Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, nu am cuvinte, doar lacrimi si imbratisari.
Vivela, . Eu inca plang dupa prima sarcina pe care am pierdut-o, inainte de Saby, sunt sigura ca fetele ar fi avut un fratior mai mare. Si fusese conceput in Corfu, in prima luna in care am renuntat la contraceptie .

In alta ordine de idei, copilul meu mic, cuminte si care dormea bine noaptea a inceput sa suga din ora in ora si ziua si noaptea, probabil ne apropiem de puseu si o chinuie colicile. Cum nu am mai trecut prin asta pana acum, ma simt cam depasita de situatie, mai ales ca se acumuleaza oboseala, noaptea nu dorm mai mult de o jumatate de ora legat. Sper sa se regleze inapoi repede, ca setarile initiale erau bune.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alina, multe imbratisari si multa putere! Noi iti suntem alaturi.
Carla, Vivela imi imi imaginez cat de greu este sa pierzi o sarcina, si eu eram la un pas de. Ma bucur ca ati reusit sa depasiti momentul, cu toate ca stiu ca ceva ramane, nu poti sa uiti....doar sa te gandesti ca asa a vrut Dzeu....si astfel vi i-a daruit pe Saby, Lari si David

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Ingrid,Cristina cum ati serbat ziua printesei?
La multi ani Ioana&Denis

Alina

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

La multi ani Ioana! Agri, tu ne mai citesti? Ce mai faceti?Oana, sanatate mamei tale, cum se simte? Fetele mele sunt bine, sanatoase, cresc frumos, fac progrese cu franceza, se reacomodeaza la gradinita dupa o luna de vacanta. Azi s-au intalnit cu bunicii paterni si, la intoarcere am intrebat-o pe Sarah cum a fost intalnirea cu mamaie si tataie; Raspuns: "a fost foartefrumos, ne-am plimbatprin parc si am facut pipi pe iarba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor! Sunt la mama acasa si tare bine e .

La Multi Ani Ioana de Vio, sa cresti mare si frumoasa si sa ai grija de surioara ta!

La Multi Ani Denis de surbika, sa fii vesel si cuminte!

Alina.a, multa putere sa treci peste tot! Sigur ca nu te vom putea intelege 100% neavand aceeasi vedere nefericita asupra lucrurilor dar sper ca macar sa incercam sa iti luminam zilele .

Eu ma pregatesc de un botez, sunt coafata, aranjata doar ca botezul e mai spre seara si nu cred ca pot dormi cu coiful asta pe cap .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

valen iti sade bine putin pe forum! cam putine povesti despre fetite mici de Canada. Eu chiar sunt interesata de niste pozici mici cu ele! deci cand ma delectez? apoi chiar asa, te-ai exprimat foarte clar cum ca s-au vazut fetele cu bunicii paterni, deci tu n-ai avut cum participa la intalnire?

jadi sa iti fie de bine coiful (coiful? ce coafura e aia? ), mersul la botez si nu in ultimul rand revederea cu mama! ati felicitat-o si i-ati cantat direct cumva? sau s-a multumit cu ce-a auzit la telefon? (sa stii ca ma tin in continuare de cuvant! maine am prima proba pe cantar!)

copilasilor aniversati! Ioana de Agri si Denis de surubika. Sa fiti sanatosi e tot ce conteaza, in rest face mama si tata pana la 18 ani! si eventual si dupa! felicitari inca o data, an de an, si mamicilor pentru minunea de acum 2 ani!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

buna noaptea! da' ce bate vantul pe aici.... au fugit toate mamicile?

eu am primit ceva dragut pe email si m-am gandit sa va transmit si voua!

MICA LECTIE DE FILOSOFIE

Un profesor de filosofie statea in fata clasei avand pe catedra cateva lucruri.Cand ora a inceput, fara sa spuna un cuvant, a luat un borcan mare gol, pe care l-a umplut cu mingi de tenis. L-a intrebat pe studenti daca borcanul este plin si acestia au convenit ca era. Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de tenis. I-a intrebat din nou pe studenti daca borcanul era plin iar acestia au fost de acord ca era. Profesorul a luat dupa aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat in borcan. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. L-a intrebat din nou pe studenti cum statea treaba iar acestia au raspuns in cor "pliiin"! Profesorul a scos de sub catedra doua cesti cu cafea pe care le-a turnat in borcan umplandu-l de aceasta data definitiv. Studentii au ras.

Dupa ce hohotele s-au domolit, profesorul spus: "Acum as dori sa intelegeti ca acest borcan reprezinta viata voastra. Mingiile de tenis reprezinta lucrurile importante pentru voi: familie, copii, sanatate, prieteni si pasiunile voastre. Daca totul ar fi pierdut in afara de acestea, viata voastra ar fi tot plina. Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza pentru voi: serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor marunte. Daca veti incepe cu nisipul, nu veti mai avea unde sa puneti mingile de tenis si pietricelele. La fel si in viata, daca iti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodata timp pentru lucrurile importante pentru tine. Acorda atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joaca-te cu copiii, iesi cu sotia in oras la cina, joaca tenis, vei avea suficient timp alta data sa faci curat sau sa repari cine stie ce dispozitiv. Ai, in primul rand grija de mingiile de tenis, ele conteaza cu adevarat. Stabileste-ti prioritatile, restul e doar nisip."

Unul dintre studenti a ridicat mana interesandu-se ce reprezentau cele doua cani de cafea. Profesorul a zambit:"Ma bucur ca intrebi asta, ele vor doar sa arate ca, oricat de plina ar parea viata ta, e loc intotdeauna pentru doua cani de cafea, impreuna cu un prieten."

noapte buna! zzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

alina.a ma gandesc la tine! sper ca esti bine, te pup!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Lorina, Andrei, Alexandra, Miruna, Olga si Denis! sa fiti toti sanatosi si frumosi.

Alina cum mai esti? Sper ca esti mai bine, nu stiu ce sa iti zic sa te simti mai bine, daca as putea doar... Te pup.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua, ce de sarbatoriti avem azi!

La multi ani Lorina, Olga, Alexandra, Miruna, Andrei si Denis! Sa cresteti mari si frumosi, cuminti si cumpatati.

Am fost la botez, a fost frumos dar acum gata cu distractiile! Dodo mi-a facut o minunatie de criza, banuiesc ca de bronsiolita si nu il lasam la Braila ca maine vreau sa il duc la doctor. Am pregatit in bagaje aerosolii dar i-am uitat pe masa si am fost destul de crizata si am recurs la masuri extreme, adica medicamente mai puternice ca sa il scot din criza. Inca nu e stabilizat si nici nu pot sa risc sa il las la mama, dr din Braila sunt draguti dar depasiti. Banuiesc ca fondul alergic a avut multe de spus dar nu va mai incarc memoria!

Karli mama, sunt curioasa cum ii merge pacientului

peseu: mi-am tras internet mobil, sunt super extaziata, traiasca romtelecomul si no limit .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput