Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Ramsan, distractie placuta la mare. Prin miracol mie cand am fost in vacanta la mare nu mi s-au mai umflat deloc picioarele. Si nici de atunci pana...cam acum. Adica de aproape 3 saptamani. Asa ca e numai buna marea si nisipul si tot. Altfel nu stiu, te mai dai jos, mai iei un biscuite de la o benzinarie, te mai plimbi, si trece.

Eu votez pt Dr Spock . Calmeaza o gramada de nelinisti si are si o privire destul flexibila asupra multor lucuri. Adica nu cu obligativitati ca o mama trebuie asa si asa etc. despre Capraru si eu am auzit de bine, insa multi spuneau ca e depasit si ca noile tendinte in cresterea copiilor, legate de ex de premergator, scutece, diversificare, cat de cald/frig, caciulite, etc il depasesc mult, chiar si editiile reeditate. Dar e o carte buna, indiscutabil si de ajutor daca stam sa mai filtram una alta.

La fosta odisee a spus cineva ceva care mi-a ramas in cap si o sa vedeti ca este ffff adevarat: parafrazez: a spus ca oricate sfaturi ai auzi si ai incerca sa faci doar ce este cel mai bine pentru copil, tot tu iei decizia in final, asa cum crezi tu ca parinte ca este cel mai bine, si daca iei o decizie nu te mai uiti inapoi, pentru ca oricare dintre decizii (pentru ca vei auzi sfaturi care se bat cap in cap o gramada) vei lua, tot vei lua cu tine in viata si un bagaj de indoieli si remuscari.
Asa ca fiecare dintre noi speram ca vom lua cea mai buna decizie pentru copilul nostru, din pacate un adevar universal valabil nu exista in nici una dintre cartile acestea.

Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Eu nu stiu pt cine as vota, pt ca nu stiu nici Capraru, si nici Dr. Spock. Insa daca ar fi sa aleg pnv, as alege Dr Spock. Am auzit fff multe lucruri bune despre ea, dar dupa ce imi cumparasem deja carti (pe care le-am gasit fff utile si la obiect) si nu am mai luat si Dr Spock.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Doaaaamne, ce monstri exista pe lumea asta!! ce-mi vad ochii la TV! au intrat unii noaptea peste o gravida in casa (undeva langa Buc..) si au batut-o crunt pentru 1500 de euro! saraca, cum arata! cica au "crutat-o" cand le-a zis ca e gravida, ca altfel o omorau....brr....cine m-a pus sa ma uit.........

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Thea, de o salata de boeuf vorba Selenei ce zici? As manca si eu o portie dar pana fac piata, fierb legumele....le curat, le tai...noooo. Poate in weekend totusi.

Monica 23+ cu Rares Stefan
Daaaaaaaaa!!!! salata de boeuf rulzzz! dar...e cu maioneza. Apropo avem dezlegare la maioneze, ca sunt cu ou crud?

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Thea, faci cu ou fiert maioneza, si gata....ou crud n-avem voie..

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Doaaaamne, ce monstri exista pe lumea asta!! ce-mi vad ochii la TV! au intrat unii noaptea peste o gravida in casa (undeva langa Buc..) si au batut-o crunt pentru 1500 de euro! saraca, cum arata! cica au "crutat-o" cand le-a zis ca e gravida, ca altfel o omorau....brr....cine m-a pus sa ma uit.........

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Asa le-as face!!!

Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Thea, faci cu ou fiert maioneza, si gata....ou crud n-avem voie..

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

ahaaa...nu am mai facut fara ou crud, da poate iese...mersik

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai fetelor, si eu sunt la margine de bucuresti ca ne-am facut casa in mijlocul unui camp.....nimeni pe langa noi....singura acasa...bine, am eu 2 caini dar unul e lenes si doarme non stop si unul e pui....si am si contract cu o firma de paza care nu vine nici cand ii chemi...si daca ar veni nu ar avea pe unde intra ca tot campul e plin cu apa si numai sotza-miu stie pe unde sa vina....mai bine nu ma mai gandesc

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

THEA ca sa ma laud si eu ce zici de o supa de rosii, o fac cu multe legume si cotlete fragede cu niste cartofi natur si o salata de varza sau asortata.

Monikus te invit cu drag la o prajitura cu visine, chiar a iesit buna. Cand vreau sa pregatesc ceva repede si e tarziu, in 20 de min fac o pizza delicioasa cu blat cumparat din comert, iese ... miiiiiammmi

24+ cu

Mergi la inceput

iarta-ma Techila daca te-am speriat da ce, esti si noaptea singura?

am inteles ca in acest caz a fost vorba de ceva indicii date de cunoscuti/vecini, ei fiind in comuna 1 decembrie...stiau ca luasera niste bani de la banca cu o zi inainte, ca sotzul nu e acasa, ca nu au alarma....casa era in constructie inca, si au urcat pe schele si au intrat prin mansarda....deci eu zic sa stai linistita, nu intra ei chiar asa, oriunde....si mai ales dac-ti vad cainii fiorosi

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna din nou fetelor..Am fost plecata si am cumpårat ceva pt bebe si nu ma mai satur sa ma uit la el..NU stiu cum ii spuneti voi in romaneste dar daca e så traduc se cheama sac de plimbat

Aici Aveti poze cu saculetul si pt ca mi-am facut iar codite am pus aici o poza pt Aida

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput