Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal

La multi ani, Sabina! Sa fiti sanatoare norocoase, voi fetele, si parintii alaturi de voi
Sper ca ati petrecut frumos!

cafera, bine ati revenit!
vivela, ma bucur ca david e mai bine
Michy, mai ai putin si pleci la vatra... sa ne mai scrii si de acolo...Chiar, ai net acolo?
Luna
Karli, dulcica foc Adeluta!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

SI la multi ani si gastii de sarbatoriti din 4,5,6, iulie...
Lorina, olgutza...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

AndreeaC Felicitari, sa auzim numai de bine! Te asteptam sa ne povestesti cum a decurs totul si bineinteles asteptam poze multtteeee.
monicabo multumesc mult pentru urarile de bine. Ar fi minunat sa ne intlnim in parc curnad. As vrea sa vin in Romania pentru cateva luni dupa ce naste sora mea sa o ajut cu bebelusul si sper ca ne vom intalni atunci. V-am admirat cat de mari si frumoase sunteti.
karligutza multumim draga noastra. Ce mai faceti voi. Sper sa ne mai “intalnim” online sa mai vorbim. Pupici printesei frumoase.
Luna1 multumim mult. Imi sunteti atat de dragi cu toti, abea astept sa va revad.
arhdy imi pare tare rau pentru sora ta. Ca si sora ta si eu am pierdut 2 sarcini, am nascut un baietel bolnavior care a trait 7 luni, iar acum o avem pe Ingrid, visul nostru devenit realitate. Sper ca si sora ta sa is vada visul devenit realitate foarte curand.
nma multumim draga!
mychydutza multumim mult!
musso17 multumim mult! Cum se simte Mihnea? Doarme mai bine?
jadi multumim mult! La multi ani! Pentru mama ta, cu intarziere. Cum a fost la botez?
andicu multumim!
CarlaV multumim mult! V-am admirat pozele. Larisa este foarte frumoasa, ca si surioara si mama ei de altfel. Azi este ziua lui Saby , Cum ati petrecut? Asteptam poze.
Timi07 Multumim mult de urari. Petrecerea a fost frumoasa, am pus un filmulet la semnatura de la petrecere. Voi v-ati hotarat unde o sa tine-ti ziua Sophiei? Mai pune poze cu fetele sa le mai admiram si noi.
alina.a Draga mea, vreau sa stii ca sunt alaturi de tine, imi pare atat de rau viata ti-a dat asa o bucurie mare dupa care ti-a luat-o inapoi, Alina, ma simt atat de neputinciosa in fata dureri tale, daca as putea as lua si eu din ea ca sa fie mai suportabila pentru tine… suntem cu toate alaturi de tine si speram ca ne vei povesti in fiecare zi cate ceva despre tine si ne vei trimite multe, multe poze cu frumusetea ta mica. Ti-am admirat printesa am incercat sa aleg o poza favorita, dar cred ca toate sunt pozele mele favorite. M-am uitat si la pozele cu petrecerea voastra si nu pot sa zic decat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Noi suntem cu 8 ore in urma voastra, vad ca aici apare ora si data romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
In primul rand la multi ani cu multa sanatate si noroc urmatorilor puishori:

Daria Maria - nicoleta79
Alexia Elena - Anculici
Anca - mita.2000
Miruna Demetra - liadorian
Christian Bogdan - Ashera bb2
Andreea Ana-Maria - robymary

Pupici special Ingridutzei, cristina, sa va traiasca si sa aveti numai bucurii si sa va ocoleasca la mare distanta necazurile!
Pupi multi si liei si asherei si distractie super placuta!
Mai intru cand mai pot va poop pe toti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza............

monikbo,. da, pe 13 plec. abia astept. cu netu o sa fie mai greu, o sa am doar vreo sapt cat sta si barbatamiu acolo, dupa care pauza. da' recuperez eu cand ma intorc. sau poate pe la vreun internet cafe! ca nu scapati voi asa usor de mine.

karli, !! spor la slabit. cand ma intorc sa te gasesc slabanoagaaaaaaaaaa!

alina.a, ce mai faci fata draga????????????

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cristina, am vazut filmuletzul de la ziua lu' Ingrid! ce de copii ati avut invitati!!!!!!!!!!iar ingrid a fost o gazda desavarsita!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Una si pupici multi pentru Lia!
Christian Bogdan, Ashera!

Multumesc pentru toate urarile de ziua Sabinei, a fost frumos, a inceput cu nervi si uimire pe tupeul unor romani, dar s-a reparat pe parcurs si a iesit chiar superb, Sabina este in continuare incantata de petrecere si cadouri.

Multumesc si pentru vorbele frumoase la adresa pozelor, si mie imi place cea cu maimutica (avea 10 zile) si cea in care dorm impreuna.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineatza! Si mai ales La multi ani, multa sanatate, bucurii, fericire alaturi de parinti pentru:

Matei Alexandru de housepocket480
Doru Andrei de mioara2004
Ingrid Ecaterina de Cristina26
Ioana Camelia de Agri
Denis de surubika
Andrei Robert de greierash
Lorina Maria de lorinaoo1
Alexandra de Lulualex
Miruna Andreea de christyne
Olga Cristiana de olguttza
Denis Mironel de eles
Luca Serban de Giana
Sabina de CarlaV
Timea Larisa de antoni

Va rog sa ma iertati pentru intarziere cu urarile dar am avut niste zile super aglomerate.

M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 23+ cu Codrin Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, am picat si eu la servici!

Violeta, Carla, vedeti ca ati felicitat copii din 8 august Nu e bai dar mai e o luna pana atunci!

La Multi Ani Timea Larisa sa cresti mare si cuminte!

Aseara am ajuns acasa destul de tarziu si l-am surprins pe fimiu cu o fetita Corina, vrei, nu vrei, sa stii ca Doda s-a pupat cu Deni, mai departe inca nu au evoluat ca i-am pazit . Am descoperit ca Deni e mult mai blonda decat in poze si ca isi ducea cu mandrie gentuta pe umar. Fetele astea!

Inapoi la munca iar ma tineti de vorba

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput