Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 4
sunflower1979 spune:
stiti ce m-am gandit? sa va scriu ce mancare primeste denis la cresa, poate va mai inspirati de ceva papa bun pentru strumfi.
de exemplu saptamana asta a avut asa:
-ciorba...nu mai stiu de care si musaca de cartofi cu carne
-ciorba de legume cu taitei si ardei umpluti cu carne de vita
-supa de rosii si rulada din carne de vita cu ficatei de pasare si oua
-supa de pasare cu galuste si friptura de pui cu legume mexicane
luni nu l-am dus si nu stiu ce au avut, iar azi aflu cand il iau. asta e masa de pranz, dar au si mic dejun si cine...pt cine ramane, eu il iau la 4-5 cel tarziu.
in alte zile au mai avut ca felul 2 peste cu orez si spanac, branza cu smantana si mamaliga, ceva la cuptor cu sunca de pui si cascaval...nu stiu cum ii ziceau ei si multe altele. am sa va scriu si saptamana viitoare.
la cina am vazut ca au budinca cu paste, branza si oua, ghiveci de legume, compot, peste cu garnitura...cate si mai cate...zilnic altceva.
poate va e de folos sa mai faceti si voi la copilasi.
va pup!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
ioanaiub spune:
Alina
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
X-ray spune:
multumesc,e tot ce pot sa spun/scriu,imi prinde tare bine...
am editat ca tot uit sa scriu:cristina26 imi pare tare rau ca nu am reusit sa-ti raspund la telefon,mi s-a stricat telefonul fix si mobilul nu l-am auzit...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
arhdy spune:
Buna ziua fetelor.
Gasesc un moment sa scriu si eu cateceva. Am scris un mesaj si pe ultima pagina din capitolul trecut. Cred ca nu a-ti mai apucat sa il cititi. Nu o sa il reiau, decat o parte din el.
"Vreau sa va invit si eu strumfii la petrecerea Cristianei. Am facut deja rezervare la McDonald Brancoveanu (langa Oraselul Copiilor), sambata 1 august ora 10:00. Va asteptam cu drag. Va rog cine vrea sa vina sa-mi trimita un PM, ca sa pot face o lista cu numarul de invitati. Trebuie sa ma duc intr-o saptamana sa iau invitatiile si sa stiu cate cer. Va asteptam cu drag."
Cristiana se plange de ceva timp de dureri de burtica. Nu stiu ce are. Nu este lovita, nu este deranjata la stomac, nu varsa, temperatura nu face, doar se trage cand si cand de burtica si plange ca o doare. Am inceput sa-i dau Bonisan si Crema cu arnica. Astept 2 zile sa vad daca apare vreo ameliorare.
Pupici pentru toata lumea, dar mai ales pentru Alina. Celelate nu va suparati.
Vivela spune:
Alina, .
Stiu prin ce treci, stiu ca doare al dracului de tare, stiu ca numai trecand prin asa ceva iti dai seama cat de mult iti fuge pamantul de sub picioare. Incearca, daca poti, sa nu le ceri celorlati sa inteleaga exact ceea ce simti, le e imposibil. Eu la concluzia asta am ajuns...
Si am mai ajuns la una, nu conteaza cati copii o sa mai faci dupa, golul ramane oricum. (eu eram furioasa cand auzeam in jur "lasa, o sa faci tu un copil, o sa vezi...". l-am facut, e bine, Slava Domnului, dar tot n-am incetat sa-l plang pe cel de dinainte... stiu, e de neinteles ).
DaviDependenta
valen spune:
Alina. a, ma bucur ca esti sanatoasa. Eu ma pregatisem sa-ti spun exact ceea ce Vivela a sintetizat foarte bine asa ca nu repet. Citindu-ti randurile de mai sus mi-am amintit ce m-a durut cel mai tare cand am pierdut prima sarcina: ca cei din jur, cand ma vedeau ca plang, imi spuineau ca defapt ar trebui sa ma bucur pt. ca sunt sanatoasa, tanara si o sa fac eu altul, ca si cand, daca esti tanar, poti sa pierzi cati copii vrei, ca...faci altii. Exact cum a spus si Vivela, pierderea unui copil ramane o pierdere, indiferent cat esti de tanara si cati copii vei avea dupa. Deci iti inteleg bine suferinta, stiu ca esti fericita cu Elisa dar mai stiu si ce simti. In timp, durerea pe care o simti acum o sa se duca,important este sa nu fii singura; si uite ca nu esti
oaana spune:
Alina,nu stiu ce as mai putea adauga la cele scrise mai sus.
Suntem aici pentru tine oricand...nu te gandi ca ne impovarezi cu ceva.De asta suntem aici sa ne sustinem unele pe altele.
Multumesc pentru aprecieri la adresa puilor mei,sa stiti ca eu vad intotdeauna toate pozele,dar presata de timp nu reusesc sa spun cate ceva despre fiecare strumf in parte,dar eu ii iubesc pe toti la fel.M-a impresinat intalnirea dintre cele doua surori,toate fetitele frumoase si toti baieteii scumpi...si va rog sa nu va suparati eu am o slabiciune pentru David de Vivela,mi se pare ca vad cerul cand ma uit la ochii lui...si mereu am fost uimita de parul Dariei,dar cum am spus eu ii iubesc pe toti la fel.
Am fost si eu un pic ingrijorata,mama a iesit din operatie,am uitat sa va spun ca a fost operata pe coloana,e a treia operatie pe coloana si cam a saptea pe organism.Ce o avantajeaza e ca e o optimista incurabila.
Va pup pe toate.
oaana spune:
Valen,ce mai fac fetele?
Mihaela ,am uitat sa precizez ca am vazut toata actiunea dintre insecte,si m-am amuzat ca am vazut ceva asemanatorTotul a durat cam 15 minute apoi fiecare pe drumul lui.
Vivela spune:
oana, .
poate imi dai si mie reteta de par asa frumos, cred iti dai seama ca eu mor de invidie (de drag!) cand vad ce par au zulufosii tai, uitandu-ma la cei doi-trei centimetrii de puf rar pe care il posedam noi!
DaviDependenta