Gravidute si mamici de Constanta (60)
Raspunsuri - Pagina 2
DanaAlex spune:
am revenit in forta:)))....am facut baie, mi-am spalat parul ca doar intrasem in marea neagra si eram prea sarata:)...sper ca nimeni nu s-a gandit la alta clauza....:)))
acum, revin cu o erata:)...mi-au spus-o soptit:) cateva doamne de pe aici...nu dam nume, persoane importante:)...ca am scris gresit "sex on the city"...ma rog, apostrofarea a fost mult mai sexi...cica numai la asta ma gandesc:)))...corectie, deci...vom viziona filmul "totul despre sex", repet filmul, nu serialul:))...dureaza 135 minute, distributia o stiti...ceea ce pot sa spun e ca e un film pe sufletul femeilor:)...
andreb, dandusa...si altele care nu veti putea veni....nu este nici o problema si nu trebuie sa va scuzati in vreun fel...casa mea este deschisa oricui de genul feminin avand 18 ani impliniti, sambata seara, asta tinand cont ca am copii in tabara:) si iubitul meu sot se duce sa procure hrana familiei:)) da cu undita in dunare...deci am "tona":)))cum s-ar zice, din pacate am liber sa invit numai doamne serioase, asemeni mie....de asta m-am adresat aici.
madaluta...de asemenea, am discutat despre prietena ta...si ea e bine venita, dar atentie numai daca intra in categoria mai sus aratata...sa nu cumva sa fie altfel decat noi:)...
repet sau raspund...nici nu mai conteaza...puteti veni si cu copii...nu este obligatorie tinuta, nici programul...primesc de la ora 21 vizite, precum in nuvela lui caragiale:)))...care se pot intinde ca durata de la o ora pana la maxim 12, deci duminica la 9 a.m.se da inchiderea oficiala a petrecerii sau ce-o iesi pana la urma...nu bag mana in foc ca nu atipesc, dar distractia poate continua si cu/fara mine:)))...
as aprecia sa imi dati pm de confirmare...iar in cazul in care cineva nu vine, nu este nevoie de explicatii publice...pana la urma e doar o intalnire din multe altele ce-au fost si vor urma...
mersic...:)
DanaAlex spune:
dandusa....cu cea mai mare placere...am trei posibilitati...pentru maine
cafea intre orele 6 si 8 a.m. oriunde...la tine, la mine, preferabil la omv:))), a doua varianta, te iau cu mine la cafea in neptun, am treaba acolo intre 9,30 si 18...deci daca te incumeti, esti luata pe sus cu copii cu tot si "montata" pe o piscina, cu ceva rece in mana si copii se joaca la gradinita interioara sau la cea exterioara, sub supraveghere unei educatoare....si ultima, o cafea tarzie, dupa ora 19...oriunde prin constanta...
avand in vedere multe ....si, si mai multe cate putem vorbi:))), eu iti propun a doua varianta...este din toate punctele de vedere, de departe cea mai oportuna...putem sa mai luam o doritoare, maxim doua...inca n-am strans scaunele extra din masina:)...
...astept decizia ta...
pupici...
mav spune:
neatza!
va multumesc inca o data ca existati!
e clar ca o discutie pe forum este interpretabila si interpretata in fel si chip si n-o sa se poata niciodata compara cu o conversatie ochi in ochi, intr-un mediu placut!
da, am ajuns aseara pe plaja si a fost foarte relaxant si... revigorant. va multumesc din suflet, doamnelor, pentru intentie, atentie si timpul acordat si pt toate celelalte beneficii!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
AndreB spune:
Dana, deci asta e faza cu Neptunul (nu stiu de ce mi s-a parut ca-i sclipesc ochii lui Angie cand mi-a spus marti seara ca a fost cu tine la Neptun, si pe buna dreptate)... piscina, suc cu pai si copiii se joaca frumos supraveghiati ... etc.
Da vreau si eu intr-o zi.... ..... in mod sigur nu astazi, am o movila de rufe de calcat si ore dupa-amiaza...
AndreB spune:
A MURIT DELFINUL MARK!!!!!!!!
stirea este aici: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/a-murit-delfinul-mark.html
... sambata trecuta am fost cu Matei sa-l vedem. Avea 32 de ani.
larisel spune:
Suuuper rasaritul si dansul delfinilor...Bravo fetelor ca reusiti sa va mobilizati si sa va distrati asa. Eu nu as fi in stare sa rezist atatea ore...mi se inchid ochii de la 10 iar daca stau treaza pana la 11 asta e cu mare mare efort.
14+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
madaluta spune:
aha..iar cafele si plaja fara mine ..... voi vreti sa-mi rod unghiile de tot aici acasa...lasa, lasa.....
danaalex: da zi-ne si cum e la spa la neptun, k mi-ai facut pofta inainte de detalii.... vreau si eu o zi acolo....
azi m-au sunat cei de la Adevarul ( la care comandasem cartile pentru copii dar si altele pentru noi) si mi-au spsu k la sediul adevarul de langa delfinariu se gasesc toate volumele aparute la ei de pana acum. deci,avis amatorilor...
va pup si va doresc plaja si cafele placute
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
madaluta spune:
larisel: m-am uitat la pozele de la tzara.... minunat.. e raiul de pe pamant intre atatea flori...iar asta m-a terminat.... parca e din povesti...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
creem spune:
Buna!
Dana, vreau si eu pm cu adresa si nr. de telefon, please. Nu stiu cat pot sa stau, vin si cu fi-mea, dar macar sa va vad...
Azi m-am vazut cu Angi si Doc in carfour...fetelor sa nu va suparati ca am plecat asa de repede, dar cu fi-mea la cumparaturi e jale...n-are rabdare si mai mult in brate sta. Nu mai vrea nici in sling
MAv ce ma bucur ca sunteti mai bine! Banuiesc ca si Anto e bine, daca ati fost la plaja!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
larisel spune:
madaluta Intr-adevar acolo parca e ca-n povesti...nu numai vegetatia debordanta, dar linistea, aerul curat, chiar si oamenii aia simpli si fara fitze. E foarte relaxant si parca te incarci cu energii pozitive si chef de viatza dupa cateva zile petrecute acolo.
Aici la Jurilovca (asa se cheama satul asta) eu le am pe mame (maica-mea + soacra-mea ...ca tatii saracii s-au dus demult) si pe nasii de cununie, adeseori vine si sora-mea cu nepoteii...si cand mergem intr-un weekend abia daca apucam sa ne intalnim cu toata lumea si zboara timpul ceva de speriat, de avem senzatia ca nici nu am ajuns bine si trebuie sa ne intoarcem la cta...
14+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara