Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mav .

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!
ellanik, draga...eu stau si ma gandesc ca scriu de 10 capitole la fetele astea si tot nu m-au bagat in listuta:)lor....ce esti asa agitata?...integreaza-te si tu la grup, ca se vor imprieteni cu tine fie ca apari, fie ca nu in prea mult ravnita lista:)))...ca sa intelegi ce-ti spun...ia apuca-te si uita-te putin ...cate nume de acolo le vezi postand???...importanta e socializarea, nu o lista de nume, unele deja pierdute in negura timpurilor de demult....si prea putine apartinand topicului de astazi....parerea mea:)

...participa activ la discutii, ca nu putem sa te luam sub aripa cum ne-ai mustrat amuzant :))in capitolul trecut...pana la urma noi suntem in alta etapa, am depasit de mult trimestrul 1 de sarcina, deci discutiile se poarta la nivelul nostru, respectiv varsta 1-4 ani, desi sunt copii mai mici, ei apartin mamicilor deja la a doua experienta....dar daca vrei poti sa intrebi si sincer, nu raman intrebari fara raspuns niciodata la acest topic... vorbesc in numele majoritatii ca am convingerea ca asa este, vei primi o rezolvare la problemele tale.

...in rest aplica sfatul dat de alte colege...vino cu noi la plaja, la distractii...vei adera la un grup de mamici super bune si inimoase...chiar daca pe moment ti se par unele discutii un picut ciudate...

...am lua eu initiativa de a-ti vorbi, pentru ca sunt ultima venita...si integrata "binisor" , cred, in grupul activ al acestui topic.

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

DanaAlex"citesc ca se fac deja lamuriri privind vestimentatia la ziua lui mav, care e tocmai pe 14 iulie...de aceea, dragelor...cele care veti veni maine seara...si restul, tot drage imi sunteti:)...va invit sa veniti elegante sau trendy, cu port pop.u.l.a.r sau toale sport, in pijama de bumbac sau camasa fina de matase...nimeni nu se va simti eclipsat de nimeni :))) decat poate de mine, care voi accesa dulapul personal din cand in cand :)))..."

Sa nu-mi mai spuneti pe nume daca nu o sa viu maine in pijamale! Iote asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

gata, nu mai pot! ma intorc si eu printre voi. ma mai primiti? sper ca va mai aduceti aminte de mine. vreau si eu la distractii si intalniri....mai ales ca nu am disparut niciodata cu adevarat de aici, pentru ca primul lucru cand deschid calculatorul este sa citesc aici ce mai faceti voi.
m-am pierdut putin pe drum, dar vreau sa revin. ce ziceti?
victor al meui are acum 1 an si 3 luni, si o sa pun poze recente cu el la semnatura cat pot de repede.

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor
botez Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

DanaAlex dar eu nu sunt suparata ca nu-s pe listuta.Pe nimeni!Nu am de ce!Insist si eu, ce vrei?Eu sunt mai mica si neexperimentata ...In ceea ce priveste plaja, nu am voie nu ca sunt gravi ci din cauza unei sensibilitati la nivelul pielii.Plus ca mi-am propus sa stau cumintica pentru bebe pentru ca....e pretios ca toti bebii de pe aici.Va multumesc oricum pentru integrare si o sa incerc sa socializez mai mult.

4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

fetelor, scrieti-mi datele de nastere, daca vreti sa apara in lista...
DanaAlex, scuze, nu am bagat de seama daca ai pomenit cand sunt nascuti copii tai... de multa vreme nu m-am mai bagat la deschis capitole, din lipsa de timp... dar rectific acum, daca imi spuneti ce/cum vreti sa scriu/sa apara....

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

roxanalucia, bine ai revenit!!!!!!!!!! ce mare a crescut victor, parca ieri ne-am intalnit si aveai o burtaaaaa si eu inca nici nu eram gravida cu anto!

ellanik, personal, asa mult ma bucur cand mai apare cate o graviduta si mai ales venita de "dincolo", de la aspirantele de cta... intre cei doi baietei ai mei... eu am pierdut doua sarcini... si "acolo" mi-am lins ranile... te inteleg foarte bine cand/de ce spui ca-i bb "pretios"! esti in listuta! da-mi si data nasterii, te rog!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

mav...salutare!!!
...incercam doar sa-i explic noii venite cum e sistemul...conteaza mai putin listuta si mai mult dialogul, integrarea in "absolut" :)...asta ca o incurajare de la o novice in ale topicului prezent:)))....care uite cat de bine a fost primita de voi...
...am mai fost intrebata pe parcurs de una-doua colege si nu am dat datele...mai astept inca 10 capitole:)... ca sa va destainui datele de nastere, mai ales pe ale mele:))))..

pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

mav, asa e, iti dai seama cat timp a trecut... madaluta era si ea gravida, criss a baut dupa noi... doc nascuse de 6 saptamani, si angi, ca de obicei, cu bebe cuminte dupa ea.
si da, aveam o burtaaaaa... care inca imi da batai de cap. din 40 de kg luate, mai am e dat jos 10.
pentru primire

am modificat si la semnatura, cu poze noi, sper ca am reusit

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Dandusa, din punctul meu de vedere cred ca asta e o greseala, sa il trimiti cu baietii sperand in forul tau interior ca va renunta pt a ramane cu tine.

nu inteleg de unde concluzia asta!?am spus eu asa ceva?
nu am nici o prb cu iesitul.de cand sant copii,el a tot iesit cu baietii la un meci si bere,la un tenis,la sala etc.Claudiu isi stie limitele,bea cu masura se distreaza cu masura si niciodata nu a venit dimineata.nu ca m-ar fi deranjat...,oricum noptile sant singura prin prisma jobului...asa ca mare diferenta n-ar fi fost...,doar ca nu sta el.daca nu vreau sa plece cu baietii,i-o spun verde-n fata...,dar nu ma lasa sufletul sa-l refuz...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput