Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Voi sta sigur pe scaunul din dreapta fata, pentru ca bancheta va fi transformata in culcush pentru Rares, deci ar trebui sa facem pauze de miscare destul de dese.

Ramona

Tudor Gruia 26+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor ieri mi-am cumparat o pereche de papuci de proaspata pensionara ca nu mai pot merge de durere de calcaie.
Mie nu mi se umfla nimic dar nici nu pot sa pun calcaiul pe pamant...e o durere foarte nasoala.
Va rog sa-i vizionati ca sa radeti si voi cu ce am ajuns sa ma incalt DARRRRR au talpa dinaceea din piele intoarsa si super pufoasa.
www.hushpuppies.co.uk/en-GB/Shop/Detail.aspx?NavID=W:SND&SID=27193&GNavID=W" target="_blank">papuci de pensie

Mai sunt prin zona inca o ora si ceva si apoi plec la alaptat

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

chiar ca tot uit. Eu am intrebat dr de mare si a zis sa evit aerosolii , iar cand nu sunt aerosoli sa stau expusa la soare doar pe bucati si bine inteles cat imi prieste fara sa ma expun prea mult.
....

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Si acum ...cum stateam eu si ma uitam ca vitelul la poarta noua, la papucii de pe site observ cu stupoare ca sunt mai ieftini .
Eu i-am luat cu 25 de lire si pe site sunt 19 si ceva....
Mai bine nu ma mai uitam

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
De dimineata am smotruit incontinuu...is franta. Piciul doarme,am facut un racoritor si acum .Merg sa recuperez

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 30+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Aida, nu pot sa zic ca am gasit si eu f multe prin CT, ca inca nu m-am apucat de cautat, dar stiu de zona tomis 3, sunt vreo 2-3 magazine cu preturi accesibile...de pe acolo a cumparat soacra-mea cateva lucrusoare destul de ieftine (de ex un set cu bluzita, pantalon, manusi, caciulita, babetica, toate 100% bumbac, la 35 de ron...)...probabil nu sunt la fel de haioase/deosebite ca cele de prin mall, o sa ma arunc si eu cateva costumase asa, sa fie, de "facut poze" si de "primit musafiri" , dar in rest, nu vad rostul, mai ales in primele saptamani.....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

bun pretul si daca sunt pe langa piata Tomis III atunci mama chiar stie pe acolo. Merci mult

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

sa stiti ca si eu m-am repezit la prima sarcina si am luat hainute normale ... ptr 0-3 luni .. si surprize .. eva a fost un copiloi mare de 4420 g si 54 cm .. foarte multe hainute din astea nu le-am putut folosi ..

ptr inceput trebuie sa aveti 5-6 bodyuri, 5-6 pantalonasi cu botos, 3-4 salopete, 2-3 puloverase, 2-3 pieptarase, cateva perechi de sosete, 2 treninguri, 3-4 caciulite .. eu as opta ptr marimea 56 .. daca sunt un pic mari, se sufleca manecile, pantalonasii se trag in sus .. la slopeta poti pune si sosetele peste ..

lucia hehe .. si eu am avut la sarcina trecuta papuci din aia .. dar de la otter .. imi era o rusine cu ei dar nu aveam ce face. acum sunt ok cu picioarele .. inca port papuceii mei cu tocutz ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Mimika nu stii daca Lioton Gel e si pentru dureri sau numai pentru picioare umflate ?
Si a doua intrebare ...este un medicament "international" ??? Cred ca da....dar nu sunt sigura, am sa intru intr-o farmacie sa vad daca-l gasesc.
Asta desigur daca nu lesin pe caldura de afara ...in jurul orei 14 cand trebuie sa plec de acasa.

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor ieri mi-am cumparat o pereche de papuci de proaspata pensionara ca nu mai pot merge de durere de calcaie.
Mie nu mi se umfla nimic dar nici nu pot sa pun calcaiul pe pamant...e o durere foarte nasoala.
Va rog sa-i vizionati ca sa radeti si voi cu ce am ajuns sa ma incalt DARRRRR au talpa dinaceea din piele intoarsa si super pufoasa.
www.hushpuppies.co.uk/en-GB/Shop/Detail.aspx?NavID=W:SND&SID=27193&GNavID=W" target="_blank">papuci de pensie

Mai sunt prin zona inca o ora si ceva si apoi plec la alaptat

Cea mai fericita 29 + cu
lasa mah ca sunt buni , sa ii porti sanatoasa si sa iti fie de folos ... vai ce as mai cumpara si eu dinastia doar sa gasesc ...
cum adica ti-e rau? nu te duce daca nu esti in stare

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Cred ca ma culc la loc ca de cand m-am reasezat la computer gasesc numai porcarii.
Alta faza tare: citesc acum programarea la Antenatal classes la care trebuie sa plec la 2, sa fiu sigura ca am retinut bine ora si vad ACUM ca trebuie sa merg cu tot cu sot care evident ca e la servici.
Asa ca ma duc ca o mufa acolo si sper sa nu ne invete ceva exercitii in care sotul tine bebelusul si eu sanul....ca nu am cu cine sa exersez

Cea mai fericita 29 + cu

Mergi la inceput