Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

raportam o dragoana cocheta care merge la shopping si sta cuminte in carucior pina cumpara mami ce vrea. NU e deloc cazul cind e in marsupiu, atunci nu sta nicicum.
Raportam cumparat bluzite (de la Mango) cu Olive a lu Popeye
Raportam blugi slim 28 care nu ma-ncap, tre sa iau mai mari cu un numar cel putin... desi mai am alti pantaloni de la mango si 28 e numarul meu... o fi de la croi... asa ca tre sa ii duc inapoi (n-am incercat acolo).
Raportam cumparat okelari de soare pt dragoana, e mor-ta-la!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sirimie, tu incepi diversificarea la 6 luni? Intreb ca asa imi propusesem si eu dar vad ca pediatrul a inceput sa ma tot ispiteasca sa incep pe la 4 luni jumate

pe la 5 luni jumatate incepem, daca nu avem probleme

la vladut am inceput la 4 luni si jumatate pentru ca era slabut si foarte mofturos. la monica daca nu avem problema asta (nu o avem, creste frumos) nu am sa ma grabesc

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

raportam o dragoana cocheta care merge la shopping si sta cuminte in carucior pina cumpara mami ce vrea. NU e deloc cazul cind e in marsupiu, atunci nu sta nicicum.
Raportam blugi slim 28 care nu ma-ncap, tre sa iau mai mari cu un numar cel putin... desi mai am alti pantaloni de la mango si 28 e numarul meu... o fi de la croi... asa ca tre sa ii duc inapoi (n-am incercat acolo).

Toulouse, la ville rose

vrem pozeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pediatra mea a zis ca sucurile nu se mai considera diversificare in ultima perioada. probabil asa se explica faptul ca se introduc atat de devreme.

denisa - asa a? vulpe in loc de lup oricum e dulce foc. nu stiu ce te-ai fi facut cu un monstru de 50 de kg in apartament,sau e la ai tai,la curte?
daca tot iti mai doresti un lup poate ii iei Adelei unul un pic mai incolo,sa creasca impreuna.

bebe-pai pana o sa ajungeti la mestecat...ohoooo cat mai ai.

eu mi-am propus sa ma linishtesc cu diversificarea asta. unde ma grabesc? ce cred eu ca e mare bucurie?

novus - poate o fi si la noi. dar la cat par are al meu imi trebuie o lupa sa-l caut in scutec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sirimie, tu incepi diversificarea la 6 luni? Intreb ca asa imi propusesem si eu dar vad ca pediatrul a inceput sa ma tot ispiteasca sa incep pe la 4 luni jumate

pe la 5 luni jumatate incepem, daca nu avem probleme

la vladut am inceput la 4 luni si jumatate pentru ca era slabut si foarte mofturos. la monica daca nu avem problema asta (nu o avem, creste frumos) nu am sa ma grabesc

Despre Andrei

Multumesc!
Sincer nu stiu ce sa fac, greutatea mi-a zis ca e buna, dar ea in ultima luna a crescut 400g. Lapte am, dar ea se chinuie cu colicile si rar are o masa linistita. Mi-a zis inainte de supt sa ii dau 4-5 lingurite de formula ca schimba nu stiu ce ph...aseara am incercat si a fost mai bine dar nu stiu daca nu a fost doar o intimplare; mai incerc si la masa din seara asta. Fireste ca din 5 lingurite cred ca a inghitit efectiv vreo 2, ca s-a strimbat si a scuipat de numa-numa. E un alt motiv, zic eu, sa mai amin diversificarea

if you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Toulouse, la ville rose

vrem pozeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

o sa il punem pe tati la treaba in week-end :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
denisa, din amintirile mele cind aveam ciine, exema se face in general de la carne... poate ca trebuie sa treci doar pe crochete light, speciale pt catei batrini...

Toulouse, la ville rose

Ii comandai Hill's pt caini batrani si mici, cum zise pisik, sa vaz acu' daca le mananca... e mofturos si... nici dinti nu prea mai are... Uf, biata mea vulpe... tare mult tin la cainele asta... e tot cea mai ramas din vekea mea familie...

Va multumesc pentru sfaturi.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Citat:

Toulouse, la ville rose

Si noua ne place tare la cumparaturi! E atenta, se uita in toate partile, sa nu scape nimic, de preferinta in marsupiu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26
denisa - asa a? vulpe in loc de lup oricum e dulce foc. nu stiu ce te-ai fi facut cu un monstru de 50 de kg in apartament,sau e la ai tai,la curte?
daca tot iti mai doresti un lup poate ii iei Adelei unul un pic mai incolo,sa creasca impreuna.

Cand l-am luat (adik acum 14ani), eram la Targoviste, cu ai mei, tot in apartament, dar mult mai mare decat asta in care stam noi acum. (btw, p-asta "mare" ma kinui eu sa il vand ca sa ne cumparam si noi ceva ) El a ramas cu ai mei, pana acum 2 ani, cand ai mei s-au dus... iar eu a trebuit sa imi reiau in posesie vulpoiul. Intre timp aveam si pisica. Acum si copil. Suntem o familie vesela.
Ce-i drept, in curte ne-ar prinde bine un lup...

In ceea ce priveste diversificarea, eu ma umflam ca o sa alaptez exclusiv pana la 6luni, dar la cum se mofturiceshte printzesa, parca vaz ca potentez si io lapticul productie proprie cu ceva cereale peste vreo luna... Mai vedem cum evoluam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

diversificarea se incepe cu cereale daca bb e slabut, si cu supa de legume daca e maricel. se da noul aliment dimineata sau cel tirziu la 13, niciodata seara

Despre Andrei

Mergi la inceput