Gravidute prin FIV (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hepilica sa stii ca mi s-a lasat burta si cade pe picioare. Sa vezi ce tin de ea cand ma ridic. Sotul meu rade de mine. Il prind cum se uita la mine si zambeste. Il intreb de ce zambeste si zice ca sunt asa caraghioasa. Ca sunt toata numai o burta si ca el cu ce mai ramane dupa ce nasc. Ca nu o sa mai ramana nimic din mine. I-am zis sa nu isi faca griji ca o sa ramana macart gura de mine. A zis ca de asta nu isi face griji.

OFD odihna placuta si sarcina usoara.

Amzulica asa e mai am putin si imi vad piticii. Pupici dulci de la noi pt voi. CE mai face bebe Luca. Cred ca a crescut mare.

Multumesc pt incurajari si p[t gandurile bune fetelor.

Va pup dulce

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

elena, - nu stiu de ce, dar zambesc tot timpul cand ma gandesc la tine

ralu, te inteleg. si eu inainte de fiecare eco am niste emoti...
tinem pumnii.

h.

30+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Salutare
am venit si noi de la plimbare . a fost bine .drumul usor .
va pup pe toate .

Evy 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Evy ma bucur ca totul e ok.

Fetelor, eu saptamana viitoare sigur voi naste . Asa ca urmatorul capitol va rog sa-l deschideti voi, ca sa puteti face actualizarile pe prima pagina.

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

MONILAND- ce este dry testul?morfologia fetala de primul trim o fac pe 6 aug, adica la 15sapt si 4 zile.despre triplu test probabil mi-l va face tot atunci pentru ca dr meu nu a zis nimic deocamdata.mi-a dat doar o lista intraga de analize: HLG, TGO,TGP,HEPATITE,BILIRUBINA,UREE,ACID URIC,GLICEMIE,HIV,VDRL,CHLAMIDIA,URINA,UROCULTURA,PAP, SECRETIE VAG, COMPLEXUL TORCH,LISTERIA,CULTURI COL,UREAPLASMA SI MICOPLASMA.
Le-am fact pe cele de sange si mai am urina si sec vag +pap.cele facute au iesit bine cu exceptia hlg unde hemoglobina a iesit 11.50 si trebuia 11.80;trombocitocrit a iesit 14.10si trebuia 15.8.Doctorul o sa le vada pe 6 aug cand ajung la bucuresti.pana atunci e in concediu.sper sa nu fie nimic grav.
trbuie sa fac TT mai devreme ?? ca de DT nu a zis nimic dr.
ca daca treb sa-l fac mai devreme o sa-l fac in alta parte.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Gata, m-am relaxat:), pentru vreo cateva zile cel putin

Fetitza e bine, e dezvoltata bine, are bratele si picioarele lungi, seamana cu mine. S-a miscat tot timpul, nu am reusit sa-i vedem decat putin fetzisoara, e frumusica, ce sa mai:). Placenta e ok, nici vorba de praevia..mi s-a luat o mare piatra de pe suflet.

Cu nasterea naturala, s-a rezolvat, nu se poate..tot cezariana. Era atat de hotarat dr ca nu am mai incercat sa zic nimic.

Am mai intrebat de stem, nu ca as fi fan, dar m-am luat cu valul. Maine voi suna dupa contracte.

Si peste 3 saptamani trebuie sa merg la spital pentru analize.

So, totul pare ok, cred ca ar fi cazul sa ma relaxez..baba nebuna ce sunt!

Va pup!

32+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
Am intrat sa va spunem ca suntem bine, papam si dormim...mai greu cu suptul ca e inca greu dar mami se mulge si papa fetita la biberon
Multumesc tare tare mult pt urari, va doresc sarcini frumoase si nasteri cat mai usoare...o sa revin cand mai citesc din urma si cu detalii despre nastere..mai dureaza un pic sa ne acomodam.
Am pus si cateva poze la semnatura

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3719940802/" target="_blank">bebe Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Fetelor, eu saptamana viitoare sigur voi naste . Asa ca urmatorul capitol va rog sa-l deschideti voi, ca sa puteti face actualizarile pe prima pagina.

Moni,nastere usoara si bb-line sanatoase si mancacioase sa-ti dea DD!

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Mara, la mine prima parere despre sexul bebelului a fost la 13 sapt. si 2 zile si dr. s-a exprimat ceva de genul ca "parca vede un cuculet" dar nu este sigur. La 15 sapt. proful cu care am facut FIV a zis ca in proportie de 80% este baiat iar la 16 sapt. si ceva dr. care urmareste sarcina a zis ca sigur este baietel.
Raluca bine ca te-ai relaxat, ca bebelusa este ok, acum cumintica. Sper sa ma relazez si eu vineri, ca simt ca o iau razna, cred ca am emotii mai mari ca la beta.
Ayda felicitari, cand mai ai timp sa intrii sa ne mai scrii despre voi.
Elena, Moni sunt cu ochii pe voi, dar in caz ca nu sunt pe faza ma rog la Doamne Doamne sa aveti o nastere usora si bebelusii sa fie ok
Hepilica, Evy
Ellanik nu ne mai spui nimic ?
Fetelor va doresc o zi linistita si nu prea calda

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Klu, draga mea cum esti? da si tu un semn

23 +

Mergi la inceput