Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Buna dimi!
La multiiiiiiii ani sarbatoritilor!
Cristina, sa-ti traiasca minunea, sa se faca mare si sa ramana la fel de... comoara lui mami si a lui tati

Mi-a pacut mult filmuletul, petrecerea deosebita, iar Ingrid a aparut superb pe calul(motorul) ei alb. 

Karli, 
Parca tot nu-s revenita

Vineri plec la mare![]()
Nico, ce faceti? Am vazut niste poze superbe cu o pustoaica. Ti-am spus? Avea si doi copii superbi.

Alinaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Jadi, parca recunosc scenariul. Nu degeaba ne sunt nascuti sotii in aceeasi zi.

Vrei sa mai detaliem sa vedem unde se mai aseamana?
Pup!
Dana, nu te arati?
Corina, parca te-am zarit in poze intr-o rochita bleumarin si erai tareeeeeee slabuta.

Michi, ce trai pe vatrai o sa fie... Te invidiez![]()

mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Jadi, parca recunosc scenariul. Nu degeaba ne sunt nascuti sotii in aceeasi zi. ![]() ![]() |
fericitelor!!!!!!!!!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi Inapoi la munca iar ma tineti de vorba |
ce dulce esti............
deci fiitu se pupa pe la colturi cu gagici!!!

jadi spune:
Cafera, detaliem doar ca eu sunt nascuta in aceeasi zi cu sotul tau
. Dar nu are el, sotul si ceva abilitati de spion in scopulul satisfacerii curiozitatii? Aseara am mai spionat un pic si am vazut ca a rezervat bilete pentru 7 nopti dar zburam la Glasgow iar la intoarcere plecam din Londra. Acum caut sa vad care e distanta intre cele 2 orase ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
CarlaV spune:
Jadi, da, mi-au fugit ochii la alta luna, mea culpa.
Deci aseara s-a pupat Deni cu Dodo, ahaaaaa, si ieri s-a pupat Deni cu Saby, merge tranzitivitatea la faza asta?
Mychy, dementiala faza cu putza copilului
. Deci tu esti aia slaba cu craci lungi, acum inteleg unde au incaput cele treizeci de taieturi de la varice, daca erai bondoaca poate scapai cu mai putine ![]()

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
jadi spune:
Carla, merge merge la faza de virusuri si microbi
Oricum l-am linistit pe tatal lui Deni ca desi Dodo tuseste nu are nimic transmisibil, doar daca alergiile se transmit
Oricum nu stiu ce ochi are Deni pentru Dodo pentru ca era setata pe Iustin, un vecin de 4 ani dar care e plecat la mare in perioada asta. Fetele astea, tot la baieti mai mari trag!
Deni &
Vlad & Tudor
oanamada spune:
Vin acasaaaaaa joi noaptea!
Va pup pe toate, mi-e dor de voi, de abia astept sa citesc din urma. Nu am apucat sa vad cine s-a mai sarbatorit...dar imi amintesc ca a fost ziua lui Saby! Asa ca LA MULTI ANI...va pup pe toti sarbatoritii si sarbatoritele! Ma revansez cu nume cand ma intorc! Sunt la cineva in vizita si nu pot sta mult pe internet!
Mi-e dor de ma topesc de fetita mea...de abia astept sa o strang in brate si s-o pup pana o tocesc!Un singur lucru va mai spun: e greu rau de tot...tare greu fara ea...zilele mi s-au parut interminabile...dar macar am prins perioada de reduceri![]()
![]()
si am facut "plinul" pentru printesa...si cate ceva pentru mine!
Peripetiile vi le povestesc dupa ce ajung acasa!
va pup
Oana si
Cati mica (1 an si 9 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
mama, ce de imbarligaturi amoroase p-aci !!!! faceti o schema ca m-am pierdut in meandrele neantului! pana la urma cine cu cine s-a pupat? deni cu sabi, sau dodo cu saby si cu deni, sau dodo cu deni fara saby????

violetan spune:
Jadi, ![]()
![]()
ai dreptate. Nu-i nimic, la multi ani in avans! ![]()
![]()
![]()
OK, la multi ani Timea Larisa!!!!!
Scuze, prea mult elan revolutionar!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash