buni ca de obicei, cupil bine, cam ametit mi s-a parut mie si cam fara pofta de mancare, am zis, eh, trece, las ca rupe castronul cand ajungem acasa, dar la un moment dat se cere cupilul meu in brate... stupoare... copilul meu vrea in brate? Si nu stiu cum ii ating fruntea cu buzele, ardea nene, strangem in graba, rup autostrada pana acasa, ajung acasa, iau temperatura... 40,2. Bai si in urmatoarele 12 ore orice am incercat, Panadol, Nurofen, supozitoare cu paracetamol, cu Novocalmin, mai jos de 39,6 nu am reusit sa atingem... Asa ca la 4 dimineata am fugit cu copilul impachetat in cearsafuri ude la urgenta... Noroc ca am luat si termometru cu mine ca aia n-au nene, doar din alea cu mercur si n-o vad pe fi'mea stand 4 minute cu ala in fund...
Evident ca ne-au internat... Spre deosebire de Bujo noi am primit o rezerva unde eram doar eu cu fata dar clinica de pediatrie e la ultimul etaj deci temperatura constanta era de cca 29 grade... Si la fel, in afara de noi si o doamna din Piatra Neamt ratacita cu bebe dogit in concediu in rest erau numai tigani. Daca-mi mai zice careva vreodata ca uite tiganii nu-si vaccineaza cupii si uite ce sanatosi sunt il spanzur cu mainile goale. Din 20 de saloane numai in 2 eram mai blonde...
Duminica evident nimeni, dar nimeni, niciun doctor, doar o asistenta plictisita care i-a facut copilului 2 injectii (algocalmin + ampicilina). Deci nu stiu daca stiti cum se fac injectiile la copii dar eu sunt traumatizata si acum. Mi-a pus fata fortat pe burtica, s-a suit cu un genunchi pe picioarele ei, cu cotu pe spatele si i-a infipt acul in bucutele fragede, ii mai lipsea drujba din mana... Si mai si tipa la mine ca io de ce nu fac nimic... cand io mai aveam putin si plangeam mai cu foc decat baby. In sfarsit, a trecut si asta... I-a scazut febra pe moment si io m-am hotarat sa fugim acasa, ca tot nu era nimeni in spital. Dar acasa iar a facut febra, i-am dat repede un panadol si-am fugit iarasi in spital.
Bai si vine ziua de luni, cea mai neagra luni din toata existenta mea, se repeta iar scenariul cu injectia (abia la 12 i-au pus branula), la recoltare au venit 2 vaci baltate, care trageau una hais, una cea de picioarele copilului, i-au spart o vena, m-au porcit pe mine ca de ce e cupilul gras, i-au lipit cu leucoplast o sticluta la savarina, nu va zic in ce sictir i-au strans scutecul la loc, mai aveau putin si-l petreceau parte peste parte. Apoi ne-au strigat pe hol, ne-au aruncat fisele in brate si ne-au zis sa ne carabanim cu copiii "la poza", adica la radiografii... Staturam si acolo vreo juma de ora printre tigani, ma intorc in camera, evident ca mi se furase telefonul
Controlez sticluta de la pasa, facuse finaly si cupilul pipilica, ma duc victorioasa cu ea in brate si cu sticluta trofeu catre camera vacilor sa o predau si nu va zic cum m-au tratat... am fost data afara ca ultimul om, cu miscari din incheietura, ca un caine bubos, mi s-a vorbit cu sictir abia intr-o anexa unde mi s-a suierat printre dinti sa scot leucoplastul de pe sticluta. Cum draq sa fac asta cu cupilul in brate? Pun cupilul pe o masuta de acolo si ma apuc sa fac ceea ce oricum trebuiau sa faca ele, nene, au sarit pe mine ca ulii, ca sa-mi iau copilul de pe masa, ca aia e curata, ca daca io-mi tin cupilul acasa pe masa asta nu insemana ca pot s-o pun si pe masa lor. La care nu am mai rezistat nene si le-am porcit, si-am urlat la ele ca io am cupil curat si ca oricum faceam o chestie pe care trebuiau s-o faca ele si ca daca mai da una vreo rautate pe bot direct reclamatie le fac... Au tacut...
Asa ca dupa tot acest veceu, mi-am luat puiul in brate, am coborat la masina, am luat caruciorul si-am plecat cu copilul febril la cea mai apropiata reprezentanta Orange sa-mi anulez SIMul, sa-mi iau alt telefon si alea, alea. Noroc ca aveam pe un SIM chel toate numerele mele din penultimul telefon, decedat intr-o galeta cu apa, dar din care au recuperat niste date niste baieti priceputi...
Noroc ca m-a sunat (intamplator) un amic a carui mama e asistenta sefa pe un alt etaj si a intrat maica-sa in nebune de-am avut si noi o experienta mai normala apoi. Si nu va inchipuiti c-am ratat vreun buzunar... nu, nu, am filat banet in orice fanta alba ce mi-a iesit in cale, degeaba nene, acreala e gratis si pentru toata lumea...
Bai, pana si doctorita, cand am intrebat-o cam cat crede ca vom sta mai avea putin si ma dadea cu capul de masa ca ce, sunt de doua zile in spital, ea acum imi da un tratament adecvat (fiindca evident ampicilina a fost degeaba) si io vreau sa plec? Pai mai bine plec atunci pe loc... Abia am reusit sa-i spun calm printre urlete ca vreau sa stiu si io ce-mi mai trebuie de acasa, ca sunt venita in papuci si cu chilotii neschimbati de doo zile
Deci, analize boboc, pulmon boboc, copil fara tuse, fara varsaturi, doar febra nasoala - diagnostic: rosu in gat. Nene, mie daca-mi mai zice careva vreodata de rosu in gat ma iau cu ei la tranta, fir-ar sa fie, astia afara cum dracu ii zic, "red in za nec?", n-are si asta un nume, ceva? Ne-a schimbat antibioticul, la care copilul a facut alergie asa ca a fost pompata si cu cortizon, hemisuccinat... saracuta, ii mirosea respiratia a medicamente
Acum suntem acasa, copilul nu mananca mai nimic, e traumatizata, n-a avut voie sa puna piciorul jos vreme de 5 zile, rupt brate/spate mama, miorlaiala e fond sonor continuu, nu vrea sa mai ridice privirea spre nimeni necunoscut...
Acum io am luat o pauza ca sa va povestesc, ii fac tortuletul ca maine totusi ne sarbatorim, avem tromboane si "baloane cu gust de bomboane in care sa sufli ca-n niste tromboane"... (citat din Printul Miorlau), sunt obosita psihic si nu ma prea pot bucura de aniversare dar sper ca maine a fie totul mai bine...
Va pupa maimutele si uram cu intarziere si noi la multi ani pepenasilor sarbatoriti.
Si-i cer scuze lu' Xena, cred ca m-a sunat, mi se pare ca am recunoscut numarul ei dar nu am raspuns ca eram in unele din acele momente groaznice povestite, plus ca nu mai am niciunul din numerele voastre in telefon...
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
dana81 spune:
EU SUNT ORIPILATAAAA...cum se poate asa ceva?Mai fetelor chiar traim intr-o tara de kk, chiar nu putem face ceva?O petitie, o ...revolutie...naiba sa-i ia...scuzati
BOTI,BUJO imi pare tare rau ca a tb sa treceti prin iadul asta, sanatate micutzilor
Pfiuuu ce m-am enervat
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
ANKA foarte dragute jucariile si eu am vreo cateva de la ei si un catzel miroase a vanilie si toata camera e parfumata...sunt incantata de ele, nu pot spune acelasi lucru de fiica mea care nu are dragan decat la mingiAstept pozeleee
IZA sa ai o zi usoara maine, ma bucur tare ca va mutati in sfarsit.
Copilul meu isi ia pranzul cand vrea el, m-a tampit cu NE mancatul
dar copanelele nu scad neam, eu zic ca astia de la combinat baga in noxe calorii domle, ca altfel nu mi explic
Pupici si Noapte buna
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
atb spune:
Vai de capu nostru in ce tara traim!!! Doamne fereste!!! Cum se poate asa ceva? Bietele de voi prin ce a trebuit sa treceti! Uofff, pup gargarita sa se fac bine si sa nu mai trebuiasca niciodata sa ajungeti la spital!
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008
estrella80 spune:
Mai fetelor imi pare rau sa aud prin ce experiente traumatizante ati trecut. Eu stiu cum e, cand avea Maya 3 luni nu stiu daca va mai amintiti dar am stat 10 zile internata cu ea.. nu doresc nimanui sa vada cum arata camera unui spital atatea zile. Intr-un fel a fost bine ca avea doar 3 luni, nu prea a ripostat saracutza la mai nimic.
Ce pot sa va spun este ca asa e peste tot, sistemul sucks, cu toate ca, exista si doctori si asistente de nota 10, deci si....si...noi am avut parte de ambele feluri de tratament, insa a fost preponderent cel bun!!!
Bine ca ati trecut peste tot cu bine, ca va sunt pepenasii acasa!!!Boti iti doresc sa va serbati asa cum v-ati dorit si ca cea mica sa treaca peste amintirile astea traumatizante cat mai repede!!!
Am pus poze si noi!!!
Si ce credeti??? Azi in parc, cu cine credeti ca m-am intalnit??? Cu Ella si cu Alexandru , care bineinteles ca ea m-a recunoscut, ca eu treceam de mii de ori pe langa ea si nu imi dadeam seama!!Scuze Ella!!
si un inceput de weekend minunat alaturi de pepenasii vostri!!!