Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Felicitari pentru Andrei
Asteptam povestea in continuare
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Happiness_4_us spune:
Si povestea a continuat si azi, asa incat, dupa ce am stat o ora cu el, am plecat, ne-am luat la revedere de la el, si era cat pe ce sa planga, dar s-a luat cu joaca si a plecat.
A ramas sa mearga tati peste jumatate de ora sa il ia acasa pe fluturas.
Maine incercam program de 3 ore, cu tot cu mancat de pranz, iar de joi, program intreg, de 4 ore.
Doamne ajuta sa fie bine.
Este timid fata de ceilalti copilasi, sigur ptr ca totul este nou, multa lume in jurul lui si poate si ptr ca inca nu merge, dar sunt sigura ca va fi bine. Trebuie!
In rest, 4 copilasi cu mucisori curgand , 2 fetite si un baietel in body cu maneca scurta si cu labutzele goale, desi acolo erau 2 geamuri deschise, deci curent cat cuprinde, pe jos au un fel de linoleum si din loc in loc cateva covorase din alea colorate cu litere, de jucat pe ele.
Sunt sigura ca in curand va incepe si la Andrei nasucul sa curga, pentru ca deja a inceput sa stranute dar nu-i nimic, sper doar sa nu faca si febra.
Altfel ok .
Revin cu povestiri.
Va si va multumesc ca va ganditi la noi!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
O-ho, ce cunoscut imi suna totul! Identicl si la fel si la noi. La inceput o sa fie bine, abia dupa vreo saptamana doua realizeaza ca-l lasati acolo si plecati si poate o sa protesteze cu putin plans la despartire, dar o sa invete ca veniti in fiecare zi dupa el si o sa fie bine.
Tare ma bucur, o sa mearga el dupa cateva saptamani sau luni de gradinita, o sa vezi. Nici tudor nu mergea cand a inceput gradinita, dar nevoile l-au fortat sa o ia la picior, altfel ramanea fara jucaria dorita! Si Andrei o sa mearga singura cat de curand, vei vedea.
Iar mucii, m-am obisnuit cu ei. Atata timp cat nu apare febra, ii ignor. O prietena mi-a spus ca baiatul ei a avut muci de cand a inceput gradinita pana a terminat-o, mai putin vacantele. Dupa prima vacanta si al doilea an inceput deja la gradinita, ii dau perfecta dreptate.
Bravo Andrei, Fluturas curajos!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
prisi spune:
yupii Felicitari Andrei sa fie la fel de bine in fiecare zi
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Happiness_4_us spune:
Se pare ca au inceput si la Andrei sa se prelinga mucii. Ca tot spuneam de ceilalti prichindei. Sa vedem cum evolueaza.
Sunt sigura ca va plange la un moment data, tocmai de-aia si spun ca sigur acum nu stie ce i se intampla si probabil de-aia sta.
Asta e, mergemnainte.
Asa ca draga mea Yaia, sa-mi ztii locul pe bancutza ca nu e vacant! Cat de curand apar sa-l revendic!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
luy spune:
Bravo, bravo, Fluturash ! Tare ma bucur de vestile bune !
O sa fie bine, Nana, ai sa vezi... In 2 luni vei fi uimita sa constati cat de mult a prograsat Andrei
Ai povestit minunat prima zi de gradinita, sper ca pastrezi undeva randurile acestea pentru Andrei si o sa i le arati la majorat
Va imbratisam cu drag !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
devylla spune:
Bravo mai Fluturash!
Ce ma bucur ca a fost bine!
Multa bafta in zilele ce urmeaza si fara febra!
Gabriela77 spune:
Felicitari gradinarului cuminte!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 17+