Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

mav...salutare!!!
...incercam doar sa-i explic noii venite cum e sistemul...conteaza mai putin listuta si mai mult dialogul, integrarea in "absolut" :)...asta ca o incurajare de la o novice in ale topicului prezent:)))....care uite cat de bine a fost primita de voi...
...am mai fost intrebata pe parcurs de una-doua colege si nu am dat datele...mai astept inca 10 capitole:)... ca sa va destainui datele de nastere, mai ales pe ale mele:))))..

pupici...

de ce? ai fost (re-)nascuta de doua sau mai multe ori? :)) si nu ne zici si noua?

io te banuiesc ca nu degeaba dai tu "petrecerea in pijamale" :))

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mai, mai ce planuiti voi acolo? Dezmat mare?

Noi azi am fost la plaja, a fost superb ,o apa atat de calda si limpede, cum nu prea am mai avut norocul sa vad de ceva vreme, si am mai vazut si masinile de epoca de la Vega, frumos tare.

Si ieri planuisem o plaja, dar ..musafiri neanuntati si apoi am petrecut ceva vreme la "mufloni".

Stiu ca e departe de multe dintre voi, dar cine stie...o cafea maine dimineatza ,pana vine caldura mare la Petrom-ul cu locul de joaca ptr copii de la FAR ?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

lulu, este loc de joaca la petromul de la far? adica far, fiind zona asta, billa? ca eu stau la doraly, si as fi aproape. cu toate ca maine nu pot, ca sunt nasa si iti dai seama ca am treaba, dar cu alta ocazie eu ies la o cafea oriunde, numai sa aiba si copilul ce face

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora
Mamacita,250 de euroi-o anestezie generala ,mica ,acolo la un copil????? Ce profesie scumpa ai! Deci e mai scumpa anestezia decat interventia in sine;nu ca ar fi mai putin importanta...e probabil la fel de sau mai mult decat .Mi-e o frica...de anestezie vb.
O adoarme Dr. Comanescu,iti spune ceva? Mai in varsta ,asa...Bucuresti...

Isidora,daca ar fi asa,as pluti;nu ca n-o duc bine acum,dar nici pe departe atat de bine.Sincer,eu n-am mai auzit pretul asta la nici un fel de anestezie(se desfasoara la privat?ca poate acolo asa or fi tarifele),iar de preafericitul colegnici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

:))))mav nu banui, ca de data asta chiar nu presupui corect....mai bine lasa asa...o petrecere in pijama unde ne adunam sa ne distram, sa bem si sa barfim...basca film, basca ce-o mai fi....povestim dupa...
ca si idee, nu e ziua mea, nici nimic altceva....doar o sedinta de topic....nimic in plus...spre stiinta ziua mea e in octombrie...si 2-3 colege de forum pot sa depuna marturie chiar:)))) plus actul de nastere personal:)))

pupici...
si relaxeaza-te...nu mai incerca sa definesti fiecare afirmatie...cateodata nu e ceea ce crezi, e doar ceea ce scrie, fara intelesuri mirobolante de-a dreptul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Multumesc ppt introducere in listuta.Data mea de nastere este 21.11.1977 si a lui bebe DPN o aflu maine ca am eco si sunt curioasa cati sunt.
Va pup pe toate fara exceptie.

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

roxanalucia, da este un loc de joaca superb la Petrom -Far - mai exact cel de pe Caraiman colt cu ....strada cu linia de tramvai, cum ii zice???

Noi mergem destul de des acolo, e f curat ,liniste, cafea buna .

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Asta-seara(amiaza)am fost cu copiii si sotul responsabil(noi asa umblam,sudati,doar serviciul ne poate desparti)la o petrecere de copii.Sper din toata inima sa nu pateasca piticii ceva,caci care din petrecareti erau muciosi,care cu bubite,care cu febra recenta-ieri-,tot aflam pe parcurs,pe masura ce socializam cu grupul de mamici.Mi-ar parea tare rau,caci intr-adevar s-au distrat pe cinste.Acolo i-am (re)intalnit pe Maria si Stefan ai Corneliei(ea era acasa,cu Vladimir,copiii fiind cu bunica,ulterior si taticul lor).M-am bucurat nespus(mica e lumea!),mai ales ca nu i-as fi recunoscut:au crescut si sunt tot frumosi,dar nu mai seamana deloc cu piticii pe care-i stiam.M-a apucat melancolia cum trece timpul peste si pe langa noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

roxana, stiu si eu ca ne-ai citit, dar si eu te-am citit !!

bine ai revenit! hai la gramada!

Mergi la inceput

Aaa,si a propos de "ce mica e lumea",azi am intalnit-o la spital(sau mai bine zis,m-a intalnit,caci ea m-a recunoscut si abordat)pe jojomiha,daca o mai tineti minte;mai are o luna si ea pana naste.

Mergi la inceput