Gravidute si mamici de Constanta (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Din pacate nu cred ca mai iese nimeni pe nicaieri, ploua

Galionul este in zona cazino, fix la cap de "linie" la telegondola. Acolo este un restaurant in forma de corabie, imposibil sa nu il stiti. (Va vine sa credeti ca baiatul meu de cate ori trecem pe langa telegondola plange si intinde manutele sa il mai dau odata? Am mers acum o saptamana prima data cu el si i-a placut grozav, dar nu mi-am imaginat ca are asa tinere de minte.)

Mav, cum a fost la examen, nu ne tine pe jar!

Diana, bine ai venit, chiar este o coincidenta draguta cu ziua de nastere...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!

am lansat propunerea si am lasat toata lumea in ceata...
bine ca v-a iesplicat Angi, dar intre timp ploua.

eu astept sa treaca, sa vad cat de serioasa este, si apoi iesim undeva. sincer, as prefera pe plaja, ca oricum statea pe nisip ud. dar cunoroiul in parc as avea eu probleme, sa nu mai zic de baltile pe care le incearca pe rand.

crisis, cum e treaba la valu, inca mai ploua? sa stiu cam cat dureaza

maine sunt la costinesti, miercuri am treaba, deci eu la plaja de pe joi incolo din nou cu mare placere.

diana, bine ai venit in grup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

doc, merci, daca stiam ca se face asa de repede, ma ocupam e asta din timp. asa, pana maine dimineata e prea tarziu. oricum, merci pt urari, sper sa nu ploua si acolo...

madaluta, sa stii ca noi ne-am mai vazut de cateva ori in perioada asta nu ti s-a parut ca se uita la tine o mamica pe la pitici? sau in carfur, chiar saptamana trecuta, cand erai cu sotul si cu ambii copii? sau pe la palatul copiilor, cand au fost pretransferarile? mi-am dat seama ca nu ma recunosti cand o sa ne intalnim, o sa vezi de ce

diana, bine ai venit printre noi. si la multi ani lui Tiberiu pt maine!

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Dar de ce sa te rogi de prietena ta,mada,ca sunt putin in ceata?erai cumva legata de ea,dpdv masina,copii etc.?

Noi azi am sarbatorit niste anisori de la casatorie(mai precis 6 si 10 de cand suntem impreuna-dec!m-am maritat tarziu,nu ma mai saturam de distractii si acum mi-au iesit pe nas).Ne-am plimbat,ne-am cinstit cu cele delicatese impartite frateste cu copiii din dotare si speram sa ne luam materialele si sa coloram frumos si in liniste in patutul nostru,ca sa nu deranjam dar...ti-ai gasit!Anabela s-a pus de-a curmezisul,nici acum nu doarme!Ce-o fi zicand?!"Coloratul este pentru tineri,nu v-ar fi rusine!"Ce nu stie ea,este caa noi avem ceva mai multe rezistenta la nesomn decat ea,chiar si asa,extenuati cum suntem,asa ca macar de niste schite tot om colora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Mesajul anterior fusese scris azi noapte,pe la 23:30,cand faceau revizii pe forum si nu a mai ajuns...Acum am ramas doar cu amintirea coloratului
Diana,bine ai venit!
Mav,tinem pumnii,dar nu ma indoiesc de rezultat,caci am mare incredere in tine!

Fetelor,nu mai stiu care mi-ati recomandat site-ul justdresses.co.uk,dar daca va amintiti sa stiti ca va multumesc.Am comandat pe 30 iunie si mi-au sosit sambata,dar abia azi am ajuns sa le ridic,4 rochite,o splendoare!M-a pus fiica-mea,de cum le-a vazut,sa i le probez pe rand si s-a admirat in oglinda; e clar, e gena mea!

Isidora,de-aia simteaam eu adiere de vodca sambata seara.
A propos de interventie,cred c-ai inteles gresit,cred ca acela era pretul care includea si anestezia;pai,lasand la o parte ca peste 100,hai,150 euro la cei mai generosi pacienti,eu n-am auzit anestezie,dar sa isi ia anestezistul pretul de pe lume si operatorul nimic,asta chiar mi se pare SF...
Mada,hai ca asta mi se pare ciudat,nu te supara ca-ti spun asa,pe sleau:adica tu il trimit pe Darius la bunici ca sa mai respiri,ca este greu cu doi,dar vine cineva si"isi depune"copiii la tine,ca ti-o fi mai usor cu trei?!Apoi,sa te tina puterile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele mele, soarele a iesit, vointa nu m-a lasat, dar genunchii da...

poate alta data... azi o sa-l scoata tati pe aici, prin cartier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ziua buna!
doamnele mele, n-am vrut sa va tin pe jar, dar am ajuns tarziu acasa si n-am putut sa ma reped la calculator, caci m-a intampinat sotul asa cum se cuvine dupa o absenta de o saptamana... si in plus, bazaia si bble fomist dupa tsss...
asa cum va asteptati, i-am uimit pe politisti (erau 2 in sala) ca m-am ridicat de la calculator victorioasa dupa 10 minute! mai am un hop si gata, abia astept sa pot sa vin si eu cu voi la plaja si pe unde-o mai fi.......
va multumesc din suflet pentru gandurile bune!
mamacita, nici eu n-am ajuns sambata la dana (as fi putut, dar asa am ales) si nu-mi pare deloc rau, caci am stat acasa si-am invatat... codul rutier. ah, nu regret nici ca am pierdut noaptea de pe plaja & rasaritul cu dansul delfinilor... caci atunci era bolnavior bb si n-as fi vrut sa fiu nicaieri altundeva in lume, decat langa puiul meu.

bun venit noilor mamici!

am vazut ca mi-ati dat de lucru, sper sa reusesc sa intru mai tarziu, sa editez listuta! fug si eu afara cu picii!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mav,felicitari!
dar nu ai dat azi si orasul?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Felicitari, MAV!!!!! Ce a fost mai greu a trecut! Abia astept cheful de dupa

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitariii,Alinaaaa
sa dea domnul sa mearga si traseul la fel si sa faci double cinste pe 14

..........................
noi ne pregatim de vacantaaaa la taraaaa.sper sa se acomodeze piticii si sa ne relaxam putin.va puuuup tareee

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput