Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 14
Vivela spune:
a, si am uitat sa zic, cafera, a pleznit fierea in mine de invidie
cand ai zis pe unde v-ati plimbat. nu de alta, dar avem in plan cam acelasi traseu, pe care il tot amanam din diverse motive: ba copilul se imbolnaveste, ba finantele se duc in alte directii, ba e mult de munca si nu se poate sa lipsim, ba...
da' si cand ne-om hotari, disparem subit.
david cred ca e pe drumul cel bun, scapam si de data asta fara antibiotic, n-a mai facut febra, muci are in continuare si a dat-o pe tuse productiva. il suspectasem si de o varicela la febra pe care o avea, plus niste bubite pe antebrate, dar cred ca a fost numai un tzantzar nesuferit.
DaviDependenta
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela a, si am uitat sa zic, cafera, a pleznit fierea in mine de invidie da' si cand ne-om hotari, disparem subit. david cred ca e pe drumul cel bun, scapam si de data asta fara antibiotic, n-a mai facut febra, muci are in continuare si a dat-o pe tuse productiva. il suspectasem si de o varicela la febra pe care o avea, plus niste bubite pe antebrate, dar cred ca a fost numai un tzantzar nesuferit. DaviDependenta |
Sanatate multa!
Sa stii ca peisajul e superb, iar locurile minunate. Merita efortul
Vivela spune:
cafera
, tocmai pt ca stiu cat e de frumos vreau sa mai ajungem acolo.
ia zi, mai e mizerie pe transfagarasan? ca ultima oara cand am fost eu, era dezastru, un maaaaaare cos de gunoi
intr-un peisaj minunat. ce pacat
.
DaviDependenta
mychydutza spune:
va pup, sa fitzi cumintzele, ne hauzim maine!!!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
cafera spune:
[quote]citat din mesajul lui Vivela
cafera
, tocmai pt ca stiu cat e de frumos vreau sa mai ajungem acolo.
ia zi, mai e mizerie pe transfagarasan? ca ultima oara cand am fost eu, era dezastru, un maaaaaare cos de gunoi
intr-un peisaj minunat. ce pacat
.
DaviDependenta
[/quote
Nu, nu era devastat inca de gunoaie. La Lacul Rosu era insa o curatenieeeeeeeee. Mi-a placut tare mult. Doi oameni supravegheau in permanenta si adunau tot ce nu era ok. Nici un muc de tigara nu gaseai.
karligutza spune:

nu ignor, nu-s suparata pe nimeni....
doar ma tin de dieta si de treburi in continuu si nu apuc sa stau deloc la calculator; dati-mi voie sa urez si eu intai si-ntai
tuturor sarbatoritilor de duminica incoace.. incepand de la Lorina Maria pe care am uitat sa o felicit in mod special chiar duminica, si terminand cu Sabina sarbatorita zilei de azi. Sa cresteti mari si sanatosi dragi copilasi si sa primiti multe cadouri! ![]()
am vazut si eu pozele cu toti strumfii (az'noapte cand aveam grija sa fiarba dulceata! ca doar sunt la dieta nu-i asa?
) si mi-au placut toate fara nicio exceptie.
mi-a mai placut sa vad ca "si-a revenit"
cafera din concedii... sa va fie de bine... si imi place "despre tine" ca vibrezi langa sotul tau... ne-ai transmis f.bine in felul asta cat de tare il iubesti inca! [felicitari-aplauze-etc.] asteptam si poze muuuuuuuuuulte .... sper ca n-au intrat in vacanta pozele! 
mychy sa-ti fie de bine serviciul! toata ziua iti faci de cap pe forum de la munca... stie sefu'? ![]()
mi-am pierdut gandurile daca mai aveam ceva de scris pt.ca a venit sotul de la munca si nu ma mai pot concentra aici la ce harjoneala s-a starnit intre el si adeluta! ...
ah, apropo de Adeluta, de duminica incoace, de cand i-am cumparat o olita NOUA Adelutei, avem un succes nemaipomenit cu ea.... ptiu sa nu o "deochi" ca am zis .... sper sa o tina bunul obicei si placerea cu care merge la olita.... OLITA FIFI! nu orice olita!

va pup, mai intru la noapte cred ca atunci e liniste in casa! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Luna1 spune:
Multumesc de complimente.
Jadi a fost ziua nepoatei mele a facut 11 ani si e aici pe perioada vacantei la fratele meu. Stii, ziceai in urma ca nu esti asa puternica cum pari, ca te sperie bolile repetate ale lui Dodo, sa stii ca eu cred ca esti foarte puternica, nu vreau sa te perii insa o persoana care trece prin toate cu o atitudine pozitiva cum ai tu trebuie sa fie puternica si cu un suflet imens. Eu tot nu ma las pana nu te cunosc personal.
Karli 

spor la slabit, ce dieta tii? Eu tot cu tae bo al meu, tare mult imi place, fac zilnic 30-40 min si nu glumesc cand zic ca deja dupa 2 sapt a inceput sa se cunoasca. Il gasesti pe youtube daca vrei iti dau link.
Adelise e o dulceata, o nazdravana, imi aduce zambetul pe buze minut de minut. Azi dimineata zbiera de jos la Cosmin "Cosiiii, eat, cosmiiiin masaaaa" Nu stiu de ce in doua limbi probabil in eventualitatea ca nu intelege doar intr-o limba. ![]()
Urmaresc ceremonia de inmormantare (mai exact memoriu) a lui Michael Jackson si trebuie sa zic ca sunt putin trista, chair putin mai mult. Am fost la concertul lui in 1996 dar ca orice copil prost de numai 16-17 ani nu am apreciat cum trebuie evenimentul.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
jadi spune:
Cafera, daca stiam ca o sa cautati chistocuri, va trimiteam eu un pachet de tigari! Glumesc, of course! ![]()
Luna, mersic de aprecieri dar sa stii ca ma panichez destul de repede si ma sochez la fel de repede. Dar ce rost are sa imi plang de mila, ma recuperez repede
Vestea buna e ca s-ar putea sa avem ocazia sa ne vedem. Sotul meu este un sot foarte surprinzator si sistematic imi pregateste surprize, ba un concert cu Roger Waters, ba o deplasare la Amsterdam. Doar ca uneori ma subestimeaza atat de mult
. Acum l-am prins (dar nu i-am spus) ca se agita de avioane si cazari la Londra la sfarsitul lui august, ba am vazut ca isi cauta sa inchirieze masina. Acum sper sa nu ma surprinda prea tare sa plece cu vreo amanta
.
Deni &
Vlad & Tudor
karligutza spune:
Luna am prins si eu un ragaz si da, vreau link, caci putina "gimnastica" nu strica pe langa dieta. Cu atat mai mult daca pot sa fac si acasa, aveam in plan sala de fitness. Multumesc. Astept link. Si dieta e dupa Atkins. Mi-a dat madame, in curand lady, Jadi si cartea, dar mi-a zis ea prin viu grai ce si cum in mare. Oricum pana acum vad ca ma simt f.bine.... adica nu-s deloc lesinata de foame, asa incat daca mananc ce scrie acolo pot manca sa ma si satur... nu e o dieta prin infometare
... oricum, recomandarea a fost minim 2 saptamani, dar eu am de gand sa o tin tot asa pana ajung acolo unde trebuie, adica la -20 kilograme fata de cat am acum..
Jadi esti tare comica! asa cum te stim de fapt! curajoasa, puternica, comica... tot ce trebuie! ce defecte ai tu? esti rea cumva? ![]()
si apropo de ce zicea Alina despre Adelise, si Adeluta ma surprinde mereu.. de exemplu, acum ca incepe sa vorbeasca si ea mai multe, azi dimineata a zis "pon, pap, mini" facand gesturile de la baita cum se spala pe corp... adica (se spala cu sapun pe cap si pe maini)... pt.unii nu e cine stie ce, dar pt.mine e f.amuzant si important in acelasi timp orice noua achizitie in dezvoltarea limbajului ei. ![]()
pupicei.... sa mai vin si la noapte? ![]()
... p.s. si eu ma uit la EURONEWS la acelasi eveniment cu Michael Jackson.... uluitor personaj!!! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei