Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
rein spune:
Ploaia asta ne urmareste peste tot, saptamana trecuta ne-am luat numai cativa stropi. In seara asta in schimb, eram pe la mijlocul parcului cand a inceput sa picure si pana am ajuns la iesire potop. Pana acasa mai facem vreun sfert de ora asa ca am hotarat sa bagam copiii sub un balcon langa primul bloc iesit in cale. Aoleeeu, proasta decizie, asa furtuna n-am trait pe afara, credeam ca ne ia cu totul, noroc ca de la o terasa a zburat pe strada o umbrela din aia mare si a prins-o sotul meu. Sub ea am mers cu totii pana la un coafor unde ne-am adapostit cu bebelusi si carut. Siroia apa pe noi, pe jos a fost si gheata si ne clipoceau incaltarile. Cert e ca nu mai puteam pleca toti pe afara si a adus sotul masina, bietii oameni ne-au asteptat sa ne imbarcam, apoi au inchis pravalia. Sper sa nu raceasca cei mici. S-au si speriat de la vijelie si tunete.
rein spune:
Week-endul asta am fost la ai mei si ne doream mult sa stam afara in curte dar a cazut si acolo o ploaie exact cat a dormit Petru. Cand s-a trezit a avut un dialog haios:
el: Mai tuna?
mama: nu tuna.
Mai fugera?
nu mai fulgera.
Mai ploua?
nu mai ploua.
Doamne-Doamne e cumiiinte, ne lasa sa iesim afaaara.
Si tot terorizat de ploaie:
El:Mama, au venit norii?
Eu:da, nu cred ca mai putem iesi afara in seara asta.
Lasa ca ii da tata mai incolo si mergem.
lauramar spune:
MARTA pentru Victoras sa se faca repede bine.Am vizionat pozele impreuna cu Arianna si a zis ca e tale fumos baietelu si face pacinte,are niste ochi superbi,putere si tie sa treceti peste toate.
KITTY super faine pozele de la mare.Giulica ca de obicei e o dulce,si eu vreauuuuu,dar totul depinde de sot daca o sa poata deoarece e foarte prins cu munca.
Noi ne chinuim cu operatiunea olita avem mici progrese dar e mai bine sa faca in pantaloni
ioanaradu spune:
inca un puiut DC are nevoie de ajutorul nostru.
va rog sa cititi povestea lui Sebi! si atat cat se poate, sa incercam sa-l ajutam.
carmenefr spune:
Buna dimi si de la noi !
Reince ghinion pe voi, sa va prinda furtuna...Sper sa nu raceasca piticii. Apropo, voi in jucariile de nisip, aveti si o lopatica albastru turcoaz? Ca la final cand ati plecat toti, noi am recuperat o lopatica, si sotul a banuit ca-i a lui Petru...
Kitty, sanatate multe bunicutei !
Marta, sanatate multe si lui Victor. Si eu inclin sa cred ca nu a facut toate cele de la feliuta pastrama de pui...
Despre noi, azi e a doua zi de cresa, m-am uitat ieri in gatul Teodorei, si-am vazut ca am scapat de pustule, a ramas zona mai colorata ca restul, ne-a ajutat tare mult fasul cu tantum verde, dar si antibioticul, azi cand i-am platit cresa, am vazut ca luna trecuta n-are absente, asta inseamna ca n-a fost racita !!!
Vorbeste tare mult(e), in propozitii si chiar si fraze scurte, duminica seara veneam de la ai mei, eram in apropierea blocului soacrei, ce-o apuca pe Teodora , c-o intreaba pe bica (bunica):
-Du-te a casa ta, bica !
-Unde e casa ta, bica? Unde?
Am ramas uimiti, dar si cu gurile la ureci de atata ras, de asa replici...
Stie cum o cheama, langa ce statie de metrou, cum ne cheama pe toti , pe ai mei, pe bica-bunica, pe bicu-bunicu(care nu mai e printre noi). Am intrebat-o cum o cheama pe Anca, sor'mea.Ma gandeam ca am pus-o in dificultate. Eh, a gasit solutia...Aca matacucaaa (anca matracuca )
Ii place tare mult de mica sirena, asa ca o papusa barbie se numeste mica sirena, si-o culca, o inveleste, are grija de ea, o tine in brate...
Vazand aseara poze de la kitty de cand au fost la mare, si-a amintit iar sa ma intrebe noi cand plecam? De dimineata vb cu tati si cu teodora de colacul pt la mare, pe care si-l alege. La care ea: Pecam acum a maieeee !!!
absoluta spune:
Fetele vreau sa-mi schimb job-ul.....pe la voi pe la serviciu stiti ceva? salariu ma intereseaza mai putin....
diana_jors spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta Fetele vreau sa-mi schimb job-ul.....pe la voi pe la serviciu stiti ceva? salariu ma intereseaza mai putin.... |
Eu stiu de www.romtelecom.ro/companie/cariera/posturi-disponibile/" target="_blank">astea... nu stiu exact in ce arie vrei tu, dar poti sa verifici linkul din cand in cand, pentru ca mai apar/dispar posturi disponibile Bafta!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
ane2200 spune:
Marta Multa fericire si sanatate iti doresc. Fie ca Dumnezeu sa-ti dea tot ce-ti doresti de la viata!
Am vazut o gramada de poze, unele mai frumoase ca altele. Eu ma pregatesc maine sa merg la printul meu, ca deh, daca am lipsit in week-end (motivat ), ma solicita domnul la fiecare convorbire telefonica. Asa ca, trebuie sa ma conformez.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul