Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Va multumesc pentru urari fetelor.

Astazi e ziua mea
Zi frumoasa ca mine
N-am primit ghiocei
Dar imi murmura ei (sotul si baiatul) cat de mult ma iubesc....
La la la la la la....

fug acasa la ai mei
O seara linistita tuturor.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Marta

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

I-au iesit la Arianna niste basicute pe buza inferioara in interior,m-am uitat si in restul guritei dar nu mai are ,doctorita abia maine dupamasa are program ce sa fac cu ce sa-i dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani, Marta !!!!

cu siguranta toata seara ori sa iti "murmure" baietii cat de mult de iubesc

Noi incercam mai departe olita. Am trecut la "motivarea" elevului, daca face pipi la olita are voie sa lipeasca pe ea o gargarita !!! Inca mai avem muuuuuuuult de lucru ... Acum nu stiu ce sa fac, al meu asa des la gradinita nu ajunge pe motiv de tuse, dar de cate ori se duce vine muscat serios de maini. Azi daca tot a fost cald, l-am trimis in tricou si l-am luat fericita acasa, caci nu vazusem sa fie muscat ... insa cand l-am schimbat acasa am dat si de muscatura, de data asta i-a prins umarul. Habar nu am ce sa le zic la educatoare, ca ele nu mi-au spus nimic ... doar acum jumate de an cand a muscat si el de 2 ori l-au parat imediat In rest cand mi-al aduc, spus ca totul e in ordine ...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Marta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Martutza!! Sa te iubeasca baietii tai muuult de tot!!

Ioana pentru ca iar te implici in ajutorul cuiva! Super Matei ce multe progrese a facut in scurt timp!!

Ada acum am citit intamplarea ta care mi-a lasat un gust amar...o mama cu un copil, in pericol..si lumea se uita la spectacol...

Rein, ce examene ai tu in vis? mai bine hai sa ne plimbam prin Balcic sau cel putin in pozele Pisicii, ca nu e asa greu sa faci cont acolo si vad ca avem aceleasi gusturi la carti!

CAmitu, nu reusesc sa vad pozele.

Carmen suuuper Teodora cu matracuca ei!!

Magdutah asa am reusit si noi cu olita cu abtibilduri cu mutzunei lipite pe faianta din baie. Eu as intreba de educatoare ce e cu muscaturile.

Lauramar nu stiu ce sa-ti raspund, eventual poti sa intrebi la farmacie, sper sa fie ceva minor si sa treaca repede.

Multumesc de aprecierile pentru poze si pt urarile de sanatate pt bunica. Ea e tot asa, totusi maine o lasa acasa deja ca nu sunt locuri in spital, o sa fie f greu..

Si pt ca azi e inmormantarea lui MJ, vreau sa va dau sa cititi ceva f frumos scris de Ddana la un subiect de pe forum. Aici pe la sfarsitul paginii e mesajul ei si mi se pare superb.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Marta La multi ani!!!Multa multa multaaaaaa fericire si sanatate alaturi de baietii tai!
Pisik-am sa las pe Ela sa spuna impresiile.Eu spun doar atat...sunt niste oameni calzi, cu care m-am simtit minunat, iar Thea cu buclele ei de aur este o bombonica de fetita.
Lauramar-poti incerca cu glicerica boraxata
F frumos mesajul ddanei despre MJ.A lasat un gol care greu se va umple..R.I.P. Michael!

Despre Ana ce sa va mai zic.Punem pampers doar seara si bea si ea in sf cu paiul..dar sa va povestesc ce a determinat-o:
Eram la o terasa cu sotul din dotare.El isi lua un suc iar eu un nesscaffe frape.In mom in care mi s-a adus bautura Ana a facut niste ochi si a zis:papaaa buun!M-a vazut pe mine cum beau cu paiul si i-am dat si ei sa guste si uit asa prinsa Veve drag de pai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Laura, cred ca e stomatita, uite un link cu ceva explicit, aparuta probabil de la hidratare defectuoasa:
http://www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=146
nu e grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady, ce faci? ai fugit la mare sau te-ai cufundat in carti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La multi ani draga Martutza!

Fetelor avem o problema cu muscaturile de insecte...nu stiu ce o fi tantari , paienjeni...gaze habar nu am nu am vazzut nimic, in casa am verificat toate colturile cu aspiratoru din dotare...cred ca de afara.....problema e ca face duluri si i se roseste zona cam un cm in jurul muscaturii...cu ce ma sfatuiti sa ii dau??

Am vazut poze din vacante..fete cochete de la intalneli samd...progrese la olita...mai invat si eu ceva poate asa merge cu abtipilduri...merci de pont

Cine vrea sa o vada avem poze proaspete

Ioana si Kitty multe flori pentru ceea ce faceti voi pentru noi si pentru altii

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput