Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vin si eu repoede sa pup toti strumfii de doi ani. Imi pare rau ca nu am apucat sa ii felicit pe fiecare la timpul potrivit.
Un " La multi ani!" pentru:
Andrei Robert,strumf de mami greierash. Nu cred ca am vazut poze de la petrecere.
Lorina Maria ,strumf de mami lorinaoo1.Imi e tare dor de ochisorii verzi.
Olga Cristiana,strumfita de mami olguttza. astept poze de la petrecere.
Sabina,strumfita de mami CarlaV. Mami draga arati super. Mi-au placut mult pozele cu surioarele.
Timea Larisa,strumfita de mami antoni. mami poate mai intri sa ne povestetsti despre printesa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

AndreeaC felicitari pentru micuta printesa. Refacere rapida tie, iar domnisoarei multa sanatate.
Deni si eu te vad foarte tare. Eu vad ca nu mai rezist, cedez repede nervos. domnisorica mea a facut febra din senin, nu a reactionat la antitermice, nici macar la filola de algocalmin, asa ca am ajuns urgent la pediatru unde a facut impachetari. Dupa ce si-a revenit am fost o leguma. Sincer nu puteam sa mai stau in picioare.
S-a trezit Andra si e tare maraici asa ca nu mai stiu ce am vrut sa scriu.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
nico,sanatate andrei..off ca tare e greu cu febra asta,am avut si noi un episod dintr-asta si tot cu impachetari i-am scazut-o
oanamada,asteptam sa ne povestesti..cred ca ti-a fost greu fara fata.
eu..am reusit sa-mi iau cazierele,ce alergatura..zice una,a se intelege functionara pe bani publici,aici se scot caziere pentru cei din judet,pentru municipiu mergeti la mama naibii...da de ce tb sa fie separat..da,am alergat pentru doua fituici 3ore,macar mi le-au dat pe loc.

si e o caldura de te ia cu durere de cap
ma duc sa schimb copil cacacios
zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nico, multumesc, sunt SUPERWOMAN Si modesta pe deasupra! De fapt ca sa intelegeti ca nu sunt chiar asa revin cu amanunte picante. Sambata la pranz dupa prima voma, toata lumea dormea, mama era la botez la biserica si cand a venit eram asa de bulversata ca stateam cu Dodo in brate imbracata pe buda si plangeam cat mama se demachia. Iar sambata noapte dupa a doua criza, m-a taiat burta rau de tot si in plus mi-a venit ciclu instantaneu desi nu era timpul pentru el decat peste 2 saptamani. Deci sunt tare . pentru o singura chestie ma felicit mereu, reactionez perfect in momente de stress, stiti voi, e o chestie de se trece la CV Eu mereu radeam ca sunt balarii dar acum banuiesc ca e un punct forte al meu! De fiecare data cand am avut o problema, am bocit de mama focului dar am iesit bine din toate necazurile!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani fericiti, Timea Larisa, sa cresti mare si frumoasa!

Sanatate multa strumfisorilor bolnaviori, eu nu inteleg cum se face ca - desi a venit vara in toata regula - inca bantuie virozele. Iar in cazul nostru, mai abitir decat asta iarna . Aproape ca incep sa cred ca starea de febra+muci+nervi e starea normala, sunt din ce in ce mai putine zilele cand e copilul ok .

Confirm si eu ca Deni e o persoana puternica , sau cel putin asa lasa sa se vada .

Despre dieta Atkins, pe care am citit ca o tine Karli, pot sa zic ca am tinut-o acum vreo 10 ani, a fost al naibii de eficienta, insa pentru mine, insuportabil de dezechilibrata. Recunosc ca n-as mai fi in stare s-o tin, n-as mai avea atata vointa. Am slabit atunci vreo 7 kile in 2 sapt (de la 57 la 50), iar dupa ce am terminat-o, am pus la loc vreo 2 si asa am ramas pana in zilele noastre. Ma rog, cu unele derogari .

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani saby!carla sunteto o familie tare reusita sa va bucurati o mie de ani de papusile astea doua.
la multi ani timeea larisa!cafera fabrica teba din arad care fabrica toata gama iana s-a inchis,asa ca le procura cu brio maica-mea din italia...
michy e demential andrei asa serios cu palarie.
luna adelisa ta e superba!
oaana cum se mai simte micutul tau?
karli eu incerc acum monti,dar sunt deschisa si la atkins,eu am de dat zece jos,am reusit doua...mai am de stat 4-5 zile pe tusa si apoi ma bag si eu la tae bo,si alergare si orice ,pt ca ma urasc cand ma uit in oglinda...
cristina26 ce dulce e ingrid.sora ta e ,cea care a fost la noi?sincere felicitari si un bb sanatos tun!si cand vi si pe unde o sa stai?daca nu mai ajungi la noi sa vedem cum facem sa ne intalnim la mijloc!
vivela imi pare tare rau de micutul tau...
nico sanatate andrei!in august vin in valcea dar habar nu am cand...

multa sanatate strumfilor bolnaviori.

si acum eu...varza...ieri mi s-au umplut sanii de lapte,suportabil fizic dar psihic.....azi toata dimineata am fost la o prietena la spital si am ajutat-o cu alaptatul,mulsul si restul...primul copil...si acum imi vine sa urlu si dsa ma imprastii in cinspe...sanii sunt mai bine dar fff durerosi...si deastea...maine ma intorc la lucru ...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

jadi, e mare lucru sa nu-ti pierzi capul in momente de cumpana. sa va zic ce am patit acu vreo 2 saptamani. ii dau lui andrei o bucata de morcov s-o rontzaie. destul de mare sa n-o inghita. il las insufra si eu imi vaz de ale mele in bucatarie. la un moment dat vine la mine, FARA MORCOV, si tusind. imi zic: asta a inghitzit morcovu si acu nu poate respira. ma si vedeam tinandu-l de picioare cu capu-n jos. fug la el, ii deschid gura si-i bag degetele pe gat.....cica sa caut morcovu. incepe sa urle si cand imi arunc ochii pe canapea vad nesuferitu de morcov. ce sa zic..........in cele cateva minute de panica cred ca am imbatranit un an . ma bucur ca pe moment nu mi-am pierdut capul............cu totu!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

si acum eu...varza...ieri mi s-au umplut sanii de lapte,suportabil fizic dar psihic.....azi toata dimineata am fost la o prietena la spital si am ajutat-o cu alaptatul,mulsul si restul...primul copil...si acum imi vine sa urlu si dsa ma imprastii in cinspe...sanii sunt mai bine dar fff durerosi...si deastea...maine ma intorc la lucru ...

of alina!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3681152725/
Luna uite link-ul.
Mie mi se pare Adelisse tare (nu stiu cum sa spun)"nazbatioasa"ca sa zoc asa,pusa pe sotii mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/3681152725/
Luna uite link-ul.
Mie mi se pare Adelisse tare (nu stiu cum sa spun)"nazbatioasa"ca sa zoc asa,pusa pe sotii mereu.

Oana,mami de zulufosi scumpi.

Doamne ce frumosi sunt!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput