Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)
Raspunsuri - Pagina 16
ramsan spune:
Mai bine nu mai spui de autostrazi ca sigur ne creste tensiunea la toate soferitele 
Sa va spun ca trebuia sa pregatesc macar un sandwich ceva pentru atata amar de drum, dar eu m-am facut mai desteapta decat sunt si am comandat doua pizza mari pe care le iau in drum spre casa, si asta va fi papa noastra de drum (Rares a facut o pasiune pentru pizza de ceva vreme).
Se vede ca sunt nerabdatoare de vacanta ca am dat in tastarita dis de dimineata ![]()
Ramona
Tudor Gruia 26+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
katteryna spune:
Buna fetele! Eu va citesc de azi dimineata dar sunt un pic
Nu stiu ce se intampla cu mine...mi-a plecat optimismul la plimbare...
Ramona drum bun si distractie placuta!
Lutoniana te simti mai bine? Ai sunat doctorul?
31+ cu floricica
RAISA MARIA
monikus spune:
Ca tot vorbiti de vacante ei bine sa stiti ca de unde de neunde o sa plec si eu la mare 3-4 zile la sfarsitul lunii. De data asta o sa mergem la Sunny Beach, tot in Bulgaria unde am mai fost noi. Mie mi se pare mai convenabil la vecinii nostri decat la noi.![]()
Sper sa fiu in concediu atunci
.
Monica
23+ cu
Rares Stefan
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Buna fetele! Eu va citesc de azi dimineata dar sunt un pic Ramona drum bun si distractie placuta! Lutoniana te simti mai bine? Ai sunat doctorul? 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Katteryna, fruntea sus. Scoate corabiile scufundate. Sigur lui bebe ii place de tine zambareata. Uite o
de la mine poate iti mai trece supararea.Monica
23+ cu
Rares Stefan
mimika spune:
Vai, ca mor de ciuda ca voi plecati in concedii
. Dar eu nici la mama nu mai plec, ca mi-e frica sa nu nasc pe acolo. Si cum de abia mai merg pana la colt sa iau paine nu as avea curaj de mare sau excursii romantice. Offfff....Dar recuperam cu bebicii
La vara ii duc si la mare si la munte, asa mi-am propus ![]()
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
katteryna spune:
MariaI imi pare rau ca treci prin asa ceva. Eu ma gandesc la tine sa fie bine iar luni sa ne aduci vesti bune!
Monica saru'mana!
Fetelor voi de unde aveti chef de smotru?Eu de azi dimineata tot incerc sa ma apuc de ceva dar nu am chef de nimic, sunt atat de neindemanatica si parca nu-mi iese nimic bine si ma deprima sa vad ca sunt atatea de facut si nu pot face nimic...
31+ cu floricica
RAISA MARIA
Ioanna81 spune:
http://www.cadouri.ro/kit-pentru-amprente-copii/
ce ideea interesanta! am vazut si la baby expo ceva similar dar care facea mulaje nu amprente!
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
monikus spune:
| citat din mesajul lui katteryna MariaI imi pare rau ca treci prin asa ceva. Eu ma gandesc la tine sa fie bine iar luni sa ne aduci vesti bune! Monica saru'mana! Fetelor voi de unde aveti chef de smotru?Eu de azi dimineata tot incerc sa ma apuc de ceva dar nu am chef de nimic, sunt atat de neindemanatica si parca nu-mi iese nimic bine si ma deprima sa vad ca sunt atatea de facut si nu pot face nimic... 31+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Sa stii ca nici eu nu am chef sa mai fac nik cand ajung acasa. M-am laudat ieri ca fac pilaf. Ei bine, spre rusinea mea nu am mai facut. La ora 19 cand am ajuns eu acasa numai de pilaf nu imi mai ardea. Asa ca, am comandat o pizza si am rezolvat-o
Monica
23+ cu
Rares Stefan
monikus spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 http://www.cadouri.ro/kit-pentru-amprente-copii/ ce ideea interesanta! am vazut si la baby expo ceva similar dar care facea mulaje nu amprente! Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan |
Da stiu ca, cam costa ceva. Mai bine ii fac o poza.
Monica
23+ cu
Rares Stefan
Ioanna81 spune:
cam scump ce-i drept si cred ca, cu putina imaginatie, se poate face pe mult mai putini bani. respectiv pe ghips medicinal sau ceva de genul!
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots