Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aida, de obicei televizoru merge intruna, in surdina acolo...si acum butonam si eu un pic, am vazut jos, in treacat, titlul legat de o gravida si am zis ca poate e ceva interesant pt noi...din pacate, am vazut oroarea asta....

netu meu sau calc meu nu stiu ce are, ca nu mai "vede" imaginile...nu vad nici emoticoanele de aici, n-am vazut nici papucii de pensionara, si nici pozele Iulikai ...sper sa -si revina...

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Vad ca ati vorbit de hainute. Eu de la inceput am avut un principiu - putin si bun.
In geanta de spital am avut body+costumas marime nou-nascut, body+costumas 0-3luni. Peter s-a nascut mare, l-am imbracat in hainele de 0-3 luni, setul de nou-nascut e neatins.
Acasa aveam 5 seturi complete 0-3 luni : 3 body+ 3costumas cu talpitze, 2pantaloni+ 2bluze, sosete.
Cand s-a marit, am cumparat 5 seturi complete 3-6 luni, apoi 7 seturi complete 6-9 luni, 7 seturi 9-12 luni, etc. Am remarcat ca-l schimbam din cap pana in picioare de 3 ori pe zi pana aproape de 2,5 ani, asta insemna ca trebuia sa spal la fiecare 2-3 zile. Apa si curentul au preturi ok, am masina de spalat + uscator, deci in 2 ore am hainele curate.
Cand crestea, il lasam cu sotul, eu ieseam la cumparaturi si-i cumparam tot ce-i trebuia in 5-6 ore cand era mic, de cand s-a facut mai mare imi ia cam 2-3 zile sa-i cumpar de imbracat, incaltat, sepcutze.
Astfel am reusit ca pana acum sa strang cateva cutii cu haine si incaltaminte care nu ocupa mult spatiu, iar copilul a fost mereu imbracat in haine de calitate. Chestia e ca mergeam cam des la cumparaturi pentru ca la 2 luni purta haine de 6-9 luni, la 1 an haine de 2 ani, la 2,5 ani haine de 4 ani.

Diana 29 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

hello fetelor

...da ce liniste pe la noi de cateva ore...sunteti harnicutze sau leneviti?

Lucia - cum te mai simti? ai febra? daca da, cat este? tusesti?

Iulika - ti-am vazut coditele si burtica - superbe amandoua

Maria - din pacate nu prea pot sa te ajut - unei colege i s-a spus ca puiul ei are o "gaura" in inimioara dar ca va putea fi operat dupa nastere ... asta doar in cazul in care nu se repara pana la nastere asa ca sper sa fie asa si cazul tau curaj !

daciana

28+ cu Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara, dragutzelor!!

Eu ma intorsei si dupa cum v-am promis, am pus cateva poze de la cununie(ma rog, din ce am pe lap-top)si o sa mai pun cu hainutzele...ce am adunat pana acum, dar tre sa le fac.

Andrutza 29 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Hihi!....Dulce Iulika cu coditze..si frumoasa, mai ales.

Mergi la inceput

Ce sa mai zic..retraiesc niste senzatii intense din primul trimestru...adica foame si mai ales, somn!!! Mereu:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Andraiulia am vazut pozele promise.Sunteti un cuplu superb cred ca o så aveti un copil taaaaaare frumos la cat de scumpi sunteti amandoi.. si tu..foarte bine arati la 29 de såpt sexy toata..Dar cum te-ai ridicat tu de acolo de pe piatra aia?..dupå pozå..

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

a...chiar..multam mult Aida si Mimika!!!

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici..Luto cum mai esti??Sper ca bine si ca lenevesti si nu ai chef de scris pe aici..

Eu am fost si am cumpårat un pepene maaare si buunn si acum stau cu burta si cu cozonacii in sus..Cozonacii fiind frumoasele mele butucele care sunt umflate..

Andraiulia de mancat am mancat de la inceputul sarcinii mult si bine.Somn am si eu dar problema e cu miscatul in pat scot niste sunete de zici ca ma bate cineva in somn cand ma mut de pe o parte pe alta , si nu e numai burta , e bazinul si toate alea parca sunt intepenite

Mergi la inceput

Cine ne deschide si noua capitol nou?? Eu am incercat de vreo 2 ori nu mi-a iesit si am zis ca nu ma mai bag.DEcat sa fac nu stiu ce prostii

Mi-e dor de MOnica care punea 'batul' pe noi sa ne invatam si noi så facem...Sper ca esti bine si in curand vii så ne certi ca nu am invatat sa facem capitole noi..

Mergi la inceput