Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 31
Yaia spune:
He-he...noi, avem voie cu sacosele in fata, nuuu?
Ma bucur ca a mers mai bine la fizio, sper ca V sa-si fi dat seama ca nu e rost de bagare in seama si sa renunte de tot la chestiile alea. Tot mai bine sa o tineti.
si sanatate multa, sa fentati viroza. Aici cica cat timp nu are febra sau ochii nu-i sunt rosii, mucii si tusea nu se trateaza cu nimic...in afara de indiferenta din partea medicului, ca pe mine ma scot din sarite si nu le pot ignora. Si sa fiti in forma maxima pentru petrecere!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Happiness_4_us spune:
Astept toate sacoselele si promit ca le umplu cu bunatatzi.
Yaia, nici eu nu sar pe Andrei cu nimic, atata vreme cat nu apare febra. Il urmaresc, incerc sa-i pun 2=3 stropi de lamaie pe unde apuc, asta ptr vitamina C, si sunt pe faza.
In continuare se preling, numai din nara dreapta.
Sper sa fie mai bine maine.
De dus la medic, nu poate fi vorba, cred ca s-ar distra pe seama noastra.
Ptr ca am uitat ca maine am zi full, deh neuronul a decedat sau trebe resuscitat , maine zicem pas vizitei la Miss C.
Mi-am propus cam multe de facut si nu vreau seara sa cad lata iar ziua sa fiu precum o gaina fara cap, de colo colo.
Asa.
Astazi am fost sa iau fluturasul de la gradi. Ceilalti pitici erau la nani-nani, el statea cu Koni la ea in birou si se jucau. Koni, supervisor-a activitatilor din gradi, o femeie de nota 100, era tare incantata ca azi a trebuit sa aiba ea grija de Andrei, intrucat femeia Hulda, bolnava fiind, si-a luat liber. Sigur nici maine nu va veni.
Asadar Koni mi-a explicat cu lux de amanunt ca la pranz au avut din nou peste, iar Andrei a fost tare incantat si deschidea gurita sa-i mai dea asa incat dupa ce si-a terminat portia i-a mai servit inca una. Deci a papat 2 portii.
Ce sa zic, sunt multumita, singura nemultumire este combinarea pestelui cu mult unt. Sper sa nu i se aplece, ca de digerat am remarcat ca s-a digerat rapid.
Nu mai spun in ce hal mirosea fluturashul.
S-a bucurat tare sa ma vada si aplauda nevoie mare.
Asadar o zi reusita la gradi!
Va si ne auzim maine!
O seara frumoasa!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
luy spune:
Bravo pentru fluturashul-gradinar ! Tineti-o tot asa cu gradi !
Sper sa dispara mucii definitiv si sa aveti un weekend minunat, sa va bucurati din toata inima de cei 2 anisori pe care ii implineste Andrei !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Gabriela77 spune:
Weekend fara mucisori si petrecere minunata! Super vesti de la gradi!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 20 +
Yaia spune:
Bravo, Fluturas! Excelente progrese la gradinita! Felicitari!
LA MULTI ANI, sa fii sanatos si sa cresti mare si puternic pentru mamica ta puternica!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
carpatina spune:
La multi ani Andrei!
Sa ai parte de tot ce-i bun in viata, sa fii sanatos si sa implinesti vise!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Petrecere frumoasa Fluturas scump!!! La multi ani
Ne servim si noi cu tortulet , pandispan si amandina
P.S.Nana m-am bucurat mult sa citesc ca Andrei a fost bine la gradinita si ca a papat doua portii de peste!! E un dulce si curajos!!! Va citesc mereu dar scriu rar. ma bucur ca ai reaparut la noi!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
14+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
slippers76 spune:
La multi ani Fluturas Andrei. Sa fii sanatos, sa-ti fie viata luminoasa si plina de bucurii.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
pisellino spune:
LA MULTI ANI VOINICEL!
Sa cresti mare si sanatos pentru mami si tati ai tai
Tare ar manca si Robi o feliutza de tort
Petrecere frumoasa!
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048