Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 18

elenada spune:
Ralu bafta azi la morfo. Natalia o sa fie super sanatoasa si frumoasa. O sa vezi.
Moni cred ca vor veni piticii. Au inceput sanii sa mi se umfle. Asta ar fi un semn ca ne apropiem de marea intalnire. E drept ca alte simptome nu am. Nici urma de contractii toate bune si frumoase. Tu cum te simti? Ti-i propus sa faci niste leuti?
Azi se fac exact 9 luni decand am avut et-ul. Pe 13 noiembrie 2008 ramaneam gravida si uitema azi in formula completa cu doi pitici la purtator asa cum ne-am dorit.
Pupici tuturor si o saptamana frumoasa plina de vesti bune
elena +36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

marriam spune:
Buna fetelor!!!!!!!!! Am revenit! am avu niste probleme cu net-ul si nu am mai putut sa va scriu.mi-a fost dor de voi.
FELICITARI fetelr noi venite! sa aveti parte de sarcini usoare i bebei sanatosi si cumintei!
ELENADA SI MONILAND sunteti niste eroine, iar iticii vostrii sunt cei mai cuminti si ascultatori!felicitari, felicitari, felicitari!!!!!!!
De noi ce sa va povestesc suntem bine si eu si bebe mic.incet,incet parca si greturile scad in intensitate.astazi am intrat in sapt.13, deci avem 12 sapt si 1 zi.Calculez bine nu? Mai am de asteptaa pana la urmatoarea ecografie cu piticul meu....mi-e as dor de el... nu l-am mai vazut de cand avea 9sapt si 4zile.. umatoarea eco va fi pe 6 august.as vrea sa-l mai vad...Fetelor, cam cand credeti ca as putea sa-i vad sexul???
AA,...si ce sa va zic ca deja am burtica de ceva timp...cam din a 10 sapt a inceput sa se vada si acum e si mai vizibila,se vede bine, bine....e normal nu??
la ultima eco de la 9 sapt si 4 zile totul a fost super bine.chiar bebele meu parea un pic mai mare decat varsta lui, cam cu o zi ,doua.i-am vazut manutele cu degetelele, piciorusele ,caputul...superrrrrrrr
va pupicesc pe toate!!!!!!!!!!va doresc numai si numai bine!!!12+

Moniland spune:
Mara, ma bucur de vestile bune. Mie sexul copiilor mi l-a zis la 16 sapt. Dar sunt fete care l-au aflat si la 12. Nu faci testele pt sindrom? Dublu si Triplu test sau Dry testul?
Elena, hmmmm si au trecut 9 luniiii..... parca ma apuca nostalgia. Hai ca ai rezistat eroic si mai ales ca nu ai avut o sarcina usoara. Inca 5 zile.
Da, vreau leoaice, dar daca ele vor sa fii racusori sunt de acord si cu asta, doar sa fie sanatoase.
Azi am fortat un pic ca am spalat, schimbat asternut, intins rufe, un pic ma doare spatele, dar acum gata, relax. 37+
Laura Ioana
Irina Maria

elenada spune:
Mariam mie la ecografia de trim I adica la 13 sapt mi-a zis dr ca probabil sunt baiat si fata. Se pare ca a avut dreptate. Nu intotdeauna se nimereste sa fie chiar asa.
Moni e bine ca mai misti. Mie mi s-a lasat burta si cand ma misc doare jos toata burta. Si piticii lovesc jos de ma paralizeaza.
Nu stiu cat mai stau ei. Chiar nu mai au loc. Cand vor ei sunt bine veniti.
elena +36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

amzulica spune:
Elenada - 5 laps to go nu? Nastere usoara!
Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

hepilica spune:
elena, esti tare simpatica...m-am amuzat citind ca piticii tai "chiar nu mai au loc"...
adevarul este ca nu stiu cum mai rezisti cu ditamai burtoiul, cu dureri, cu varsaturi....fraaateee, esti cea mai incercata gravida pe care o stiu..., dar si foarte pozitiva.
i-am aratat si sotului meu pozele cu tine si a exclamat:
" maaaammaaa, cum de nu ii cade burta la genunchi? iti dai seama cat e de grea? mama, mama..."
h. 30+
multumesc lui DD

hepilica spune:
marriam, mie sexul copilului mi l-a spus la 15 sapt si vreo 3 zile, dar se poate vedea si mai devreme. chiar de la 12-13 sapt daca copilul are o pozitie buna, aparatul e performant si medicul e priceput. sunt cazuri in care din cauza pozitie s-a vazut foarte tarziu sexul.
h. 30+
multumesc lui DD

OneFineDay spune:
fetelor dragelor
intru si eu rapid si scurt sa va salut, ca suntem in concediu si incerc sa ma bucur cat mai mult de soare si mare si sa nu mai stau cocotzata pe net toata ziua Nu pot sa dorm cat ma gandesc la tine ELENADAAAAAAAAAAAAAA tin pumnii mai sunt doar cateva zile nu pot sa cred!!!!! Parca nu de mult te urmaream la aspirante si uite ca azi-maine tii puiutii in brate!!!! sa te ajute Dumnezeu sa fie bine eu iti transmit multa multa bafta si Heja Heja ptr. voinicii tai si ptr tine!
Eu sunt ok deocamdata, am mai avut intr-o noapte doua-trei pete de sange si dupa aia a venit mult maro vreo 3 zile, acuma s-a oprit, nu stiu, se pare ca o sa o tin asa de-acum incolo....nu-i nimic, numai sa fie totul bine pana in februarie ....
va pup pe toate si aveti grija de voi!
maja 9+

Fragutza spune:
Hepilica , la 6 am programarea! Am niste emotii de parca acum ma duc sa-mi fac beta
32+
Natalia