Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

roxana, ce cretulin fruuuumoooooos ai, maca-l-ar mama!!! si seamana cu tine! ce grozav de bine arati, dupa ce ai dat jos 30kg! bravo tie!
si eu mai am 10kg in plus.... dar as fi multumita si daca as mai scapa macar de vreo 5...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dandusa cu scuzele de rigoare, afirmatia mea s-a bazat pe afirmatia ta mai veche, de la ziua Brianei dar din graba am uitat sa precizez. Spuneai atunci ca seara respectiva (nu mai stiu dc chiar de ziua Brianei sau ziua urmatoare a fost meciul romania cu nu stiu cine ) ziceai asadar atunci seara, pe forum, ca l-ai lasat pe Claudiu sa mearga la meci sperand in sinea ta ca avea sa refuze si de aceea ii coceai o mica rabunare, atunci cand vb noi de a ramane tefere sau nu. Nu am timp sa caut, iti dai seama, dar crede-ma pe cuvant.

Mi-a ramas in cap afirmatia ta de atunci pt ca m-am recunoscut in ea, la fel faceam si eu la inceputurile relatiei noastre, voiam sa-mi ghiceasca gandurile si sa isi dea seama in ciuda vorbelor mele, ce imi doresc cu adevarat.

Imi cer scuze daca te-am jignit, dar uite ca timpul asta asa de scurt pe care il avem ne face sa facem numai gafe pt ca nu avem timp sa spunem detaliat tot ce avem de gand sa spunem.

Roxana, asadar nu te-ai indurat sa te intorci la noi decat in clipa in care a venit vorba de dezmat Mai, mai, mai, mare pacat ca nu te-ai hotarat sa vii cu noi la dezmatul de pe plaja... oricum timpul nu-i pierdut.

Ellanik, nici noua nu ne place sa stam la soare, plus ca avem bebici mici, prin urmare nici atat n-ai sa ne vezi prajindu-ne. Asa ca nu ezita sa ni te alaturi. Plaja la 6 seara pe sezlong nici nu e la urma urmei plaja, e mai mult relaxare la adierea brizei si la discutii placute.

Mamacita, ce face Jojo, mai are pb cu tensiunea? Sper ca e bine.

Stau marturie ca nu e ziua Danei

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mav, multumim de aprecieri. si voi sunteti niste frumosi
angi, chiar as fi venit pe plaja noaptea... mai ales ca a fost asa frumos. dar data viitoare nu lipses. si daca sotul meu o sa lucreze in noaptea aia, vin si eu cu victor, ca tine.
doc, stiu ca ne-am citit reciproc , cu tine si cu angi, si asta m-a tinut oarecum langa voi, sa stii.
lulu, deci nu e chiar aici, langa far, spre port, ci in partea cealalta, cu soseaua mangaliei, parca, nu? mereu am incurcat soseaua mangaliei cu 1 mai...oricum, poate ne vedem pe acolo.

referitor la soti, al meu e foarte intelegator, pentru ca si eu sunt. nu am nimic impotriva sa iasa cu baietii, si nici pe el nu-l deranjeaza cand ies eu cu fetele. mai ales ca nici la mine nici la el nu se intampla asta foarte des. pentru ca el munceste 12/24, cine stie cunoaste ce inseamna asta....iar eu... cu copilul acasa, rar mai ies. poate acum, cu voi, sa incep dezmatul si sa-l sperii.
oricum, de la 1 septembrie eu ma intorc la serviciu, chiar daca victor nu a facut 2 ani. m-am gandit ca nu da bine sa ma intorc la scoala din semestrul 2, mai ales ca ma transfer si eu in sfarsit in constanta, si inca la 10 minute de casa... asa ca o sa muncim amandoi, si cu distractia.... mai rarut.

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Salut!
Fetelor v-am admirat, v-am invidiat si tot nu mi-a trecut. Mi-am ros unghiile ca nu am fost cu voi, sa zicem totusi ca a fost motivat, mi-a venit cumnata din Spania. Si cum doar una am, nu puteam sa nu o primesc.
Ma gandesc la intalnirea de maine seara, nu stiu cum sa fac, Sara trece printr-o perioada de - doar mami-(Alina stie), daca o iau cu mine cred ca va bazai ca nu suntem acasa cand va veni somnicu, parca o si vad ca se duce la usa si spune pa-pa. Of, of...dar vreau si eu.
Alina am un tricou galben in masina, al unui baietel brunetel, cu ochisori ca 2 maslinute si care spune multe perlute. Il revendici?

Mergi la inceput

Da, sigur, Simona! Am vrut sa te sun pt tricou, caci a observat ca nu-l mai are (ii place), dar am avut atatea pe cap... Vorbim maine?
Multumesc mult!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Madaluta,Doc,cartile la sediul Adevarul se dau intre orele 10.30-11.30 si dupa 15.30.Au toata colectia de carti care au aparut in fiecare joi pana in prezent (cea de joi o aduce sambata) si din colectia pentru copii luni le aveau pe primele 6.Preturile sunt aceleasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, stii bluzita de ieri pe care ne-ai imprumutat-o?? Azi a nimerit in mana lui fi-miu si unde crezi ca a bagat-o?? in galeata cu lavabil. Toate eforturile mele ulterioare au fost zadarnice. Asa incat mi-am luat inima in dinti si ti-am scris pe forum public ca sa nu ma certi prea tare...

Am sa ma revansez eu cumva...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

e tare nazdravan... si promite sa se mai faca!
stai linistita, nu-i nicio problema, era doar o bluzita!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mav Sper sa ti se vindece piciorul pana la examen.

docdecap Pana acum vreo saptamana nu imi ardea de nimic la ce rau mi-a fost, iar acum ca mi-am revenit un pic...poate voi incerca sa particip, desi ma indoiesc ca timpul imi va permite. Termin serviciul la ora 18.00, la 18.30 acasa, dus, pregatit cina, mancat - s-a facut ora 20.30, cand deja sunt prea obosita sa mai pot face ceva. Raman weekendurile, de fapt jumatatile de weekend, intrucat lucrez cate 4 ore/zi si samb si duminica la un job 2, iar restul timpului ramas chiar e prea scurt pt curatenie, gatit, shopping etc. Plus ca suntem in renovari din decembrie si probabil vom termina in decembrie viitor (sotziorul face totul singur dupa nspe tzepe luate de la meseriasi). Oricum daca reusesc sa ma rup cumva din acest program...am sa vin si eu la intalnirile voastre.

P.S. Data nasterii 16.11.1979, iar DPN 31.12.2009 dar sigur va fi mai devreme avand in vedere gemeneii.

14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Maaaai,ce -ati mai scris...Am uitat tot ce am citit
Vreau si eu la film,Angi fii dragutza ca de obicei si trimite-mi adresa Danei.Acuma, nu-s cand ruleaza filmul ,ca eu si Andre ni-am promis ca nu stam mai mult de 2 si intentionam sa ne tinem de cuvant .Deci pe la un 22 ar fi bine,nu? Sa ramana si loc de aprofundat? Voi cum v-ati gandit ?

Mai,Angi,asta cu sacosa care a facut viermi putea trece neobservata,tb. sa recunosti,dar sa dai cu mopul pe langa covorasul de la baie ,sa nu-l ridici,n-are nici o scuza...Dar probabil ca merit toate astea.Si da,astept sa vad ce stie femeia sa faca ,nu suport sa tb. sa-i mentionez eu...Si nu vb. de detalii,ca normal sa mai uite una, alta ,la ditamai casa,ci de lucruri normale,ca cel de mai sus...

Mamacita,da e in privat interventia-dar tot mi se pare mult.Adica 250 de euro anestezia,200 de euro tuburile de dren si atat .Adica lucrarea orl-istului,sectionarea timpanului unde intra?In pretului tuburilor de dren? Chiar nu inteleg nimik ...De asta mi s-a parut scumpa anestezia...

Da,si eu i-am vazut acum ceva timp pe copiii Corneliei;sunt niste frumosi si au crescut mult.

Jojo,era bine?Ce avea in burtica,fetita ,baiat?

Roxana,abia astept sa va vad

Puuup ,fug la trebi.

Mergi la inceput