Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, feciorul meu a descoperit ca e amuzant sa chiuie. La 5 dimineata. Mi-era ca ne trezim cu politia la usa, sa vada daca nu schingiuim copilul...

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Intram si noi sa mai dam raportul. Declar oficial ca m-am saturat de colici sau ce o mai fi, nu mai suport plansul, stau si ma gandesc daca se poate si fara plans. Laptele a cam fugit si el la cat de haiotic mamanca printesa, formula nu vrea, nici sa nu vada biberonul...nu stiu ce sa mai fac. Off de fiecare data cand intru pe forum nu fac decat sa ma plang .
Maine mergem la controlul de 3 luni si facem si Rotarixul, inca un motiv in plus sa nu se simta bine si sa planga. Sunt obosita rau.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

sa nu cumva sa plinga de foame.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Va pupam de noapte buna cu un zambet larg si va aratam si noua pozitie de somn pe care o practicam chiar si in carucior (e pe o parte, un pic rasturnat spre burta, ca sa poata prinde suzica in caz de picaj).

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

sirimie,
da, ii dau cu lingurita la mine in brate, dar nu e deloc incintata. nu sta in fund decit sprijinita dar face eforturi sa se ridice singura, iar daca o las sa se tina de degetele mele se ridica singura. i-am dat vreo 3 lingurite in seara asta si vad ca iar au ajutat-o sa pape sin linistita. am indraznit sa ii dau seara pt ca tot lapte de-asta a mincat in maternitate si ...pt ca asa mi-a zis dr, cind m-am plins mai ales de circoteca de seara. nu vreau sa insist, mai degraba sa il folosesc in scop "terapeutic".

eu il tineam pe vladut in scaun de masina la inceput
lapte poti sa ii dai. dar sa nu incepi sa ii dai suc seara. motivul: daca face diaree sau alta reactie negativa, sa nu faca noaptea.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

exact asta am spus si eu in primul mesaj de azi:m-am saturat de colici!
dar si cand o sa intram noi si o sa urlam :
AM SCAPAT DE COLICI!!!!
Citat:
citat din mesajul lui saby

Intram si noi sa mai dam raportul. Declar oficial ca m-am saturat de colici sau ce o mai fi, nu mai suport plansul, stau si ma gandesc daca se poate si fara plans. Laptele a cam fugit si el la cat de haiotic mamanca printesa, formula nu vrea, nici sa nu vada biberonul...nu stiu ce sa mai fac. Off de fiecare data cand intru pe forum nu fac decat sa ma plang .
Maine mergem la controlul de 3 luni si facem si Rotarixul, inca un motiv in plus sa nu se simta bine si sa planga. Sunt obosita rau.

Dar cand o sa se intample si asta, vorba ta sper sa nu dam in altele cum ar fi dintii. Macar la mine a inceput sa doarma seara mai devreme adica nu ne mai culcam la 2 ci pe la 11, chiar daca ne trezim de 3 ori pe noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Gigelico!, am ras cu lacrimi la "Gandurile unui bebe la botez"

Bebe Shtrumf: Eu am patut pliant de voiaj. Aveam deja un carusel muzical (primit cadou), dar am comandat unul de pe bebecarucior.ro cu sistemul de prindere nu prin insurubare ca pentru pat din lemn ci cu un brat care "imbraca" marginea patului, de la Brevi, am dat 153 RON pe el si bebe e super-incantat.

Am si eu un Oooff! Desi inca nu am implinit 3 luni, ieri am fost la control, ca tot era sotul liber... Si surpriza! Acum o saptamana avea baietelul 6.050 gr, cantarit acasa cu cantarul digital. Cand ajungem la pediatra...verdict 5.500! in conditiile in care l-a pus pe un cantar mecanic, arata 5750, iar ea a scazut 250 gr pampersul. Si mi-a zis sa-i dau lapte praf si mai putin san, iar mie imi siroiesc tatele prin casa si scot la mulgatoare dimineata si seara cate 150-200 gr... A! si a mai si urlat la mine cand l-am pus pe masa de infasat si l-am lasat 2 secunde cu ele 2 in cabinet sa-mi iau poseta de pe hol ca las copilul nesupravegheat...
Ieri toata ziua am bocit din cauza asta, pediatra nu trebuie sa "indrume" parintii in loc sa tipe la ei? Si ce metoda e asta, se stie ca laptele matern e cel mai bun, iar ea recomanda laptele praf? E adevarat ce bebe a slabit in ultimele zile, dar asta nu e de la laptele meu, ci de la regurgitat mult; azi i-am dat lapte praf si a vomitat tot! Ce pot sa-i fac sa nu mai regurgiteze, ca Debridat-ul prescris de pediatra e foarte nasol, vomita imediat, in general toate medicamentele prescrise de ea nu le accepta, ma gandesc daca nu trebuie sa schimb pediatrul, iar faza cu ragaitul+pus pe o suprafata semiverticala nu ajuta, este foarte agitat in timp ce mananca si dupa aceea si elimina mult.
A mai avut el o faza de genul asta cand nu lua in greutate in primele saptamani, dar s-a reglat sistemul digestiv de la sine. Sa fie acum o perioada trecatoare si sa las copkilu' in pace?

Elena, mami de bebe Ianis (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

250 g n-o fi cam mult pentru un scutecel? Daca urla, schimb-o... io i-as fi recomandat un pic de , face bine la urlat
oricum 5,700 la 3 luni e superbine, nu te stresa si da-i laptic de la tine

nu stiu cum is alti copii, dar cea mare a mea n-a fost incantata de diversificare, pana la un an nu cred sa fi mancat doua lingurite de piureuri la o masa. manca ceva mai bine ce putea tine ea in mana, dar tzitzi a fost cam 90-95% din haleala. nici acu nu se omoara cu mancatul, are 11 kile si 86 cm la 3 ani. nici n-o rog, n-o fortez, n-o santajez, nu-i dau vitamine si in general nu ma stresez. e bine proportionata, nu-i ies oasele deci e ok. destul s-au ocupat ai mei de mine de aveam 75 de kile intr-a noua.

Mergi la inceput

Ela78 - sa nu lasi niciodata copilul nesupravegheat pe masa de infasat - sau oriunde in alta parte. Poate sa cada..

Daca acasa ai 6 kg si la cabinet ai mai putin nu inseamna ca a slabit. Cintarele difera. Cintareste-l din nou acasa sa vezi daca a slabit sau nu.

Si am o dilema - cind il cintareste pediatra, de ce nu ii da pampersul jos?

Nu cred ca e cazul sa ii dai lapte praf. Eu cred ca nu a slabit.

Debridat e un medicament pentru varsaturi. Eu ii dadeam lui Vladut cu 30 min inainte de masa.

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

OLISHKA succes, sa aveti o nunta ca in povesti!

SHASA bine ai revenit, cum mai e bb Petru?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

MONNVAS te pup. Bebe Petru este mai bine! Am reusit de am facut si noi vaccinul acum 2 zile. Deci la 2 luni si 3 saptamani. Mergem inainte..."indienii seniori" il adora...mai ales Florin fiind mai mare...intelege altfel si este foarte atasat de el

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ma speriati cu dintii...pe bune...eu sper sa fac o pauza intre dinti si colici. vreau eu sa mai slabesc un pic dar nu pe fond nervos

Trei pupici si o florcica pt. mami cu bebe tipatorSper sa treaca cat de curand perioada asta ca trebuie sa fi stoarsa de puteri saracuta de tine. Dar uite, incerc sa te imbarbatezmultumeste-i Lui Dumnezeu ca este sanatos si nu ai probleme de sanatate cu el ca pacatosii astia de colici vor trece ei pana la urma. Cat despre dintisori....poate ai noroc si nu vei sti cand ii apar decat cand te va muscaNu trebuie neaparat sa se simta rau la eruptia dentara. Te pup mami optimist si curajos, nu lasa garda jos acum, ca mai este putin si scapati voi de colici

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput