Gravidute si mamici de Constanta (60)
Raspunsuri - Pagina 3
mav spune:
........probabil ca vi l-am mai aratat pe castorul ghinionist...
...din aceeasi categorie: "toate mi se intampla tocmai mie"... ce sanse erau sa-mi sucesc un picior taman inainte de examenul pt permisul auto?
ei bine, mi-am scrantit un deget de la picior atat de rau, ca ma doare de mooor (s-a si umflat putin) si merg ca o ratza schioapa...
andre, vrei sa eclipsezi sarbatorita cu una dintre multele tale rochii de seara?! tinuta cat mai comoda.... eu probabil o sa am o rochita de panza...
caty, nu stiu daca anto e mai bine, mie mi se pare ca nu.... dar macar n-a mai avut febra....
oricum, i-au prins si lui bine aerosolii....
larisa, si eu am admirat feeria din pozele tale! mi-ar placea si mie sa am o gradina asa frumoasa!
ellanik, scuze pt reactia intarziata intru mai tarziu si editez listuta!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
isidora spune:
Deci sex on,in si and the city? I'm defintely in.
Pe bune,nu-s cum se aseaza apele pana maine seara,dar daca sunt ca azi ,fuuuug si ma intorc peste o saptamana.Sotul meu dragutzul a avut o inspiratie nu f. stralucita in a-i invita la noi pe nepotii de la Suceava...Pun'te masa ,ia-te masa... pe termen nelimitat,ca parintii nu s-au decis inca daca pleaca in concediu si unde ,cu ei sau fara ei... Si eu pe cine am omorat???
AndreB,ce dragutza esti tu ! Da' lasa ca nici cu tine nu ma fac de ras;sotul tau se bucura de tine dupa dorinta -ziua frumusete europeana,noaptea-asiatica.Sau dupa caz ,machiata ,nemachiata,cum ar da-o tot in castig iese.Stie nu,ce bafta pe capul lui? A atarnat greu cred ,cand v-ati luat nu?
E practic casatorit cu 2 femei,nici o sansa sa se plictiseasca.
Dandus,tot nu mi-ai spus cand [plecati?O lasam pe saptamana viitoare -cafeaua-ca Iuli pleaca marti,luni si marti suntem la Buc. cu Isi pt. interventie...
Mamacita,250 de euroi-o anestezie generala ,mica ,acolo la un copil????? Ce profesie scumpa ai! Deci e mai scumpa anestezia decat interventia in sine;nu ca ar fi mai putin importanta...e probabil la fel de sau mai mult decat .Mi-e o frica...de anestezie vb.
O adoarme Dr. Comanescu,iti spune ceva? Mai in varsta ,asa...Bucuresti...
Mav,curat ghinion! Sper din suflet sa-ti revii pana la ex.;cand e?
Dar un sex on ,in si and the city,merge?
Fug ,va pup pe toate ,fara exceptie
docdecap spune:
salutare!
deci sex in, on, above si beyond the city in ceea ce ma priveste (asta vorbind de sambata seara, evident). am vb cu sotu' aseara (cand am ajuns la 11 si imi spune: si eu nu merg nicaieri? zic: te duci unde vrei tu, ca eu pot sa merg cu serban, nu-ti face griji pentru el . oricum, a fost un dragut si a zis no pb. deci sa fie! cu copil sau nu, nu stiu inca.
Dana, mai vb. despre contributii lichide sau rontaitoare, mai pe maine asa... am facut dulceata de visine de la soacra-mea, dar nu stiu cum sta lumea cu dietele... si nici nu stiu cum e, nu am gustat-o
madaluta, pentru cartile Adevarul e redactia visavis de mac, trec prin fata ei cand vin acasa, are program special pentru carti, vreo ora jumate pe zi, mai uit azi la orele concrete, vroiam si eu sa ma duc.
larisel, ellanik, pai bine, mai gravidutelor mai, daca acum nu va aratati la fata, apoi cand oti avea bb cum sa ne mai vedem? poate nu de toata noaptea, astea sunt dezmaturi ale caror sens va fi mult mai limpede dupa ceva luni de nopti de alaptat, colici, cerut apa /mami, dinti si masele, si asta doar noptile... da' asa, de o plaja de pe la 5 seara cum ni se mai intampla noua, nu cred ca v-ar prinde rau...
va pup cu drag,
isidora spune:
Pisici portocalii,albastri si negri!!!!!
Asta inseamna ca-s nervoasa rau...
Caut menajera care sa fereasca si covorasul de langa cada,sa curete si usa de la intrare pe exterior,si pervazele/urile ? de pe casa scarii,sa spele literalmente wc-ul,nu sa-mi puna solutia in el si sa -mi lase mie partea cu frecatul si nu in ultimul rand sa puna la m.u.i.a.t,spalat si carpele + sa schimbe sacul de la aspirator.
Cer prea mult? Cred ca da...
De sters praful deasupra dulapurilor ,frigiderului,sa nu mentionam......
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Pisici portocalii,albastri si negri!!!!! Asta inseamna ca-s nervoasa rau... Caut menajera care sa fereasca si covorasul de langa cada,sa curete si usa de la intrare pe exterior,si pervazele/urile ? de pe casa scarii,sa spele literalmente wc-ul,nu sa-mi puna solutia in el si sa -mi lase mie partea cu frecatul si nu in ultimul rand sa puna la m.u.i.a.t,spalat si carpele + sa schimbe sacul de la aspirator. Cer prea mult? Cred ca da... De sters praful deasupra dulapurilor ,frigiderului,sa nu mentionam...... Adina Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
..sa treaca!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Mav,curat ghinion! Sper din suflet sa-ti revii pana la ex.;cand e? Dar un sex on ,in si and the city,merge? |
ce-ar mai merge...... dar n-am cu cine... faci misto de mine...
(stai linistita, ca m-am prins; sa vedem daca reusesc sa-l plasez pe sebi macar, la mama...)
Mami Fericita Non-Stop
perlute
AndreB spune:
Mav, departe de mine gandul de a eclipsa voit..... mai ales la petrecerea ta... uite, am sa vin in varianta slapi tricou s.a.m.d. ca sa respect codul "panza" dar ca tot omu' (recte, a se citi femeie cocheta care se respecta ca atare) voiam ceva mai detaliat sa stiu. Daca veneam in matase, hey? La asa petrecere, intr-un cadru atat de surprinzator, nici nu ma gandeam sa apar asa, oricum.
AndreB spune:
aaaaaa, uitam esentialul... am primit un mare sut in funduletz, de la iubitul meu sot (doar stiti ca spuneam ca ma mustra constiinta pe saptamana in curs) ca sa-mi ajunga plonge-ul pana sambata in apartamentul Danei la vizionat filme tendentioase cu fetele, caci zice el, necesit mai multa distractie, ca ii par cam palida... la atata mariminie, cand are o perioada imposibila, chiar nu ma asteptam. Deci vreau si eu pm cu necesaire-ul de petrecere (sucuri, beuturici, pop-corn etc) ca sa stiu cu ce vin la pachet...
DanaAlex spune:
salutare !!!
ma bucur ca reusim sa ne vedem maine seara...si daca tot va mai puneti pe ganduri cu diverse...vin si eu cu contributia personala:)))...
...citesc ca se fac deja lamuriri privind vestimentatia la ziua lui mav, care e tocmai pe 14 iulie...de aceea, dragelor...cele care veti veni maine seara...si restul, tot drage imi sunteti:)...va invit sa veniti elegante sau trendy, cu port pop.u.l.a.r sau toale sport, in pijama de bumbac sau camasa fina de matase...nimeni nu se va simti eclipsat de nimeni :))) decat poate de mine, care voi accesa dulapul personal din cand in cand :)))...
...revin din ras...si continui ideea...fiecare dupa cum se simte bine, pentru ca fiecare suntem frumoase in momentul in care ne simtim bine in pielea noastra( a se citi in hainele potrivite personalitatii noastre...)...ce are importanta cu adevarat e sa veniti cu ganduri curate de distractie, pentru ca sa iasa o noapte de pomina...
...cat despre mancarica si bauturica...m-am ocupat personal azi de toate...diseara pe racoare se coc si cozonacii si teiul pentru ceai:))) atarna la uscat...lasati mai fetelor,...mai dragelor...ca nu o sa moara nimeni de foame sau de sete...la naiba:)))...vorba aluia de la acasa tv.
...plus de asta am un motiv personal sa fac cinste...secret de stat:)...o sa-l dezvalui abia duminica la 9 a.m.:)
revin mai incolo...daca mai am ceva de zis :)...
daca nu, ramane cum am stabilit...
p.s. daca eu nu raspund la mesajele private, va rog adresati-va cu pm catre angeliquedes...va va da ea lamuririle necesare...eu maine voi fi plecata...cine imi cunoaste numarul de telefon, mess-ul sau adresa...sunt pe aici in seara asta...ma pregatesc de party:)))
AngeliquedeS spune:
Meeeeey, dar ce-ati mai scris pe-aici....
Fetelor, eu fireste ca zic da la orice intalnire ati propune doar m-ati vazut ca pana si la dezmat merg cu kupilu de gat numai sa nu stau acasa Cat despre sot, al meu si la dezmatul trecut si la cl de sambata va fi de munca asa incat am liber la program Baiatul meu nu a dat semne ca s-ar asimti deranjat ca il plimb peste tot, el doarme/mananca/se joaca oriunde atata timp cat e cu mine.
Adina, despre menajera.... eu repet ce ti-am mai spus: niciuna nu va face multe din proprie initiativa, cel mai bine e sa ii spui direct, in fata, fara aluzii subtile: "fa si acolo, vezi ca dincolo ai uitat, a mai ramas de sters aici..." eu una sunt convinsa ca nu o sa gasesti niciuna care sa nu mai "uite" ceva pe ici colo, dc merge si scapa neobservat, norocul ei, dc vede ca "vezi" si ii atragi atentia, iti garantez ca va face. Nu exista menajera perfecta (sa iti mai aduc aminte de femeia unei cunostinte comune care i-a lasat in dulap o punga murdara de zeama de fructe pana i-a facut viermi???)
Cat despre suma ceruta de anestezist, e chiar horror la cum s-a ajuns, 1000 de ron pt o anestezie?? Sigur ca mamacita ne poate spune din proprie experienta ca de multe ori se subevalueaza importanta anestezistului si a rolului sau care practic e major la orice interventie chirurgicala. Lumea are tendinta sa minimalizeze importanta dr anestezist, care ca orice medic, e nevoit sa studieze, sa publice si sa se informeze in permanenta, dar totusi asa o suma mi se pare strigatoare la cer, in conditiile in care o anestezie la cezariana e mult mai putin. Sau or fi crescut tarifele si acolo si nu mai suntem noi la curent?... Pai fratele meu dc la o singura interventie se alege cu 1000 de ron, la ce sume se ajunge lunar?? Multi oameni traiesc o luna intreaga cu mult mai putin de-atat, sa luam de exemplu numai valoarea indemnizatiei standard pt cresterea copilului de 600 ron Unii chiar nu au rusine...
Sa stiti ca fff mult m-au ajutat si pe mine iesirile de una singura, asa numitul timp pt mine. Eu ma sufoc dc nu am parte de asa ceva. Si eu sunt genul de persoana care nu ma supar ca si jumatatea mea sa faca la fel, de foarte multe ori il trimit eu, atunci cand el ezita sa o faca, din comoditate sau poate din lipsa de chef. Si atunci cand fac asta, adica atunci cand il indemn sa iasa cu baietii, nu o fac NICIODATA in speranta ca el va spune "Nu, iubito, mai bine raman cu tine" - Daca prefer sa ramana cu mine, i-o spun direct - Dandusa, din punctul meu de vedere cred ca asta e o greseala, sa il trimiti cu baietii sperand in forul tau interior ca va renunta pt a ramane cu tine.
Daca vreau ceva de la jumatatea mea, i.o spun in fata, barbatii nu se gandesc atat de mult la mesajele ascunse din spatele cuvintelor oamenilor, numai femeile fac asta si se gandesc dc nu cumva vorbele celorlalti nu au cumva si note de subsol Asta am invatat-o din experienta si dupa ce am invatat-o, m-a scutit de mult ganduri si suferinte Pt edificare cititi aici o treaba nostima demna de un manual de psihologie a sexelor si pe urma imi veti da dreptate. Sau poate nu, eu stiu? http://zicolorata.blogspot.com/2009/03/cum-gandesc-femeile.html
Vreti ceva, spuneti ce vreti, nu va asteptati sa ghiceasca chiar dc voua vi se pare ca ati dat semnale si indicii mai mult decat clare. Putin sunt cei care sunt exceptii de la regula si nu fac decat sa o intareasca.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita