Andrei, sufletelul nostru curat! (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Happiness_4_us spune:
In jumatate de ora plecam la gradi, adica de la 9:30 si vom sta 1 ora, asa e regula ptr prima zi.
Sigur o sa fie ok.
Ieri am fost in vizita la niste romani, el antrenor de gimnastica la un club aici, iar sotia, abia venita impreuna cu prichindelul de 4 ani, de meserie kinetoterapeut si a lucrat in Constanta cu copii cu probleme aproape 7 ani.
Am vazut din start ca femeia stie despre ce-i vorba si ce-i cel mai important, este ca-i place.
Asadar o sa incepem sa lucram si cu Andrei, in prima faza o sa-l duc o zi da una ba, dupa care o sa-l duc zilnic. SIngurul inconvenient este distanta, ca ei locuiesc in alt oras si facem pe drum vreo 40-45 minute, dar asta este.
Musai sa recupereze cat mai mult si cat mai repede.
A zis ca Andrei este foarte bine si ca acum mai trebuie lucrat sa mearga in 4 labutze, ca el inca se taraste si daca o poate face nu se mai chinuie cu mersul in 4 labe, si ca mai trebuie lucrat acum la fineturi.
VA incepe o perioada plina, cu gradi plus fizioterapie.
Noi suntem tare incantati ca putem continua aici ce facea d-na Nuti in Romania, adica Bobath, nu terapie prin joaca.
La astea se adauga un prieten de joaca ptr Andrei, caci ii vom vizita zilnic iar ei vor veni la noi in weekend. Uff ce bine! Socializare si iar socializare!
Cam astea-s noutatile.
Revin dupa ce ne intoarcem de la gradi.
si o saptamana usoara, fara stat pe bancutza si fara gretzuri, aviz amatoarelor.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
szivarvany spune:
Ce vesti bune,
Astept cu nerabdare sa veniti de la gradi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Yaia spune:
Si eu abia astept sa citesc impresii dupa prima zi de gradinita.
Cat priveste noua familie de romani veniti in insula, YUHUU de 2 ori: atat pentru noul prieten de joaca, cat mai ales pentru terapeuta!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
mychydutza spune:
astept vesti cu impresiile din prima zi de gradi!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Happiness_4_us spune:
Prima zi de gradinita!
Am plecat cu mami si tati, in masina noastra iar eu n-am nici o treaba, habar nu am unde ma duc ei, eu doar ma joc cu broscutza oac-oac si-mi pun masinuta pe ea. Imi place tare in masina.
Hopa, ce s-o fi intampland oare? De ce opreste tati asa repede? Si vine sa ma ia din scaunel? Asa repede am ajuns?
Cobor din scaunel si ma uit in jur. Mami si tati ma iau amandoi de manutza si incepem sa mergem, ne indreptam spre o intrare mare si bine zavorata. Incerc s ama ridic pe varfuri, poate poate prind si eu vreo clantza de care sa ma agatz si care sa deschida usa asta mareeee si grea. Dar nimic. Clanta este cu mult mai sus si ajunge la ea doar tati.Nu-i nimic, bine ca pot intra.
Vad de jur imprejur jucarii, o groapa mare cu pietricele unde se joaca niste copii, leagane mari si frumoase, tobogane, masinute, de toate. Tare as vrea putin in leagan sau macar in tobogan, dar nu, mami si tati sunt hotarati sa intram. Nu stiu de ce tot insista ei si-mi explica, ca vom veni afara putin mai tarziu, ca eu vreau acum, nu mai tarziu.
In cele din urma intram.
Inauntru, se ivesc niste dulapioare in miniatura, asa, ca pentru prichindei ca mine, si fiecare dulapior, are lipit pe usa, o rama frumoasa din care zambesc diferite mocutze, care mai de care mai dragutza, iar alaturi este scris numele. Ma uit si vad o rama goala langa care este scris ceva.
Mami fericita ma ia de manutza si ma duce acolo si-mi arata: uite, aici va fi dulapiorul tau, iar tati pune acum o poza frumoasa cu Andrei, in rama. Imediat dulapiorul parca a capatat viatza, iar mocutza mea zambareata s-a ivit cat ai clipi.
M-au dezbracat de hainutze si am intrat in clasa.
Pretutindeni misunau prichindei de-o statura cu mine, grasunei si frumosi, care vorbesc si rad.
Pe mine m-a preluat Hulda, da, am mai vazut-o la Una, vine direct la mine si-mi zambeste si vrea sa-mi arate ce-i pe aici.
Mami si tati raman undeva in urma, iar eu plec in recunoastere.
Gasesc o minge si vreau sa ma joc cu ea. E mica si colorata si cand ma hotarasc sa dau la Hulda, mai apar 3 prichindei, fiecare cu cate o minge, si vor si ei joaca. Hopaaaaa, vad o minge mai galbena si mai mare decat a mea. Usurel o las jos din manutza, si cand baietelul scapa mingea, ma tarasc repede repede si o iau eu. Cu zambetul pe buze, arunc victorios mingea la Hulda! Bravooo, Andreiiii, striga Hulda!
Ma mai joc putin dupa care, timid, ii caut cu privirea prin incapere pe ei, mami si tati, care m-au adus intr-un loc cu totul nou ptr mine. Pun buzitza si dau sa plang si nu vreau decat la mami, desi ea ma asigura ca e acolo, ca se uita la mine si e ok sa ma joc cu Hulda. Nu, eu vreau la mami a mea. Macar putin putin!
Dupa ce ma asigur eu ca e totul bine, plec iar cu Hulda, gasim masinutze si ne distram de minune!
Si uite asa a trecut o ora si a trebuit sa plecam.
Mai vreau si maineeee!!!!
In linii mari a fost ok.
Asteptam sa vedem ce va fi maine!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
slippers76 spune:
Bravo Fluturas! Sa fie intr-un ceas bun! Sunt sigura ca va fi din ce mai bine .
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
carpatina spune:
Andrei, desteptarea! Mingiile de ieri te asteapta sa va jucati!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
pisellino spune:
Felicitari nana si andrei! se pare ca a fost super la gradi! ma bucur pentru voi e importanta socializarea! pup pt bb gradi
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
Roxana_G spune:
Foarte foarte frumos! Tare ma bucur ca a fost bine ieri, sa o tineti tot asa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi