Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 17

elenada spune:
Hello dragutelor
Azi ma simt si eu bine. Cel putin pana acum nu am varsat. Sper sa ia o pauza si varsaturile astea ca deja ma enerveaza rau.
Ieri am fost la epilat. Am simtit asa nasol durerea. Cred ca e din cauza sarcinii. E pielea mult mai sensibila dar bine ca am scapat si de asta.
Dupa ce ieri mai mult de jumatate de zi mi-a fost foarte rau seara am iesit la o terasa si m-am simtit foarte bine. Dupa o luna de stat numai in pat ziceai ca am scapat de la puscarie. Cred ca si piticii s-au simtit bine.
Eumada si eu ar fi trebuit sa nasc la 32 de saptamani si uite ca peste doua zile fac 37 de saptamani si piticii sunt bine merci. Stai in pat cumintica si o sa fie bine. Nu te stresa ca iti faci rau si ii faci lui bebe rau. Mult curaj si mult noroc iti doresc.
Cat despre nastere cred ca cea naturala e cea mai buna in cazul unei sarcini unice. Ca pot aparea unele complicatii e adevarat dar un medic bun ar trebui sa isi dea seama cand o nastere poate decurge natural fara probleme sau e nevoie de cezariana.
Eu sustin nasterea naturala atata timp cat nu e riscant pt bebe.
Pupici tuturor
elena +36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

DORIS_71 spune:
Ayda felicitari mamico. Sa-ti traiasca fetita, sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Doris 20+
Matteo ......
poze

hepilica spune:
...a mai trecut si pentru noi o saptamana. am schimbat prefixul. Doamne ajuta.
pentru toate fetele gravidute, curajoase, optimiste.
h. 30+
multumesc lui DD

Moniland spune:
Bravo hepilica!!! Uite cum traiesti si tu sarcina: sa mai treaca o saptamana si sa fie bine. Asa sunt si eu si probabil majoritatea dintre noi.
E perfect de inteles.
37+
Laura Ioana
Irina Maria

elenada spune:
Hepilica felicitari pentru schimbarea prefixului. Tineo tot asa pana la 40 de saptamani.
elena +36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Fragutza spune:
Bun gasit!
Felicitari Hepilica!
Am avut un we asa obositor, nu am reusit sa dorm mai deloc..am fost si la mamaia mea la spital si-n 5 minute mi s-a facut rau, de la miros, de la caldura de acolo..brrr, f nasol, nu mai vedeam pe unde merg.
Maine merg la morfo de trim 3, am mari emotii, sa-mi tineti pumnii, girls! Sper sa fie bine fetitza si intr-adevar placenta sa se fi ridicat. Doamne ajuta!
La mijlocul lui august sunt nasica de botez, trebuie sa fiu cuminte tare si sa-mi tin unguroaica cat mai mult!
Va pupa fata! 31+
Natalia

Fragutza spune:
Si cu nasterea, as prefera sa nasc natural, desi pana acum medicii au fost destul de rezervati. Nu mi-e teama nici de operatie, mi-e numai ca m-as reface mai greu si o sa am nevoie sa fiu cat mai ok pentru ca voi fi singura cu fetitza, cu sotul numai adica.
Maine o sa vb si eu mai serios cu medicul despre nastere, sa vedem variantele. 31+
Natalia

hepilica spune:
Raluca, iti tinem pumnii pt morfo de maine. Sigur e bine fetita ta si asa va fi pana cand o vei tine in brate. Sa speram ca si placenta e ridicata si ca vei avea o grija mai putin. Abia astept sa ne aduci vesti. Te-ai hotarat unde vei naste?
Moni, Elena, Ralu, multumesc pt incurajari si urari. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. E adevarat...mai avem pana in septembrie..., dar suntem rabdatori, increzatori si cumintei. Si eu as vrea sa nasc natural, abia astept sa abordez subiectul cu medicul meu. Sper sa fie totul in regula. Am morfo de trim III - peste 2 saptamani.
Am citit ca in periada 7,2 - 8 luni copilul isi ia pozitia finala in burtica, pregatindu-se de nastere. Voi tot asa stiti? Asta inseamna ca peste 2 sapt la morfo fetita mea ar trebui sa fie in aceasta pozitie si sa stim daca, cel putin din punctul asta de vedere, se poate naste natural?
Am mai citit ca se considera prematur orice copil ce se naste inainte de 37 saptamani. Si voi stiati la fel?
h. 30+
multumesc lui DD

Fragutza spune:
Hepilica, si fetitza mea era cu capsorul in jos la 29 de saptamani. La fel stiam si eu ca dupa 37 de sapt nu se mai considera prematur.
Daca imi aduc bine aminte l-am intrebat pe medicul meu si a zis ca dupa 35 de sapt ar fi safe pt copil sa se nasca, totusi m-as bucura tare mult sa fie undeva dupa 38.
Cu nasterea, m-am hotarat sa merg la Elias. 31+
Natalia

Moniland spune:
Raluca, bafta azi la morfo!!! Sigur e bine Natalia
Hepilica, asa se zice ca atunci isi iau pozitia de nastere, dar cum peste tot exista exceptii, nu e nimic sigur. Si eu stiu ca trebuie sa fii in luna a 9-a ca sa nu se considere prematur.
Va doresc o saptamana racoroasa cu sarcini usoare, bebelusi miscaciosi.
pentru Ana Maria si Matei Stefan pe care ii asteptam sa vina pe lume pe 18 iulie.
37+
Laura Ioana
Irina Maria