Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)
Raspunsuri - Pagina 19
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui THEA22 [ |

THEA22
27+ cu'
'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
[/quote]
pisezi bine bine galbenusurile, si le freci bine cu mustar inainte sa incepi sa pui ulei...sa fie pasta pasta, sa nu ramana deloc faramite...
spor la treaba!
30+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni
techila spune:
eu sunt singura in mijlocul campului de la 7.30 dimineata la 7 seara....vine sotza-miu sa mancam impreuna la 12 in pauza de masa.
apropo de mancare, v-am mai zis ca eu nu gatesc...sotzul gateste si gateste minunat...va zic ca faca el mancare la rapid: pui cu orez (adica pune cubuletze de pui in tigaie sa se prajeasca- fiarba un pic si cu felii de masline si cu ardei gras si dupa aia pune orezul fiert si bine scurs sa se prajeasca si el nitzel acolo cu puiul, tigaia sa fie musai d-aia antiaderenta, eu am o tefal d-aia mare si inalta si in farfurie pui ca cateva felii de rosii, mananci de mori), mai face pui cu smantana, ghiveci de legume cu cubuletze de carne, mii si milioane de borsuri si supe cu ciorbe...
eu eram cu facutul prajiturilor, dar de un an si ceva nu mai fac nimic ca nu mai avem voie dulce, asa ca a ramas doar el cu gatitul
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze
si 
katteryna spune:
Iulika super tare sacul de plimbat!!!
Eu nu am mai vazut deci nu stiu daca se gaseste pe la noi. Cred ca e foarte practic si pare usor! Sa il folositi cu placere!!
31+ cu floricica
RAISA MARIA
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui katteryna Iulika super tare sacul de plimbat!!! Eu nu am mai vazut deci nu stiu daca se gaseste pe la noi. Cred ca e foarte practic si pare usor! Sa il folositi cu placere!!![]() 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Multumesc..

Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
kemsy spune:
Fetelor, eu am plecat, va las sa vorbiti de salata boef si fug...ca iar ma lovesc poftele 
Eu in seara asta am meniu peste prajit
.
Si nu mai vorbiti de criminali, violatori, ca eu sunt singura acasa pana duminica...si deja dorm cu toate usile incuiate 
, ce sa fac mai mult, sa ma bag sub pat
.Mi-e frica sa ma trezesc si noaptea la shushu
.
Seara placuta!!!!! 
Gianina
27+ cu
Loris Stefan/Matei
bebe
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui selen80 Doaaaamne, ce monstri exista pe lumea asta!! ce-mi vad ochii la TV! au intrat unii noaptea peste o gravida in casa (undeva langa Buc..) si au batut-o crunt pentru 1500 de euro! saraca, cum arata! cica au "crutat-o" cand le-a zis ca e gravida, ca altfel o omorau....brr....cine m-a pus sa ma uit......... 30+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
de ce dai drumul la tv?

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui THEA22
THEA22 27+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
incearca maioneza de cumparat ca e testata si nu patesti nimic de la ea

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Buna din nou fetelor..Am fost plecata si am cumpårat ceva pt bebe si nu ma mai satur sa ma uit la el..NU stiu cum ii spuneti voi in romaneste dar daca e så traduc se cheama sac de plimbat Aici Aveti poze cu saculetul si pt ca mi-am facut iar codite am pus aici o poza pt Aida Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas |

ptui pe tine , mor dupa coditze impletite 
si super
sacul de plimbat , sa aveti plimbari linistite 

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ![]() ![]() ptui pe tine , mor dupa coditze impletite ![]() si super sacul de plimbat , sa aveti plimbari linistite ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Eu cand imi fac codite sotu ma strigå ''Obelixa''
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
mimika spune:
http://www. bebe-strumf.ro/produse/pe-categorii/imbracaminte/pagina/2/
Am gasit site-ul asta. Am vazut niste body-uri cu preturi bune. Pe langa niste chestii facute manual scuuumpe. Dar poate va place ceva.
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti