Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
hellou...........
jadi, sa va fie de bine petrecerea. cred ca ai fost foarte bella.ceva poze? imi pare rau de problemele lui dodo, sper sa se rezolve cat mai curand.
arhdi, merci de invitatie, dar eu pe vremea aia o sa fiu la vatra. nu ca as fi onorat vreo invitatie pana acu, si pt asta imi fac mea culpa!!!!
valen, mai scrie-ne despre frantzuzoaicele tale!
vivela, voi pe unde v-ati mai plimbat???????
sunflower, sa inteleg ca esti multumita de gradi, pt ca meniul suna bine!!!!
alina.a, ma bucur ca ne citesti si ca gandurile noastre iti fac bine! nu am pretentia sa te inteleg.....dar pot doar sa sper ca o sa-ti gasesti echilibrul si o sa te impaci cu situatia si cu tine insatzi.
eu aseara m-am destrabalat: am fost la nunta la nasamea! a fost super tare, invitati numa unu si unu......chiar ma uitam ca "golanu" meu era singuru mai amarat de prin parcare...restu numa pe spranceana!!! m-am distrat de minune, am dansat cu toate ca huzbandu nu m-a "onorat" , da' m-am agatzat si eu de neste unii si a fost ok. am cam fumat si acu ma resimt, ca deh', ce-si face omu cu mana lui se cheama lucru manual.
andrei a stat la bunicasa, si azi dimineaza cand ne-am dus sa-l luam, ne-a taxat, in sensul ca nici nu s-a uitat la noi. de luat in brate nici vorba. mi-am adus aminte de cum a primit-o elisa pe alina si m-am resemnat........cred ca a fost un soi de razbunare!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
la multi ani sarbatoritzilor de azi
Andrei de Greieresh, Olga de Olgutza, Lorina de Lorinaoo
si peseu la peseu' lu' Jadi..........sa-ti fie de bine internetu mobil.barbatamiu e tare mandru cand imi scrie pe Ymessenger din metrou....
karligutza spune:
Neata..
Jadi, si eu, si eu! Si eu tot cu internetul pe mobil (-ul sotului), seara si dim.. Acu e prima data cand si scriu un mesaj.. Mai greu, dar merge. Of, sanatate lui DODO! Am si eu aparat pt. aerosoli daca il vrei! Pacientul are cu minus! 2.4 ... pupici.. Nu prea stiu cu emoticoanele, dar in rest zic si eu ura la internetul pe mobil!
Mychy sa iti fie de bine dantuiala!
See you!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
xerxe2005 spune:
La multi ani Luca Serban pui de Giana
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
claucia spune:
Buna dimineata dragele mele,
Intru eu repede aici sa va spun ca sunt si incantata de veste, A SOSIT PRINTESA ANDREEIC, ieri cu 3200 gr, si 50 cm. Amandoua sunt bine si ea avea o voce tare vesela si tonica si se simtea extraordinar. Mai multe va spune ea cand revine.
Pupici
Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
musso17 spune:
buna dimineata
la multi ani sarbatoritilor din ultimele zile,sa fiti sanatosi!!
sanatate lui dodo.
zilele astea planuiesc sa iau si eu un aparat de aerosoli,nu am caci dr mea nu m-a sfatuit ca as avea nevoie,deci am tras concluzia ca habar n-are,dar la un drum in bucuresti fii-miu stranuta de mama focului si mucea,asa ca fina-miu i-a facut aerosoli cu ser,ventolin si fixotide. dupa doua sedinte nu mai avea nik..asa ca m-am decis sa iau si sa caut o dr mai tanara,poate are habar.
mychy,bravo pentru distractie...cem-as dantui si eu..in schimb noi am facut altceva,sambata seara ne-am jucat cu pistoale cu apa si am ajuns la galeti..asa tare fu pasiunea..baiul e ca in timp ce noi galiganii ne alergam prin curte,copii erau nedumeriti rau,ba mai mult la un momentdat s-au pus si pe plans
vio,ce mai faceti voi????
ma duc la treaba
violetan spune:
Neatza fetele.
Intru in fuga ca sunt fffff prinsa.
La multi ani puilor de zilele astea si multa sanatate puilor bolnaviori.
Felicitari andreeic si multa sanatate si ei si fetitei scumpicele!
Noi facem bine si ca sa vedeti ce facem iaca o povestire de week end:
i-am zis lui laurashu' ca am o misiune foarte importanta pentru el (asta ca sa nu ne mai verse paharele si cestile de cafea pe masuta): du-te la groapa de nisip si pune doua lopeti de nisip in farfurie si vino cu ea la mami. Dar doar doua lopeti nu mai multe, nu mai putine. Ce face el? Ia lopata mare rosie, o umple cu nisip, o pune PE farfurie, ia lopatica verde mica, o umple cu nisip, o pune deasupra lopetii rosii pe farfurie si vine cu ele asa fuga la mine. Duoa lopeti, da????
Hai va poop pe toate si pe toti strumfeii si mai vorbim.
Edit ca sa-i multumesc lui georgi si mychydutzei pentru grija. si fetelor care au intrebat de noi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
A, si mai am una: am aflat direct de la sursa (adica de la chiar laurashu'-taurashu' lu' mami) ca el vrea sa doarma cu Dia (claudia, cumnata-mea) si sa faca baitza cu nenea ainene (nenea cu internetul) Ciudate alegeri, ha?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatza.............
jadi, cum se prezinta Dodo?????????????
alina.a,
oaana, cum mai e strumfu tau??????? ati scapat de belea definitiv?
eu cred ca am o problema cu caldura asta...........ma simt destul de aiurea si cred ca numa' de la zapuseala asta mi se trage. abia astept sa plec la munte............
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan A, si mai am una: am aflat direct de la sursa (adica de la chiar laurashu'-taurashu' lu' mami) ca el vrea sa doarma cu Dia (claudia, cumnata-mea) si sa faca baitza cu nenea ainene (nenea cu internetul) Ciudate alegeri, ha? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Zilele trecute am auzit-o pe Moni cum povestea la Maruta in emisiune ca fetita ei Irinuca isi doreste sa faca baie in lacul Snagov cu nenea mumosu, adica soferul Voicu. Si bineinteles Monica a fost intrebata daca fetita a vazut-o pe mami ca face baie cu Voicu.
AndreeaC, sa iti traisca printesa!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07