Albinute & bondari de mar-apr '07 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaradu spune:
diana poti sa-i dai cu fenistil. este special pt piscaturi de insecte. se calmeaza locul, nici nu o mai mananca asa si nu se mai scarpina si nici nu va mai fi asa inflamat. asta i-l dai seara sau ziua, la somn, ca sa nu fie tentata sa puna mana. peste zi, mixtura mentolata. o faci micul indian apas, pe unde are piscaturi.
absoluta greu ... f greu ce vrei tu, dar iti urez bafta! la noi, cel putin, nu sunt sigur locuri de munca. se fac restructurari aproape lunar. sau ... ar fi ceva ... un post de director general! ca al nostru tocmai si-a dat demisia ... pe timeea nu o mai arati?
si ...
matei e bine. se bucura de vacanta. ieri a fost la strand cu tataie. vroia sa sara si el de pe trambulina, asa cum faceau ceilalti mai mari ... a cazut intr-o baltoaca si a trebuit sa-l dezbrace pana la piele, l-a dus acasa in prosop. aseara era frant ... nu mai pot mami ... de ce nu mai poti mami? asa ... am fost la apa azi.
stim si o poezie noua:
am o papusica mica/e bolnava mititica/ii dau ceai nu vrea sa bea/doctorii nu vrea sa ia/vrea bomboane, ciocolata/prajituri si inghetata/dar decat sa-i faca rau/mai bine le mananc eu. ultimul vers nu-l spune, ca repeta dupa mamaie. la el interpretarea e asa: le papi tu mamaie??? da si mie!!! sa pap si io lata!!!
o zi buna!
Tanya spune:
Buna fetelor,
Cele care va duceti cu copiii la mare, aveti mare grija cu soarele, eu am patit-o cu al meu, i-a iesit pe piept o pata rosie cu niste bubite mici de tot, arata mai degraba a alergie decat arsura, am folosit bubchen fp 30 si nu l-am lasat la soare peste ora 9.30, iar dupa masa de la 17.30...a raspuns bine la bepanthen, dar nu l-am mai lasat pe plaja fara tricou pe el...anul trecut nu a avut niciun fel de problema, chiar se bronzase destul de mult.
Va doresc multa distractie si vreme buna in concediu.
absoluta spune:
Diana si eu recomand Fenistil. E foarte bun, il folosesc si e exact cum spune Ioana.
Ioana e o arat pe Timeea cu placere daca as sti sa pun poze.
lauramar spune:
Astazi e a doua zi de facut la olita,nu-mi vine sa cred de luni de zile ne chinuim,se duce singura si isi da jos pantaloni.
Cu bubitele la gurita e la fel nu s-au inmultit o sa merg astazi cu ea la doctorita,nu stiu de la ce s-au facut ea mananca bine si sanatos iar lichide bea mai multe decat mine.
magdutah spune:
am intrebat de dimineata educatoarea lui Matei daca cumva el mai musca. Si ea a spus ca nu! Atunci am intrebat-o ce face el acolo ca vine mereu muscat acasa. Si am vrut sa ii arat, dar ea a spus ca stie, ca se mai imbrancesc, ca se musca si apoi se impaca singuri ... etc.
Azi a venit parca "nevatamat" ... in rest e binisor, nasul un pic infundat ... sa speram ca ramanem doar cu asta!
Noi saptamana viitoare vrem sa venim in tara, ca se marita o verisoara de a mea si ma gandeam sa ma duc cu el la Slanic Moldova... poate o sa il ajute un pic salinele de acolo ...
Magda Matei 9.04.2007
magdutah spune:
se pare ca dorinta mea ca sa ramana Matei doar cu nas infundat a fost prea mare. La o ora de somn a inceput deja sa tuseasca. Daca o sa tuseasca si la noapte atunci cred ca am sa il scot de la cresa. Nu ii vad deja rostul. Merge doar 3 zile sau maxim o saptamana si sta apoi acasa alta saptamana ....
Magda Matei 9.04.2007