Gravidute si mamici de Constanta (60)
Raspunsuri - Pagina 8
isidora spune:
Hei ,iubita ,cu ambasadele incinse se pot colora niste chestii ,de numa'So give a second thought
REVIN...
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacita Maaaare noroc ca,intre atatea defecte omenesti,am si o calitate si sunt mandra de ea:nu am resimtit niciodata pizma sau invidie!!!Ca altfel,la cat mi-am dorit sa ajung si la cum povestiti,imi faceam de petrecanie Danaalex Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
mmmm, ce bine... eu mi-am ros unghiile pana la coate si m-am chinuit pana la 12 noaptea sa-mi conving prietena sa mearga....
nu simt invidie pe fete k s-au distrat, ci ciuda pe mine k am lipsit...stiu ce-am pierdut si de-aia imi pare rau.. da "ata ete"... cu alta ocazie...
De maine sunt mamica X 3.... nu nu va ganditi la cine stie ce... prietenii nostri si-au lasat pentru o saptamana baietelul la noi iar maine mai vine si baiatul altor prieteni... oricum nu va fi greu k unul e cls a V-a altul a VIII-a, numai k va trebui sa merg la plaja mult mai mult k acum.
Daca nu aveti cumva companie..venim noi... asteptam doar un tarrr si ne infiintam pe unde sunteti...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
roxanalucia spune:
buna!
revin si eu dupa un weekend luuung... sambata seara am fost nasi. a fost foarte frumos, starea civila si cununia religioasa au avut toate loc la restaurant, care are un ponton pe lac, si totul a avut loc afara. am avut mare noroc ca ploaia ne-a asteptat pana am terminat si am intrat in restaurant. restul...poveste. m-am trezit si eu furata de un nene care a vrut sa-i arate nasului ca-i fura nasa...cred ca a regretat cand a trebuit sa ma aduca in brate inapoi totul s-a terminat la 5 dimineata, si am dormit si noi pana la 10, cand a trebuit sa ma duc sa-mi iau copilul de la o preietena unde il lasasem. foarte cuminte victor al meu, si-a respectat programul, nu a cauzat probleme de nici un fel.
ieri l-am dus la tulcea la socrii, deci acum suntem cred ca pentru prima oara fara el. am plecat de dimineata inainte sa se trezeasca... m-am uitat la el cum doarme si parca nu-mi venea sa-l las acolo... dar trebuie. maine plecam in bulgaria cu finii 3 zile, sa ne relaxam. apoi, sambata, alta nunta, la tulcea... dupa care ne luam copilul si ne intoarcem la viata noastra normala.
adica o sa vin si eu pe unde va intalniti voi. am citit ca v-ati distrat iar. filmul ala il am si eu in calculator de cateva luni, am tot zis sa-l vad si nu am apucat. dar din cate ziceti, nu merita prea mult.
o intrebare: aveti idee daca se poate iesi din tara cu o masina in leasing? taica-meu mi-a dat o masina cumparata pe firma lui, si nu stiu daca pot iesi cu ea. am auzit ba ca da, ba ca nu, si sotul meu vrea sa mergem azi pana in vama numai sa intrebam daca se poate. si sa facem o plaja si o baie, desigur. dar poate stiti voi ceva, inainte sa ma care pana acolo, ca azi voiam sa fac bagaje, sa fac putina curatenie prin casa.. plus ca am venit de la tulcea singura si sunt cam obosita...
va pup
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor
isidora spune:
Tiberiu de Danaalex!!!
Sa fii sanatos ,sa cresti frumos si sa ai parte de ce e mai bun in viata!
Am scris aseara de m-am rupt si cum astia faceau maintenance la forum s-a pierdut mesajul......Plecam dupa-masa la Buc.Nu-s cand revin da' revin
Puuup pi tati!
isidora spune:
Saliu'!
Sunt cu un pahar de tinto di verano in mana, preparat de sotior,nostalgii din Spania...
Mai,o sa ma betivesc...
Mamacita,intotdeauna o sa mai existe o sansa
Da' ne-am gandit la tine in timp ce beam votca;eu o picatura -cat s-a indurat Doc sa-mi puna,ca eram cu masina...Un pic de votca + pepsi...buuun,dar si mai buna mi s-a parut combinatia de ballantines cu red bull Nu spun eu,ma betivesc...
Mi-a placut tare ,tare la Dana,are un camin cald -mi-a ramas gandul la parchetul ei tip dusumea ,si la mobila de bucatarie,si la cum e asezata bucataria,si la ospitalitatea cu care ne-a primit si gazduit.Ce diferenta ,de la cer la pamant intre Dana incisiva si caustica din instanta si din unele mesaje de pe forum si cea din ultima saptamana....Vezi,mai,Dana cate se pot face cu miere? Sa dai peste cap un forum intreg si sa-l faci sa se indragosteasca de tine...
Mi-ar placea tare sa recidivam ,mai ales cu seara de film dupa care sunt topita,poate la mine ,in functie de starea de sanatate a mamei soacre.Daca ma gandesc bine ,la mine ar incapea lejer tot forumul...
Mavcum te mai simti? Vin si eu la ziua ta,in curtea frumoasa a Kristinei,daca nu intervine nimic pana atunci...
Edit: am gasit o parte din mesaj salvat in drafts ...il pun asa ,desi ulterior il modificasem pi ici pi colo....
creem spune:
LA MULTI ANI !!!!
TIBERIU
Deci asta era evenimentul.... SA fiti sanatosi cu totii, Dana, si sa aveti parte numai de bucurii. Nu ti-e dor de ei...mai ales ca e si evenimentul..??
Eu n-am reusit sa ajung, poate ti-a zis Simona de ce.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanalucia o intrebare: aveti idee daca se poate iesi din tara cu o masina in leasing? taica-meu mi-a dat o masina cumparata pe firma lui, si nu stiu daca pot iesi cu ea. am auzit ba ca da, ba ca nu, si sotul meu vrea sa mergem azi pana in vama numai sa intrebam daca se poate. si sa facem o plaja si o baie, desigur. dar poate stiti voi ceva, inainte sa ma care pana acolo, ca azi voiam sa fac bagaje, sa fac putina curatenie prin casa.. plus ca am venit de la tulcea singura si sunt cam obosita... |
Se poate ... dar trebuie sa ceri o delegatie de la firma de leasing!
14+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
AndreB spune:
LA MULTI aNI TIBERIU!!!
Multa sanatate, fericire si noroc in viata, sa cresti frumos si potrivit de cuminte, destept si increzator in fortele tale!
roxanalucia spune:
multumesc pt informatie, larisel. din pacate, firma e in ploiesti si eu aici.... bine ca avem si alte solutii.
la multi ani, Tiberiu!
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor