Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 20

KLU1973 spune:
many bani, mai bine, mai putin bine...mai cu o contractie, mai cu doua...da' toate trec si ma indrept spre marea intalnire...abia astept... multam fain
O sa fie bine ai sa vezi, copii nostri sunt cei mai cei...alesi pe spranceana...fruncea !!!
raluca, felicitari pentru fetita sanatoasa !!!
marriam, o sa-ti raspund eu...dry testul este un test din sange uscat mult mai elocvent decat bitestul pentru ca se face din adn-ul tau in saptamana a12a insotit de morfologia fetala...dar se pare ca tu o sa faci triplu test... In legatura cu sexul...la eco de 12s si 3z mie mi-a spus ca fara dubii e fetita si asa a ramas
ayda, sa-ti traiasca inca o data printesa si sa va aduca numai bucurii, ma bucur ca ne mai dai vesti...asteptam si poze cand ai tu timp
moni, elenada, sunteti bine ???
Klu 35+
Theodora...

Moniland spune:
Flori, multumesc . Cum sunteti voi? Nu m-ai sunat!
Mara, dry testul nu prea stiu cu ce se mananca, doar ca fetele il fac in loc de DT si TT. Cred ca e ceva nou pe piata si probabil tot pt sindrom. Eu ti-as sugera sa faci DT. Vezi ca se face intre sapt 11-14 de sarcina. E o eco si analiza de sange pt depistarea Sindromului Down si masurarea pliului nucal. Daca nu esti sigura intreaba dr., dar sa nu-ti para rau ca nu l-ai facut. Oricum nu se pune un diagnostic se depisteaza riscul daca copilasul s-ar naste cu sindrom down.
Raluca, direct manechin iese. Cu celulele stem te poti hotara dupa ce faci analizele daca le vrei sau nu. Semneaza contractele ca sa ai kitul si peste 3 luni de la nastere cand primesti rezultatul poti sa nu platesti si atunci vor merge ca si donator. Si eu le am si dr. cu care am vb sunt de acord cu asa ceva.
Ayda, ce dragalas doarme ea in sarmaluta . Tu cum te simti?
many_bani, si eu aveam emotii la fiecare eco pe care o faceam. Oare cum o sa fiu la nastere .
Elena, azi nu ne dai o sampanie? Ar trebui marcat momentul: 37 sapt implinite 37+
Laura Ioana
Irina Maria

KLU1973 spune:
ayda, sunt cam dusa...acum am vazut si pozele cu frumoasa Andreea Teodora...este foarte expresiva !!!
Klu 35+
Theodora...

Fragutza spune:
Girls, multumesc mult pentru sustinere!
Elena, esti ok? Hai da-ne un semn de viata!
Si sa-mi zic si of-ul! Traiasca comertul on-line in Romania! Va spuneam ca am comandat caruciorul... a venit in sfarsit.. si e albastru, alt pret si garantia pe alt nume si alt model...Offf, mama lor! Acum iar trebuie sa astept pana se rezolva.
32+
Natalia

elenada spune:
Hello
Fetelor va invit la un pahar de sampanie fara alcool
Azi am implinit 37 de saptamani.
Nu imi vine sa cred ca am ajuns pana aici. Am cei mai ascultatori pitici din lume.
Klu uite ca incetu cu incetu vei ajunge si tu la termen. Bafta multa.
Ralu ma bucur ca printesa ta e bine. Nici nu putea sa fie altfel. Imi pare rau de carucior. O fi vreun semn ca urmeaza si un baietel.
Mani_bani
Ayda ai o scumpete de fetita. Iti vine sa o papi toata. Sa ii dea Dumnezeu sanatate fericire si noroc in viata si voi sa va bucurati toata viata de ea.
Sotul meu e in concediu asa ca acum ne certam cine sta la calculator. Azi s-a trezit primul si pana la ora 14:30 nu a vrut sa ma lase la calculator.
Maine trebuie sa ma trezesc eu prima.
Pup dulce toate fetele
elena +37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

ayda_m spune:
Elena super, uite ca se poate ajunge pana aici, mai ai asa putin...Multumesc...asa e, imi vine mereu sa o pap cand ii vad falcutele, inca nu-mi vine sa cred ca am nascut o fetita asa mare, ca e a mea dar cel mai mult ma bucur ca e sanatoasa
Moni si tu mai rezisti?
Fetele, multumesc mult si in curand va veti tine si voi puiutii in brate
Eu joia trecuta m-a sunat dr sa mai facem o monitorizare si nu stiam dc vom face cezariana joi sau vineri....dar am facut joi, imediat ce am ajuns la spital,nici n-am avut timp sa sun pe nimeni...in cond in care dim vorbisem cu mama si ai mei ca vineri nasc ca nu m-a sunat dr si la 13.17 sotul i-a sunat ca am nascut, erau toti socati
A fost totul bine, incep sa-mi revin dupa operatie, importanta e miscarea de a doua zi dupa operatie.Am fost eu cam suparata la spital ca nu reuseam sa alaptez....si acum ne mai chinuim dar noroc ca exista si pompa de san
Va pup si mai revin cu detalii
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3719940802/" target="_blank">bebe Andreea

nusy spune:
Ayda,bine ati venit acasa,e superba Andreea,grasunica si frumoasa foc!! Cu alaptatul vei reusi,cu multa rabdare si cu protectiile de silicon,cum ti-am spus...Va pe amandoua!!!
Elena: felicitari pentru cele 37 sapt.implinite..chiar ca sunt ascultatori bebeii tai..ca si ai lui Moni,de altfel...
Moni: nastere usoara,fetite sanatoase si refacere rapida ,saptamana viitoare!!!
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

KLU1973 spune:
elenada, chiar as bea un pahar cu sampanie, dar nu fara ... felicitari pentu saptamana 37 !!! aseara i-am aratat sotului poze cu tine...se minuna de butica mea ca-i mare si i-am zis : stai sa vezi aici butica de burtica
... iar mama ma intreaba mai mereu :ce-a mai facut fata cu gemenii, e bine, a trecut de pericol ? ...ea stie exact prin ce trecem ca a fost tot timpul asta langa mine...
Si eu numar zilele pana fac 37 saptamani...pe urma ma relaxez si ma apuc de terminat una alta pentru cuibul lui printzi...
Klu 35+
Theodora...

Miramar spune:
Ayda sa-ti traiasca Printzesa. Imi vine s-o mananc ce dulce e.
Elenada chiar ca e numai burta de tine, are dreptate sotul tau. Cred si eu ca ti-e greu sa te ridici.
Tin pumnii si pentru tine si pentru Moniland. 21+

hepilica spune:
Ayda, felicitari pentru fetita minunta. Iti vine sa o mananci. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Raluca, ma bucur ca tu si fetita sunteti bine si ca te-ai mai relaxat. Naspa situatia cu carutul..., dar sigur o vei rezolva - doar ca alte demersuri, nervi, asteptari...
Elena, cred ca toate familiile fetelor de pe forum intreaba de tine si asteapta vesti...hi, hi
Moni, hai ca se apropie si momentul asta. Iti vine sa crezi? Parca mai ieri eram la 'asteptand...'. eu anul trecut pe vremea asta am avut un ET esuat..., iar in septembrie Wels...
Nu stii ce-ti rezerva viitorul. Doamne ajuta!
h. 30+
multumesc lui DD