Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele.
Hm, daca nu aveam parte de ajutorul ambelor bunici, de mult o luam razna, la modul cel mai serios. Pai eu o dau pe Ioana la cate o pereche de bunici, alternativ, in fiecare weekend, si asta de cand avea 3 luni. Sa fi fost doar un we sau 2 in perioada asta in care a stat acasa, ca nu s-a putut altfel. Si de ce o duc, ca degeaba ar veni cineva sa stea cu ea in timp ce eu as face ceva treaba prin casa, e imposibil daca stie ca sunt in casa nu sta cu altcineva s-o pici cu ceara. Nu vrea sa manance de la altcineva, nu vrea sa adoarma cu altcineva, nu vrea nimic cu altcineva, numai cu mine. Pai spuneti-mi voi daca in conditiile astea nu simti ca explodezi daca nu iei o pauza?
Dupa amiaza de exemplu o dau soacra-mii, si o s-o tina pana duminica. Maine mergem la o nunta, la Onesti. Sotul va pleca de dimineata la Iasi ca are dizertatia la master, cine stie cine stie cand ajunge, seara, abia apoi plecam la nunta. Eu la 12 merg sa ma vopsesc, sa-mi intind parul, sa-mi fac manichiura, deh, ca omul, macar la ocazii din astea, ca deja mi se vede parul alb, chestii care acasa cu Ioana sunt imposibil de facut. Asa ca chiar nu am ce face. Si nu consider ca sunt o mama mai putin buna daca o duc la bunici, pur si simplu fiecare se adapteaza cum poate.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DECI CU YOUTUBE
Intre youtube si google este o relatiune stransa, asa ca daca dati cu bifa la gmail sau la picasa, sa retina parola de la pepenime, si apoi vreti sa va duceti la YOUTUBE, nu va zice iar sa SIGN IN ci sa LINK SITES, asa ca va logheaza automat cu pepenasii.
Probabil ca asta a facut XENA pe cand a vrut sa incarce un film ceva, si cand i-a cerut "NUME", evident ca a scris Anaxena etc, si probabil ca nu a observat ca s-a link-uit de pe contul de pepenasi.

Buuunnn....

Studiind ieri problema cu YAEL, i-a venit ei ideea sa facem playlist cu pepenii, si am probat noi, deci:
- daca vreti sa puneti fimulete si nu aveti conturi individuale sau nu vreti conturi individuale, intrati pe youtube cu parola si userul de la pepenime.
- in dreapta sus, sub ANAXENA este o sageata, se deschide un cearsaf, si apare PLAYLIST.
- dati click la PLAYLIST si o sa gasiti in stanga identitatile - Eevi, Er, Maria - deocamdata.
- puteti vedea filme de la fiecare identitate
- puteti face identitate noua
- puteti incarca pe noua identitate un film, de la butonul normal UPLOAD din dreapta sus.

Am facut noi o proba ieri.
Multumim deci lui Yael pentru idee si initiativa, da' cica sa va zic io!

UN LUCRU IMPORTANT PE CARE VREAU SA IL VERIFIC AZI!:
Daca esti pe un cont personal si pui filmul PRIVAT, nu il mai poti vedea decat tu singur! Daca punem pe pepenime, cred ca le putem lasa private, si sa le vedem pe identitati,, din playlist.
O sa probez asta, pentru securitatea noastra. Am si eu piticii mei.

Alta problema de care tot vroiam sa zic:
- pe picasa sunt cateva albume publice! Carmenela, ATB, Iriss, Kamelia, Cris26, Flo, Anku, AlexaTeo, Mona,... mai multe albune.
- in lista de FANI, apar doua persoane - Tiberiu Gociu si o Roxana, cu user roxannes0404 care in schimb NU are albume publice. Stie cineva cine sunt aceste doua persoane?
- acuma na, cine vrea sa isi pastreze albumul public, e liber sa o faca, dar numai sa nu fi ramas publice by default (eu cred ca asta s-a intamplat)

Apoi, n-ar fi rau daca mai avem fiecare de facut nitel de curatenie, in sensul sa nu apara mai multe albume la aceeasi persoana, as zice eu; pe cel vechi sa il stergem. Nu din lipsa de spatiu neaparat, ca spatiu mai este. Dar vad ca unele persoane pun poze in acelasi album mereu, si nu le mai vede nimeni ca sunt albumenel vechi si raman la coada. Ar fi optiunea de a ordona albumele dupa upload date, dar la Mozilla nu merge.

Gata, ma duc sa ascult frumoasa muzica a trimmerelor cu care taie lucratorii iarba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

hello again

la multi ani Aida si Luca! sa cresteti mari puilor, sa fiti sanatosi si plini de viata!

Cris multumesc

Vio am incercat si bephantene si garmastan dar pana seara nu se vindeca si iar o luam de la capat.

intrebaream fost dimineata sa duc la laboraor probe ptr coprocultura si parazitologic si intreb asistenta daca fac hemograma din degetel. mi-a spus ca nu mai fac asa ptr ca exista risc de infectare cu HIV. voi ati mai auzit asa ceva? eu i-am luat odata sange din degetel dar la un alt laborator, ar trebui sa-mi fac griji oare??

[bYael, Anka
multumim ca va preocupati de soarta noastra cu pozele si filmuletele

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus poze noi pe picasa.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Anko al meu nu e public, bre!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANISORI!!!Luca de map si Aida Maria de Didi81!!!!
SUN sunt varza eu de obosita ca mi-s singura pana marti de o sapt, dintii si nervii sunt tot pe baricade, i-a spart unul si celalalt e cat bobul de fasole.Mulumim de intrebare AAA si mie nu-mi plac clovnii..doar oamenii cu un simt al umorului destept,da?
Eu nu am ajutor de la parinti decat foarte foarte putin, imi e bine asa, trag mai mult dar macar nu ma mai stresez si cu mofturi si impresii de adulti ci numai cu mofturile fiica-mii.Bine dar Cristi e toata baza, nu-mi trebuie mai mult
Concedii de vis celor care pleaca.Relaxati-va fetelor!!!!
VIO eu nu folosesc creme.Cu toate ca am tot primit si eu le pasez maicamii.Bai ce simt al proprietatii are fiica ta
Asa imi e de draga atmosfera asta de pe forum, imi aduce aminte de odisee...
Vazut poze cu ER...mmm ce incantare si maica-sa ce slaba se facu, sa ma innegresc de invidie nu alta.
Mai spuneti ce mai papapti la pranz ca NU MAI STIU ce sa-i dau...ieri a mancat toata ziua doar 160 lapte cu cereale si o banana,UOFFF
PUPICI

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am vazut poze cu pepenimea. Extraordinari toti : David in chiuveta, Alexandra cu lubenitza, Ioana si mamica ei, Amalia toata asortata la party, Cara in patru labutze, Erika alias fata mamii si tortul cel frumos, Daria cea motzata, Nicholas cel smecher, Theea la party, Julia cea viteaza, Mihaitza in colac, Alexandra la party, “Sexi Marioara”.

Cu riscul de a primi rosii in cap : Xena, cred ca totusi apelativul sexi este putin deplasat pt un bb innocent . Sau poate eu sunt de moda veche, nu stiu ….

Am observat ca 90% din pepenasi mananca pranzul la 2. De ce ? E vre-un motiv anume ??

Am avut si noi sambata mare party. A fost foarte bine, copii s-au distrat copios. Maya nu isi dadea ea exact seama ce si cum, dar simtzea ca e ceva important , prin urmare s-a culcat dupa ce toata lumea a plecat si totul a fost strans. Cand i-am cantat La Multi Ani era gata sa planga, ca nu stia ce se intampla, dar am incput sa batem din palme si asta a inveselit-o.
Singurul bemol al petrecerii a fost tortul, care a fost extrem de bun, dar nu prea a avut fatza de tort aniversar #61516;( #61516;( . Am facut un tort winter, si doream sa-l imbrac in frisca si sa-i fac un winnie. Ca sa fie totul proaspat, tortul l-am facut vineri noaptea iar ornatul am zis ca-l fac chiar inainte de petrecere. Din pacate, frisca s-a taiat si s-a dus naiba ornatul meu. Nu stiu de ce si cum, ca am incercat de 2 ori si nimic (e prima daca cand mi se intampla). Prin urmare am cumparat rapidos niste bombe si l-am imbracat decat. Ei si toate astea dupa ce ma antrenasem cu tortul, ca sa fie impecabil. Macar a fost foarte bun la gust si toata lumea a dorit si a doua portie, noroc ca facusem un tort urias.
In rest Maya nu merge inca, ii e frica. De vorbit vorbeste muult si neinteligibil deocamdata. Dar ce e clar e ca ea comunica cu noi, ne spune multe.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Gata, mi-am blocat albumul de poze...adevarul e , ca nu am dat atata importanta pana acum...In legatura cu cele 2 nume, nu stiu cine ar putea fi..

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Flo albumul tau nu e public pentru ca l-am facut io privat asa ca daca are cineva da dat cu rosii...io mi-s vinovat

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SUNULETZ vad ca prinzi repede cu "-o". bun asa!

IRLANDEZIA nu poti dormi la SORMIA, e interzis. ea are animale multe, zburatoare, insecticide, pitici pe creer(pardon, doar pitici...)Si cum adik dau tzeapa? am revenit chiar in forta, iete-te cat am scris!!!

CRISpai e experimentat intai pamantul din ghiveci...

ANKULE io de t**t nu zic nik...Unele sunt inca gravide...nu e frumos din partea ta..(nu io, da unele...)

cu ocazia asta pup gravidele

DIAincerc sa mai pun cand ma lasa golanschi.

FLO statuta, bre, zau! si inca cum! si mai am niste lipsuri acute...()

IRIS al meu s-a intarcat instant. deodata. nu a mai vrut si pace.succes!cred ca depinde de cat e de mamotzitzodependent....

SORMIO nmvb m8iuyhvmxdr,c;jfbd vczma\.,/zlvb cfvo8brinmlfkzc nvb
(scuze, am uitat s apun cu rosu si caractere mari cat ochii tai )

VIO nush de creme...da imi plac "vestile proaste" de i le dai lu SORMIA. mai da-i ca ei ii plac.

CAMY. imi place ca te vad des pe la noi

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput