Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Manuela77 spune:
Buna dragelor,
Noi raportam azi prima zi de lucru. Desi am plecat cu lacrimi in ochi de langa patutzul iubitului meu pui, acum ma simt inviorata si fericita. E bine sa fii iar intre oameni!
Tati a fost pe post de babysitter si s-a descurcat de minune
Aveam eu emotii ca nu va manca din biberon, ca pana acum mi-a facut numai talente...dar a mancat de numa
La masa de la 12 a mancat 240ml
, apoi pe la 3 inca 60 ml si la 6 am venit si a supt de la mine.
Eu in schimb am venit cu vreo 360 ml rezultati dupa 2 ture de muls.
Sper sa ne descurcam...
Va pup si plec la mare...in sfarsit a venit vara si pe aici

Mamica de
Radu (01.04.2009)
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Ii comandai Hill's pt caini batrani si mici, cum zise pisik, sa vaz acu' daca le mananca... e mofturos si... nici dinti nu prea mai are... Uf, biata mea vulpe... tare mult tin la cainele asta... e tot cea mai ramas din vekea mea familie... ![]() Va multumesc pentru sfaturi. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
sanatate la mici si mari si la mai batriiori

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
sirimie spune:
| citat din mesajul lui pisigri Multumesc! Sincer nu stiu ce sa fac, greutatea mi-a zis ca e buna, dar ea in ultima luna a crescut 400g. Lapte am, dar ea se chinuie cu colicile si rar are o masa linistita. Mi-a zis inainte de supt sa ii dau 4-5 lingurite de formula ca schimba nu stiu ce ph...aseara am incercat si a fost mai bine dar nu stiu daca nu a fost doar o intimplare; mai incerc si la masa din seara asta. Fireste ca din 5 lingurite cred ca a inghitit efectiv vreo 2, ca s-a strimbat si a scuipat de numa-numa. E un alt motiv, zic eu, sa mai amin diversificarea if you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
daca a crescut 400 gr in luna a 4-a e foarte bine. Ei cresc mult in primele 3 luni si se tempereaza cresterea dupa asta
daca ii dai si lapte praf nu ii da si suc in acelasi timp.. ai rabdare sa vezi ce reactie are la laptele praf
sta in fund? cum ii dai cu lingurita, in bratele tale?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
| citat din mesajul lui aris26 pediatra mea a zis ca sucurile nu se mai considera diversificare in ultima perioada. probabil asa se explica faptul ca se introduc atat de devreme. |
orice aliment in afara de lapte inseamna diversificare. diversificarea alimentatiei - inseamna ca ii dai mai multe alimente nu numai lapte.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
saby spune:
Intram si noi sa mai dam raportul. Declar oficial ca m-am saturat de colici sau ce o mai fi, nu mai suport plansul, stau si ma gandesc daca se poate si fara plans. Laptele a cam fugit si el la cat de haiotic mamanca printesa, formula nu vrea, nici sa nu vada biberonul...nu stiu ce sa mai fac. Off de fiecare data cand intru pe forum nu fac decat sa ma plang
.
Maine mergem la controlul de 3 luni si facem si Rotarixul, inca un motiv in plus sa nu se simta bine si sa planga. Sunt obosita rau.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/
pisigri spune:
sirimie,
da, ii dau cu lingurita la mine in brate, dar nu e deloc incintata. nu sta in fund decit sprijinita dar face eforturi sa se ridice singura, iar daca o las sa se tina de degetele mele se ridica singura. i-am dat vreo 3 lingurite in seara asta si vad ca iar au ajutat-o sa pape sin linistita. am indraznit sa ii dau seara pt ca tot lapte de-asta a mincat in maternitate si ...pt ca asa mi-a zis dr, cind m-am plins mai ales de circoteca de seara. nu vreau sa insist, mai degraba sa il folosesc in scop "terapeutic".
denisa,
incearca sa i le inmoi in iaurt de ex; nu in lapte si nu in zeama de carne. sau chiar si cu un pic de apa, sau cu conserva hill's...conservele sint ff apetisante.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
m_monique spune:
fetelor nu va grabiti cu diversificarea, ca e bataie de cap.
daca incepeti diversificarea, incepeti cu reguli privind ritualul mesei:
- ne spalam pe maini inainte
- ne asezam la masa (sunt scaune de masa care au si o pozitie pe spate ca si scoica de masina)
- mancam cu lingurita, nu cu biberonul
-ne spalm pe maini dupa mancare
referitor la "cu ce incepem": cereale se dau la copiii mai slabuti. cei grasani primesc legume si fructe.
cu andrei am inceput diversificarea la 5 luni jumate. am inceput cu mere si piersici, apoi supa, el fiind din categoria grea (cam 9 kg). cereale i-am dat numai de 2 ori pe saptamana. duap fiecare masa solida ii dadeam sa suga, iar intre mese nu primea decat apa, ca sa i se faca foame pana la masa urmatoare.
m_monique spune:
cineva intreba cand invata sa mestece?
cam pe la 7 luni. invata singuri. si atunci mesteca tot.
imi amintesc ca andrei pe la 7 luni manca iaurt si-l mesteca de parca era carne tare.
aris26 spune:
exact asta am spus si eu in primul mesaj de azi:m-am saturat de colici!
dar si cand o sa intram noi si o sa urlam :
AM SCAPAT DE COLICI!!!!
| citat din mesajul lui saby Intram si noi sa mai dam raportul. Declar oficial ca m-am saturat de colici sau ce o mai fi, nu mai suport plansul, stau si ma gandesc daca se poate si fara plans. Laptele a cam fugit si el la cat de haiotic mamanca printesa, formula nu vrea, nici sa nu vada biberonul...nu stiu ce sa mai fac. Off de fiecare data cand intru pe forum nu fac decat sa ma plang .Maine mergem la controlul de 3 luni si facem si Rotarixul, inca un motiv in plus sa nu se simta bine si sa planga. Sunt obosita rau. Sabina mamica fericita de Maia Andreeahttp://www.flickr.com/photos/39734204@N04/ |
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui novus Sa vedeti ce am descoperit ieri ![]() ghemotoace de par micut in kk in pampers desigur ![]() !!!!!!Vi s-a intamplat ?????? Singura explicatie plauzibila pe care am gasit-o este ca suge toata ziua pe manute si se trage de par, pe care-l inghite si a fost eliminat pe cale naturala !!Ce ziceti ??? (e a doua oara cand gasesc, prima oara am zis ca a fost un accident) |
DAAAAAAA! Chiar mai rau - am gasit in kk un par al meu. Si zau ca nu am parul prea scurt! De atunci am inceput sa port un batic pe cap in casa ca sa nu mai palmeze asta micu' fire...
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
CAND 1+1=3

Uf, biata mea vulpe... tare mult tin la cainele asta... e tot cea mai ramas din vekea mea familie... 
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )