Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Fetelor, sunt in ora de criza existentiala din fiecare zi: ce sa mai gatesc azi? o idee, va rog, poate o reteta...

bebu sughite

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Fetelor, sunt in ora de criza existentiala din fiecare zi: ce sa mai gatesc azi? o idee, va rog, poate o reteta...

bebu sughite

eu am facut ciorba de fasole verde si mancare de dovlecei si pulpe de pui la cuptor

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

...Ce gospodina priceputa,Ioana! cred ca mi-e pofta de vinete si ardei copt.poate si o ciorba de fasole verde...mmm..

THEA2227+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multumesc pentru aprecieri! dau dovada de lipsa de modestie si recunosc ca ma pricep la bucatarie!

Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cine imi face si mie ceva de mancare ca eu nu am chef nici azi si parca nici chef de pizza nu mai am .

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ce va invidiez ca puteti diversifica meniul ...la noi n-ai sa vezi fasole verde, ardei, vinete, dovlecei etc in mancare, cel putin nu in cea a sotzului, ca asa eu imi fac separat cate ceva......cred ca v-am mai zis eu ca el nu mananca legume....in ciorba nu pot sa pun decat morcovi, albitura, cartofi si mazare.....nu mananca salata, spanac, castraveti (doar murati..)....e ceva de groaza....numai din cauza lu soacra-mea ca nu l-a obligat sa manance cand era mic....cica facea mofturi, si ea repede ii facea altceva de mancare....pai asa se face? si eu acum la garnituri tb sa rotesc cartofi, orez, paste....si doar din cand in cand cate o mazare sau fasole....atat....

si va dati seama ca nu aveam timp inainte sa-i fac lui ceva separat, si sa-mi fac si eu poftele....dar acum, ca am toata ziua la dispozitie, mai bag si eu o vanata, un dovlecel, un ardei copt...yummy yummy....:)

MOnikus, eu cand vreau sa fac ceva rapid, frig niste fileuri de piept de pui condimentate cu ce vrei tu direct in tigaia de teflon, si eventual un orez simplu, ca se face super repede....sau niste copanele de pui, in punga magica, daca nu vrei sa pui condimentele lor cu e-uri, pui ce vrei tu, sare, piper, cimbru, busuioc, boia dulce/iute.....faci tu un amestec, arunci pulpele in punga si condimentele deasupra, si direct la cuptor....
si daca mai ai chef, o salatica langa, si gata....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80
MOnikus, eu cand vreau sa fac ceva rapid, frig niste fileuri de piept de pui condimentate cu ce vrei tu direct in tigaia de teflon, si eventual un orez simplu, ca se face super repede....sau niste copanele de pui, in punga magica, daca nu vrei sa pui condimentele lor cu e-uri, pui ce vrei tu, sare, piper, cimbru, busuioc, boia dulce/iute.....faci tu un amestec, arunci pulpele in punga si condimentele deasupra, si direct la cuptor....
si daca mai ai chef, o salatica langa, si gata....
30+ cu Ebru PRIMA POZA!

Bune ideile tare dar vezi tu.... pana se dezgheata pieptul de pui... imi trece foamea. Nu, acum revenind la realitate este foarte buna ideea ta. Probabil ca atunci cand nu voi mai ajunge la ora 19 acasa, adica atunci cand o sa intru in concediu, o sa am timp sa ma duc si pe la piata sa iau ceva proaspat asa dimineata pe racoare si o sa mai am timp si ca sa fac cateva bunatati.

Cat despre mofturile sotului...sa stii ca si al meu e la fel. El vrea numai orez, paste si cartofi, eventual niste ciupercute fripte, nu care cumva sa fie facute ciulama. In rest, el nu mananca varza, spanac, mazare, conopida decat murata. Si mai mananca salata de legume si orice fel de carne. Cam asta mananca. In schimb eu....as manca numai legume. Tot mamasa e de vina si la noi. Asta e ce sa-i faci. Cine stie ce mofturos o mai fi si bebe la cat de mofturosi suntem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mda, asa e cu puiul...eu de obicei imi planificam dinainte, si-l scoteam la decogelat de dimineatza....nu gasesti in drum spre casa o alimentara sa iei refrigerat?

da, uitasem de varza macar al tau mananca salata...al meu nici boeuf nu mananca, dupa care eu sunt innebunita!

noroc ca mananca multe fructe, ca mai compenseaza lipsa de legume din alimentatia lui.....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Mda, asa e cu puiul...eu de obicei imi planificam dinainte, si-l scoteam la decogelat de dimineatza....nu gasesti in drum spre casa o alimentara sa iei refrigerat?

da, uitasem de varza macar al tau mananca salata...al meu nici boeuf nu mananca, dupa care eu sunt innebunita!

noroc ca mananca multe fructe, ca mai compenseaza lipsa de legume din alimentatia lui.....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

Daca ajung foarte tarziu, nu mai am de unde lua pui dar, in principiu, as gasi eu.
Cu salata de beouf nici al meu nu se omoara, mai mult salata de rosii cu castraveti, ardei si ceapa si cateodata salata de varza. Varza doar asa o consuma si asta asaaa cu multe rugaminti. Fructe mananca aproape orice din fericire.
Daca asa i-au invatat acasa...degeaba incercam noi sa mai schimbam acum ceva la ei ca nu merge.
Adevarul e ca nici pe mine nu m-ar putea convinge nimeni sa mananc alta carne decat cea de pui fara piele evident sau cea de porc foarte slaba, fara pic de grasime. Nici nu stiu de unde am colesterolul mult peste limita. Cica genetic dar....

Mergi la inceput

Thea, de o salata de boeuf vorba Selenei ce zici? As manca si eu o portie dar pana fac piata, fierb legumele....le curat, le tai...noooo. Poate in weekend totusi.

Mergi la inceput