Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata!

Ne-am trezit cam tarziu si am pierdut ora de plaja.

Voi ce faceti? pe unde umblati?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!!

mama-mama cat s-a scris....dar am reusit sa cuprind tot:)...as avea atatea de adaugat....dar mai la iarna:)))....
pana una alta...sunt cu angi si criss la piscina....cine ne vede pe noi la terasa, fiecare cu calculatorul personal in fata, cafele, mizilicuri si discutand rar...se poate gandi ca jucam la bursa:)))atat de pasional suntem varate in ecran....:)))daca ar stii saracii ca noi suntem atat de patrunse de topicul prezent...recuperam cu cititul...

...dupa ce ne relaxam indeajuns pe aici...asta ca sa ducem toata noaptea:)...plecam spre cta...si incepem pregatirile de infrumusetare personala ....pentru participare:)))...

cred ca am trimis datele de contact, tuturor celor care si-au exprimat dorinta sa vina, in caz ca nu... si nu raspund in timp util...accesati telefonic pe cele care-mi cunosc numarul de mobil....toate cele care au fost pe plaja...si cand ajungeti pe tomis, la rovere apelati-ma ....si va explic drumul spre intalnire....
...incepand cu ora 21...pana la 22 primirea oficiala... si dupa, dam drumul la program...filmul va rula de la 23...asta ca sa apuce toata lumea sa fie vesela si asezata comod:)...apoi discutii libere ....si mai vedem...

pupici si toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

As adauga doar ca fi-miu s-a indragostit de toboganul locului, unul maaare si s-a invatat sa se dea singur, pana acum nu s-a dat decat pe cele pitice

Taaare frumos si relaxant aici la piscina. Sotul meu e la sala si eu ma rasfat, doar nu era sa il astept acasa tesand naframe

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mmmmmm ce va mai distrati! vreau si eu la piscina...cred ca e foarte frumos. Unde sunteti, mai exact?

Afara a inceput ploaia..la voi nu ploua?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

draga creem...iti spunem, numai daca vii si tu cu noi....altfel...secret total...apropo...ia-l pe sot si go in curte sa dansati in ploaie :))))sau sa cantati...:))) asa cum fac frumoasele cupluri ale celor doua memorabile filme americane....veti avea o stare de poveste dupa...:)...asteptam impresii diseara...

p.s. daca n-ai curte, oriunde in ploaie:)...sau baie in marea neagra...e si mai si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Acum chiar mi-as fi dorit sa fiu cu voi,dar cum m-am sucit,cum m-am invartit,n-am gasit solutiaAlexut cu ta-su sunt la circ,Anabela e in pat deja,ea la 21:30-22 cel tarziu adoarme.Asta este,lucrurile bune se fac cu sacrificii...dar tot mi-e ciuda pentru asta-seara,totul suna pe gustul meu.Beti o gusa de whisky si ptr.mine,please,sau vodca,o prefer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Buna dimineata,

parsque, parsque ... plecat la 3 dimineata si lasat fetele sa petreaca toata noaptea sunt in stare sa scriu astazi printre primele despre seara trecuta.
Incep cu gazda si casa: foarte primitoare, de vis- in ce orice ordine a-ti lua-o, big impression overall and all the ways. Cred ca ne mai lipseau confetti-le de craciun caci altfel Dana s-a gandit la toate cele deliciuri si supliciuri (pentru silueta) ca sa nu mai zic de oferta filmelor de vizionat.
Asa, am ajuns la film, mult asteptatul Sex anytime with everybody in/on/above the city... mare dezamagire. Ok costumatia, actorii, calitatea imaginii, sucks scenariu (f. lent si stangaci, nici o legatura cu serialul pe care il savuram cu gura cascata).
Numa' bine ce s-a terminat si am plecat impreuna cu o alta colegutza de forum acasica, caci altfel dezamageam consortii (apucasem sa promitem o ora orientativa...). Ce au facut fetele dupa, aflati de la cunoscatori .
Cica au fost cu noi si copilasi, dar atat de dormiciosi si cuminti, chiar nu ne-au impovarat cu nimic.
Fetele noastre care mai de care ready for pygiama party , eu luand chiar f. serios tema, dezbatand in pijama autentica de matase, cu perle cenusii, la fel de autentice la gat.. evident pe sandale cu toc si poseta de seara.. (sa zica cine o vrea ce-o vrea doar nu o sa-mi dau foc continutului sifonierului , mai bine port).
Din punctul meu de vedere, o seara de neuitat, de nepierdut, nici macar partial. Cu atat mai mult cat meritul covarsitor al gazdei a pus amprenta pe fiecare minutzel de destindere personala.
Astept cu interes pozele si continuarea povestilor (dupa 3 dim).
Semnez inca la cafea,
o petrecareatza satisfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

neata' si de la noi.mi-am facut canoiu' de energizant negru si am trecut la datorie.hranit copii,distrat putin si raport la fete dragi curiose sa afle vesti de aseara
da,am fost si eu la party cu doi piticii dupa mine.a fost mai simplu decat ma asteptam.Dana o gazda exemplara,a scos jucarii din toate sertarele,sertarasele,dulapuri,dulapioare...,atatea jucarii intr-o casa de copii,nu mi-a fost dat sa vad pana acum.dupa ce au calarit cam tot ce se putea,au adormit(copii) cu trezire la 3 si ceva.Crinuta era suparata ca nu-si gasea parfumul.i-am luat la o gustare,Raducu a adormit la loc...,Crinuta ne-a tinut de vorba pana la 6.30 cand a venit Claudiu sa ne ia.
gazda a avut grija sa umple frigiderul cu o mie de bunatati,care mai de care.ne-a tratat regeste.tigari fine si gustoase,bauturi pe gustul fiecaruia...,cioco de toate felurile si alteleea,non-stop cu usa deschisa la frigider "care vrea bere,care vrea vodca...,da' un ceai?,da' pepene?".data viitoare,daca o vreti la barfa pe scaun...,legati-o!
pe Crinuta a cucerit-o cu rabdarea ei,dvd-ul preferat si povestioara despre parfum.la orice marait al Crinutei,mai scotea cateva jucarii noi si cand a terminat arsenalul,a adus o geanta plina cu gablonturiare stofa de educatore,va spun eu
am dormit vreo 4 ore in doua reprize,dar sant fresh.m-am simtit f bine,fetelor.va multumesc mult.fiecare ati avut particica de contributieDana,data viitoare punem nelu ploiesteanu,in loc de 'lesinata de corina'

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Maaaare noroc ca,intre atatea defecte omenesti,am si o calitate si sunt mandra de ea:nu am resimtit niciodata pizma sau invidie!!!Ca altfel,la cat mi-am dorit sa ajung si la cum povestiti,imi faceam de petrecanie
Danaalex

Mergi la inceput

salut !!!!cu timiditate....
dupa atatea laude aduse de andreb si dandusa si de celelalte, personal....ajung sa cred ca sunt gazda perfecta:)))...su dupa aia sa te tii...ca va invit cat de mult se poate...si ma si supar daca nu veniti....am zis:)...

...una peste alta...cu referire la noi, cele 8, clanul petrecaretelor....:))))intr-o caldura si o atmosfera asisderea...ne-am apucat de trancanit...urmand exact si cu precizie regulile discutiei in grup:))...pentru cine nu le stie, le precizez eu, ca sa nu fie intrebari:)...intai vorbeste una, in cazul nostru:), si restul asculta...mai tarziu, se vorbeste in grupuri mici, chiar perechi...si spre final...vorbesc toate odata, fara sa le asculte nimeni...evident...cam asa a decurs intalnirea....

...in centru actiunii s-a situat filmul, apreciat mai sus :)...as completa doar, ca e o comedioara usoara ca de altfel tot ce poarta acest titlu, de la care nu avem mari pretentii, drept pentru care am retinut una bucata super logica, de formulare in fata piticaniei inteligente a mirandei, de 5 anisori...cuvantul ce arata actiunea a doi adulti in plin elan de aratare a afectiunilor reciproce, se echivaleaza foarte cu succes cu verbul "a colora"...drept pentru care voi folosi de acum inainte...si ca o mentiune secretoasa:))) ...n-am colorat inca in wekeend-ul asta:))))...plus cateva tinute de exceptie ale indragitelor vedete...plus, personal...deliciul de a-l revedea pe big...mascota reprezentativa a masculinitatii masculine:))))).....

...in timpul acesta ne-am delectat papilele gustative cu o minunatie de tort....insiropat cu coniac si dragoste, de catre priceputa colega, andreb...v-as da reteta...dar de la mine, suna strain... si-s doar ingrediente insirate....pentru a realiza efectul ravasitor al prajiturii trebuie s-o gustati...iesita proaspat din mainile autoarei...imi permit timid, sa spun, sa strig, sa murmur bland..."bravo, andreb!!!un bis s-ar cuveni :)..."si sa aplaud secunde in sir nesfarsit...pentru aroma ce-am simtit :)...

...si incet, incet ...discutiile celor "8 negri mititei"...de la inceput:)...au inceput sa scada functie de numarul celor ramasi pe baricade...iar spre dimineata alti 2 mititei:)))ni s-au alaturat, astfel ca aproape atinsesem numeric faza de inceput:)))...numai ca am avut alt tip de activitati...mult mai provocatoare intelectual...

as mai scrie multe, insa ma opresc ca a venit "pescarul"meu iubit:)...si ma rapeste in curand....ne ducem la mare, sa ne balacim...si cu putin noroc...ne apucam de colorat:)...

pentru cine mai vrea genul asta de serate cinefile...pe gustul generatiei cu anul nasterii mai mic de 81...fixam curand in toamna un program....mai redus ca timp si mai devreme....ca sa ne bucuram una de compania celeilalte si ....om mai vedea noi ce-o mai fi....

pupici si toate cele bune...

edit acum:)...departe perspectiva de a colora....pentru moment, doar ne-am inchis ambasadele in urma unei mici neintelegeri:)...ata ete...se mai intampla si la case mai mari:))...
p.s. m-am consolat cu o bucata de tort, ce ramasese stinghera in frigider:)...si imbratisez motto-ul lui doc:)...sper ca-mi permite...multumesc frumos :)...

Mergi la inceput