Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 30
Happiness_4_us spune:
Carpatinule, da, sambata ne petrecem, avem invitati prieteni romani, iar duminica alta serie, islandezi.
Am comandat deja tortul, speram sa fie la fel de bun ca cel de anul trecut, si mi-am propus sa mai fac eu cate ceva, ma refer prajiturele, bombonele. Sa vedem in ce forma o sa fiu vineri, ca ne ducem si la C.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
szivarvany spune:
spor la pregateli
Asteptam poze cu voi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Yaia spune:
Nana, banuiesc ca C nu poate aranja ceva pentru propirul copil cat timp dureaza sedinta voastra...Hmmm...dar nici sa-i gaseasca ceva ce sa-l tina ocupat SI linistit?
Of, e greu, dar daca dupa 6 luni se vad progresele, eu as trage tare si m-as apuca de fumat! In plus, m-as uita in proprii pantofi inainte sa-i incalt la plecare.
Ma intreb daca sa trimit sacose de azi sau sa astept pana vineri...si am de trimis pt. duminica si in Beljica pt. o trufa, o wafa...Yuhuu!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Happiness_4_us spune:
Mda, azi a fost mai bine la C, la modul ca primele 15 min Andrei a stat la exercitii cuminte, chiar zambarind, asta ptr ca statea pe burtica si se juca si nu baga in seama ce facea C, dupa care a inceput "dansul".
In tot acest timp, copilul V i-a imitat plansul, si vazand ca nu este bagat in seama, in cele din urma a cedat si s-a dus in camera lui cu tot cu laptop si dvd-ul Razboiul stelelor! Yuhuuu, ca incepeau sa ma lase nervii din nou.
Asadar am plecat mai putin obosita psihic.
Cat despre sacose, miss Yaia, le astept cu placere.
Vom avea tortulet cu martipan si evident poza din Cars, ca sunt preferatele lui Andrei, un pandispan cu crema de lamaie si o prajitura Amandina, ma refer o tava, toate taiate bucatele si , pandispanul tavalit prin sirop si nuca pisata iar Amandina prin sirop si fulgi de cocos. Este o inventie de-a mea, asta ptr ca nu am gasit inca reteta de fondant si nu vreau sa dau chix. Mai bine improvizez asa incat s apara altceva.
Plus, de rontzait si de baut.
Facem cinste!!!!!!
Si promit ca o sa pun si cateva poze.
Doamne ajuta sa fie totul bine, sa fim sanatosi si sa nu apara nimic neprevazut, ca niciodata nu se stie.
P.S. Yaia, sigur pandispanul taie gretzurile. Este bestial de racoros si de bun si iese garantat!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
luy spune:
Bravo, ma bucur ca ieri a mers mai bine sedinta ! Tineti-o tot asa ! Pupam fluturashul dulce
Ce-ai avut tu, Nanita draga cu noi... am inundat laptopul citind descrierea prajiturilor
Petrecere frumoasa !!!
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
flori76 spune:
Nanuto,venim si nooooi!Mor de pofta la ce zici tu acolo
Distractie placuta!O sa ne gandim la voi si cu siguranta o sa-mi amintesc de petrecerile pe care le-am avut impreuna
------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
slippers76 spune:
Nana, daca iti trimit reteta de glazura pentru amandina primesti si sacosa mea?
Ma bucur ca a fost mai buna sedinta de ieri cu doamna C.
Spor la treburi (vad ca ai planuri mari) si o zi minunata.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Gabriela77 spune:
Of, of, de ce a trebuit sa citesc eu descrierile bunatatilor Nanei? Vai de burtica si poftele mele...Acum musai macar o amandina trebuie sa infulec, altfel e jale! Ai grija ce mai scrii ca va fi crescatorie de sacose la usa ta!
Ce bine ca a fost mai ok la a doua sedinta, marturisesc ca si mie mi-ar fi cedat nervii la asemenea manifestari. Mult succes fluturasului dulce!Asteptam cu mare interes pozele de la petrecere!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 20+
Happiness_4_us spune:
Va astept cu mare drag!
De azi noapte, nascu infundat si mucisori prelingandu-se. Am cobit ca nu puteam eu sa-mi tzin gura.
Am dat iar Imunobaby de azi, sa vedem cum se prezinta, ca a mai avut o tentativa si am reusit sa fentez cu el.
Azi avem pauza asa ca mergem la cumparaturi, una alta ptr petrecere.
Sa aveti o zi frumoasa!
Roxana_G spune:
Nana, lasa ca o sa fie bine, nu va speriati de niste mucisori. Spor la cumparaturi si la pregatiri, sunt sigura ca va fi cea mai frumoasa petrecere!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi