Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lucia, ai fost tare cu papucii de pensionara eu imi caut de vreo 2-3 sapt niste papuci comozi si nu am gasit nr meu adik nu nr meu, un numar mai mare, ca ai mei nu-mi mai vin...cred ca o sa-mi caut si eu unii din aia medicinali si umblu-n ei, ce sa fac......

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

despre body: eu am cumparat de la carrefour cele marca Tex, sunt bumbac 100% si se incheie peste tot cu capse (ceea ce mie mi se pare ok), sunt cate 4 pe set si sunt si in promo. daca aveti timp sa va duceti, mie chiar mi-au placut.
sunt f bucuroasa azi in special, in ciuda ploii, pentru ca am doua sapt si ceva de cm si nu am stat si eu o ora singura, sa ma lase lumea in pace....tot musafiri si musafiri, pleaca unii si vin altii. chiar imi face placere sa ii vad, dar sunt ff obositori.
ramsan, norocoasa ce esti, eu sunt consemnata la domiciliu de o luna, nu am voi sa parasesc bucurestiul, eu care eram invatata sa balauzesc in fiecare uichend pe unde apucam....sa te distrezi frumos si sa nu stai la soare ca e periculos

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (29+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello fetele care mergeti la mare va bat, luati-ma si pe mine in bagaj in remorca oriunde!
Aida ai fost la Olaru? Uite ca de aerosoli nu stiam( oricum nu am unde sa ma feresc de ei aici in Tm ) dar ce legatura au cu sarcina? Aerosol nu este aerul acela sarat?Lamuriti-ma si pe mine!Si daca ai mai fost la el, ai intrebat cum e cu decontarea de catre CAS a unui procent(mic desigur) din cheltuielile de la clinica privata?Spuneau ca in viitorul apropiat vor face un contract cu CAS...

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lucia, pai asta-i discriminare, si mamicile singure, de ex, ce fac?! las ca te descurci tu, ca tot romanu

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Referitor la papuci de gravide: Sarcina trecuta ma fluturam toata ziua prin oras cu niste balerini cu talpa ca hirtia sau slapi din aceia thongs cu pietricele si sclipiciuri tot cu talpa subtire ca ziceam eu ca sunt comozi.Ma dureau picioarele cumplit caram si 20 kile in plus.Acum m-am invatat cu niste platforme cu talpa de pluta, sandale frumoase, dar se leaga babele de mine ca nu-i voie pe tocuri dar calcaiul nu mai preia socurile de la asfalt si ma simt foarte bine! Am turtit deja 2 perechi din cauza greutatii dar picioarele mele nu mai sufera asa.Mai puneti si sondele la masaj cu creme mentolate!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

La mare mergem special pentru aerosoli atat de benefici pentru polipii lui Rares (dezvoltati de la virozele multiple avute pana la 2 anisori)... o alta optiune ar fi fost salina, dar acolo erau mai multi banuti de dat pe cazare, masa, abonamente de tratament in salina etc. (nu dispunem de fonduri grozave pentru asta deocamdata). Marea a fost prima optiune si nici un an din viata copilului nu trebuie sa treaca fara sa aiba parte de mare. Sper insa ca in viata asta sa ma rasfat si eu la super all inclusive in Antalya sau Nisipurile de Aur (nu vorbesc de Coasta de Azur sau altceva ca nu indraznesc mai mult).

Multumesc aida pentru tip-urile date chiar 11,5 ore pana la marea cea mare? pai trebuie sa rezisti eroic, nu gluma. Poate e mai aproape Balatonul unguresc decat Marea Neagra??

Lutoniana iti doresc sa te inzdravenesti cat mai repede posibil si sa ai mare grija sa nu faci febra ca nu e buna deloc pentru bebe. Asteptam sfaturile moaselor despre alaptare/mufare (ce dragutz e cuvantul asta

Ramona

Tudor Gruia 26+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

acum am timp si va stresez cu povestile mele: despre papucica-s de actualitate. acum cateva zile cand vine soacra ma gaseste in papauci d-aia de spuma de la hornbach in care eu ma simt tare bine ca-s mari. noi suntem cam pe final de constructie a casei asa ca mai e destul jeg si nu am parchet sau mocheta peste tot...aia sunt f potriviti. si ma vede soacra-mea cu aia....i-am vazut privirea "ce e mama cu papucii aiai la tine?". a doua zi pleaca pe unde avea ea treaba si normal...ce aduce nurorii minunate???? o pereche de....papuci. ROSII DIN LAC - infioratori, groaznici. i-am luat in picioare "saru' mana, ce frumosi sunt" eram eu extaziata. sotza-miu pe burta de ras, ordinarul. mi se parea ca mi se potriveste de minune numele LOLA. soacra imi sorbea picoarele din priviri....de atunci imi rasuna in cap cantecul ala "her name was Lola, she was a show girl", ala cu Copacabana, nu stiu daca il stiti.
mama cata povestea v-am zis....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lutoniana mi-ai dat idee ce så ii cumpår mamei cadou ca a zis ca ar avea nevoide de papucei din aia..Glumesc..Par foarte comozi..Eu am såndalute din alea tip Iuda cu talpå moale si de aia le-am luat si eu ca tare ma dor talpile..Nu gasesc deloc poze så va arat cum sunt..

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Techila pai cum? Numai atat? Credeam ca poate mai mult... pe bune. Mi te si imaginez cu burtoiul mandru cu brotacei dar cu papuceii rosii de lac in picioare... e haioasa tare si soacra ta.

Acum sa vad a mea ce face: ia sau pica testul?

Ramona

Tudor Gruia 26+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

ce am primit eu pe mail, poate va place si voua:

Gigi Becali nu face flotari, le cumpara gata facute.
Daca tu ai 1 leu si Gigi Becali are 1 leu, atunci Gigi Becali are mai multi bani ca tine.
Gigi Becali nu se spala pe dinti... dinti lui spala periuta de dinti.
Dumnezeu plateste drepturi de autor lui Gigi Becali pentru biblie!
Gigi Becali a luat examenele inainte sa se le dea.
Ca euro-parlamentar, GIGI BECALI va anula Legea Gravitatiei.
Gigi Becali a invins soarele intr-un concurs de stralucire.
Gigi Becali are puterea financiara necesara de al plati pe Chuck Norris sa-si dea o palma .
Becali a fost primul om ce a elaborat teoria relativitatii, dar ca sa nu para tocilar a vandut-o lui Einstein.
Gigi Becali unge painea pe unt.
Gigi Becali poate filma HD cu Nokia 3310.
Gigi Becali poate sa deseneze un triunghi cu 4 laturi.
Gigi Becali poate sa alerge 10 km in 15 secunde, ca stie o scurtatura!
De ce in calendarul lui Gigi Becali se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu face misto de Gigi Becali!
Becali nu are acces la internet, internetul are acces la el.
Donald Trump a fost ucenicul lui Gigi Becali.
Toate companiile de asigurari se bat sa-i faca o asigurare de viata lui Gigi Becali... pentru ca el e nemuritor.
Adresa de mail a lui Gigi Becali este Yahoo@GigiBecali.com
Sunt lucruri pe care doar Gigi Becali le poate cumpara, pentru toate celelalte exista MasterCard.
Lumea a fost facuta in urma unui proiect finantat de Gigi Becali.
Gigi Becali poate sa apara la mai multe emisiuni in acelasi timp. In direct.
GiGi Becali a fost de 3 ori pe Luna, odata cu oile la pascut, odata cu Steaua in deplasare, si odata cu Radoi cand era mic.
Initial erau 8 minuni in lume. Dar Gigi Becali declarase ca prefera sa ramana modest.
Diavolul si-a vandut sufletul lui Gigi Becali.
La scoala, profesorul trebuia sa ridice mana pentru a vorbi cu Gigi Becali.
Gigi Becali este capabil sa lase un mesaj inainte de bipul sonor.
Elvetienii nu sunt neutri, doar asteapta sa vada de ce parte se va pune Gigi Becali.
Gigi Becali si-a pierdut virginitatea inaintea tatalui sau.
Exista patru stari ale materiei: gazos, lichid, solid si Gigi Becali.
Gigi Becali sta cu viteza luminii.
Gigi Becali nu are vise noaptea. Dar isi permite sa isi cumpere.
Gigi Becali are nevoie doar de doua taste pentru a utiliza un calculator. 0 si 1.
Gigi Becali a castigat deja o partida de sah, cu un careu de asi.
Capacitatea discului de la un calculator nu se masoara in Gb (GigiBecali).
Gigi Becali are o casa de vacanta pe Soare.

Mergi la inceput