Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)
Raspunsuri - Pagina 15
kemsy spune:
Lutoniana: papuci de pensionar zici?Ia sa vedeti voi cu ce sandale umblu eu, cu curelusa cu scaiet, cand se umfla picioarele, mai largesc scaietul
. Sandale cu toc...nici nu mai indraznesc sa ma gandesc acum...Important e sa fie piciorul comod!!
Techila: hai mai povesteste, ca imi place ![]()
![]()
Ramsam: dai scaunul in spate si urci picioarele pe bord
![]()
Eu am luat hainute marea majoritate marimea 56 cm, si peste. Mai bine mai mari, m-am gandit eu, le mai sufleci, decat prea mici. Si pentru 2,3 saptamani, nu cred ca au rost investitiile majore!
Gianina
27+ cu
Loris Stefan/Matei
bebe
mary_07 spune:
Am citit,dar mai pe diagonala ca sunt cu un ochi si la mancarea de pe aragaz (intre timp a sunat sotul ca vine acasa mai repede,sa pregatesc ceva de haleala
)
Am schimbat si semnatura...azi facem 31 de sapt
si tot azi piciul meu scump face 1 an si 8 luni

Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
31+, cu
-Razvan
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramsan Techila pai cum? Numai atat? Credeam ca poate mai mult... pe bune. Mi te si imaginez cu burtoiul mandru cu brotacei dar cu papuceii rosii de lac in picioare... e haioasa tare si soacra ta. Acum sa vad a mea ce face: ia sau pica testul? Ramona Tudor Gruia 26+ ![]() Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
pai ramona, atat decamdata, va mai povestesc inca 2 ani de soacra-mea, dar pe episoade ca sa nu va plictisesc. sa iti zic despre soacra-mea si spalatul vaselor, ca ai si tu o specie acasa: cand a venit mama la mine acum cateva zile mi-a spalat vasele din chiuveta, dupa aia a plecat la ea acasa. atat a asteptat soacra-mea: s-a dus si le-a mai spalat si ea o data

ca sa nu fie mai prejos (aceleasi vase, nici nu se scursese apa de pe ele
).daca vrei ti-o trimit la o sueta si tu o inviti pe soacra-ta si poate fac si ele un transfer de date ceva...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze
si
Ioanna81 spune:
eu ma incalt în adidasi. nu de acuma ci de foarte mult timp. nu am probleme cu umflatul piciorelor poate si pentru ca nu m-am ingrasat aproape deloc. am luat in greutate 6 kg si cam asta e bebelul si cu toate anexele lui!
oricum, preventiv, dorm cu picioarele pe o perna!
Ioana
28+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
ramsan spune:
Ce idee buna e asta cu sueta soacrelor noastre ... da, chiar le-a mai spalat si ea inca o data??
Noroc pe mine ca mama si soacra se vad doar o data pe an, maxim de doua ori si atunci ca "bat" de la Rares, care sa ii sufle mai mult in coarne 
Ale mele talpi scartaie la propriu dimineata cand incep sa fac pasi timizi la trezire, ce sunete scot nici eu nu pricep de unde
iar in sarcina cu Rares mi-a crescut numarul la incaltaminte de la 38 la 39 asa ca aproape tot ce aveam eu de incaltat nu imi mai venea
deci asteptati-va si la asa ceva.
M-a sunat sora mea sa imi spuna ca singurul delfin al delfinariului din Constanta a decedat
...de ce se mai cheama delfinariu? (poate "pingunariu" ar fi mai potrivit)
Ramona
Tudor Gruia 26+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ramsan M-a sunat sora mea sa imi spuna ca singurul delfin al delfinariului din Constanta a decedat ...de ce se mai cheama delfinariu? (poate "pingunariu" ar fi mai potrivit) |
..tare faza cu pingunariu

Cea mai fericita
29 + cu
lutoniana spune:
Iulika stiu ce sandale porti ca se poarta si aici numai ca eu am vazut cu talpa subtire de tot si care nu se indoaie.
Oricum nu am studiat prea atent ca pt mine nu sunt bune ca si asa am picioarele grosute...numai curelusele acelea mai imi lipseau.
Cea mai fericita
29 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui angelli Hello fetele care mergeti la mare va bat, luati-ma si pe mine in bagaj in remorca oriunde! Aida ai fost la Olaru? Uite ca de aerosoli nu stiam( oricum nu am unde sa ma feresc de ei aici in Tm Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Iannis |
aerosoli o fi zis sau UV ca neuronul meu e la plimbare

poate vine inapoi.... daaaaa , stirile tv cu realitatea nu coincid , nu stiai? Eu nu am mai aprins tv de luni , doar seara cand ajung in pat il aprind sa adorm. Contractul e facut , dar casa compenseaza foarte putin
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
http://www.pcfarm.ro/produs/2429/Lioton,-gel
Este heparina in Lioton. Cred ca merge si pentru picioare obosite si pentru picioare umflate. Eu merg inca cu papuci si sandale cu o talpita ortopedica, foarte usoara. Da' nu prea mai merg
.
Azi am spalat hainute la bebelaci. Asa dragute sunt atarnate pe sarma 

. Ar fi bine sa le calc pe dos, nu? Poate ma invrednicesc sa fac si niste tampoane de alea minune, da' am luat comprese sterile, nu am gasit de tifon la sul, ca ala cred ca era mai bun. Sa vedem ce imi iese
30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui ramsan Multumesc aida pentru tip-urile date chiar 11,5 ore pana la marea cea mare? pai trebuie sa rezisti eroic, nu gluma. Poate e mai aproape Balatonul unguresc decat Marea Neagra?? |
pai am fost cu Emma la Viena si am facut 5 ore si am oprit in ungaria si la intrare in austria sa luam vignete pt autostrada ...
Si 11,5h faceam cand era drumul mai de doamne ajuta , acum nu stiu cat fac. Dar acum conduce husbantu , poate scoate un timp mai bun

ce tara de kko. Cand intru in Ungaria ma apuca dracii ca au impanzit pur si simplu tara cu autostrazi si la noi nu au fost in stare sa faca una amarata de la vest la est 

mai bine nu ma mai gandesc ca imi creste tensiuneaSa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Andreas(28.07.2006)
chiar 11,5 ore pana la marea cea mare? pai trebuie sa rezisti eroic, nu gluma. Poate e mai aproape Balatonul unguresc decat Marea Neagra??