Gravidute si mamici de Constanta (60)
Raspunsuri - Pagina 9
docdecap spune:
salutare!
tibi, desi nu citesti aici, eu iti urez La multi ani cu bucurii! da' las ca iti transmite mama...
roxana, firma poate trimite treaba/hartia prin curier, intr-o zi a ajuns. s-ar putea sa fie valabila si pe fax sau scanata pe email, asta puteti afla de la vama. sa aveti vacanta frumoasa in bulgaria!
fetelor, eu de pe la un 5 incolo (hai 6) planuiesc sa merg la plaja, pe la galion pe acolo, ca acolo poate face serban baie singur in mare. va bagati, ne adunam?
mada, ce zici?
creem spune:
unde-i "galion" ca poate venim si noi?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui docdecap salutare! tibi, desi nu citesti aici, eu iti urez La multi ani cu bucurii! da' las ca iti transmite mama... roxana, firma poate trimite treaba/hartia prin curier, intr-o zi a ajuns. s-ar putea sa fie valabila si pe fax sau scanata pe email, asta puteti afla de la vama. sa aveti vacanta frumoasa in bulgaria! fetelor, eu de pe la un 5 incolo (hai 6) planuiesc sa merg la plaja, pe la galion pe acolo, ca acolo poate face serban baie singur in mare. va bagati, ne adunam? mada, ce zici? Mami de dom' inginer (15.01.2008) cupilu -blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
da, da, da unde-i galion???? zau daca am auzit de locul asta....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
madaluta spune:
Tiberiu " la multi ani , sa cresti mareeeeee, mareeeeeeeeeee si sa fii sanatos!
danaalex: sa-ti traiasca baiatul sa te iubeasca si sa te respecte toata viata lui!
hai , nu-mi spui si mie cum e la spa in neptun? si mai ales care sunt preturile? eu intelesesem ceva de 80 ron, dar dandusa a a zis k a vazut o lista de preturi si nici vorba de asa ceva....
adina: sanatate multa isidorei si sa va ajute dumnezeu sa treceti cu bine de anestezie si interventie
mav: azi, maine tinem pumnii, sau am retinut eu gresit?
am vrut sa te sun de dimineata sa-ti urez toate cele, da cu 3 copii nu e asa simplu... de fapt stii tu cum e k doar ai trecut nu de mult prin asa ceva....
roxanalucia: off, de la primul mesaj al tau am vrut sa te intampin cum se cuvine da am uitat..ma bucur k nu ne-ai uitat si k ni te-ai alaturat din nou...
sa va fie de bine si voua si finilor si concediul placut!Sa ne pui poze....
larisel: mi-am adus aminte k ai zis k esti tulceanca.... si eu mi-s... da mai din colo, dinspre galati....
Din jurilovca am avut colega de clasa in liceu, anamaria scacioc daca o stii.... Eu nu mai stiu nimic de ea din '95 de cand am terminat liceul...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
isidora spune:
Sorry ca am dus lumea in eroare;ziua lui Tibi e maine.Dar Dana a zis ca e luni, crezand ca luni e in 7 iulie ,iar eu eram ferm convinsa ca azi e 7...Deci Dana ,o sa-l uram si maine pe Tibi...
Doc,am descoperit ca am si eu S la masina;sa-l incerc pe autostrada sau mai bine nu? E aceeasi chestie? Adica am:P,R,D ,N ,S.Parking,reverse,drive ,neutral and sport,nu?
Mada,multumesc! Doamne ajuta! Stii ca si eu am 4 ,da? Ai mei + 2 de 13 si 11 anisi Iuli pleaca maine...Noroc cu mama...
dianamaria spune:
Buna ziua, mamici, gravidute si copilasi de Constanta!
Va citesc de mai multa vreme, am vrut sa ma si "introduc" la un moment dat, prin februarie, cand eram insarcinata, dar din pacate am pierdut sarcina , si mi s-a parut ca as fi un pic ... inoportuna.
Ce m-a determinat "sa ma bag in seama", este faptul ca si eu am un baiat , Tiberiu, a carui zi de nastere este tot maine si mi s-a parut o coincidenta draguta .
In speranta ca ma voi integra si ma/ne veti "primi" aici...
Diana
larisel spune:
madaluta Imi pare rau...dar nu o cunosc. Eu in liceu am locuit in Tulcea si facultatea am facut-o la Bucuresti, iar la Jurilovca imi petreceam doar vacantele. Dupa licenta m-am mutat imediat in Cta si la tzara mai merg doar prin weekenduri si concedii, deci nu prea stiu lumea pe acolo...si nici pe aici...
14+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
larisel spune:
dianamaria Binenteles ca esti binevenita, si eu sunt noua pe acest topic dar fetele sunt toate foarte dragutze si primitoare, asa ca nu iti mai face griji degeaba. Regret pierderea ta, am trecut si eu prin asta si te inteleg.
14+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
creem spune:
Diana, bine ai venit!
Cati ani are Tiberiu?
Noi nu mai mergem la plaja, ca s-a innorat dar la joaca tot iesim, poate pe la pitici!
Edit: nici la joaca nu mai mergem ca a inceput ploaia
Voi ce faceti cu copiii pe asa o vreme? Ce ti-e si cu obisnuinta asta...vrea copilu afara
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
dianamaria spune:
Multumesc de primire!
Tiberiu al meu are (implineste maine ) 12ani, trece in clasa a VI-a si va fi prima data cand nu suntem cu el de ziua lui, el fiind plecat (pentru prima data singur!) in tabara la Vatra Dornei.
Diana, mami de Tibi (07.07.1997)