Andrei, sufletelul nostru curat! (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Yaia, merci mult! Da, asa fac si eu ptr scadere febra, desi aici au zis sa-i pun paracetamol supozitor si daca nu scade, dupa 4-5 ore sa-i dau Ibufen.
Eu am procedat asa cum ne-au zis in spital la Obregia, Nurofen si Panadol sirop, la 4 ore, si a mers.

...ca in luna lui octombrie sa-i facem lui Andrei un RMN si un eeg, asta ca sa ne edificam daca a crescut asa cum trebuie creierul si daca este ceva in neregula acolo, respectiv leziune, asa cum banuia dr din Buc ca ar fi...

De luni se da startul la gradinita...

Cu medicamentele de scazut febra, vad ca Duamna C fu mai iute de mana! Si cu virozele, important e sa fie febra tinuta sub control si sa ai rabdare pana trece, in perioada bolii va manca mai prost. In rest, asta e, imunitatea trebuie creata cumva si nu prea e alta cale.

Mai bine sa faceti testul si sa stati linistiti. Sunt convinsa ca totul e bine!

Vezi de luni sa vii cu o perna la bancuta, ti-am zis ca e tare incomoda! Stai ca pe ace pana il iei acasa!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va multumesc mult ptr sfaturi.
Da, Panadolul e tot Paracetamol, insa pe asta il ia Andrei mai bine si prefer sirop decat supozitor, mai ales ca el, de astea 2 dati cand a luat antibiotic, a facut si diaree si am fost avertizati, fara supozitoare cand face diaree.
Am optat ptr Nurofen in loc de Ibufen, ptr ca erau tablete si trebuiau dizolvate in apa, iar pe astea le ia mai greu.
Aici nu prea exista varianta siropele la copii. Astia-i trateaza ca pe oameni mari, de mici.
Dar noi avem stoc din Ro.

Cat despre perna de stat pe bancuta, e ok. Cred ca nu imi fac probleme cu plansul ptr ca, noi am trecut de cateva ori prin asta.
Plangea cand il "lasam" cu Helga, la modul ca eu eram prin preajma dar tot nu vroia. Pe urma s-a obisnuit. La fel si cu Unna, la inceput.
Am vazut ca s-a acomodat asa ca nu am stat cu inima stransa, iar acum sper sa fie tentat si de ceilalti prichindei.
In rest, astept cu nerabdare gradinita, cu sufletul la gura sau nu, asta e, nu avem incotro.
Cat despre perioada virozelor si nemancare, ma ingrozesc de acum, mai ales ca el are 3 feluri mari si late de combinatii pe care le maninca, la care de cateva zile a cam renuntat , iar daca nici pe astea nu le va mai vrea....
La fel de mari sperante imi pun in puterea exemplului, cand vine vorba de mancat la gradi. Poate vrea DD sa se infaptuiasca vreun miracol, si ce nu am reusit eu in 2 ani, sa reuseasca acolo, adica sa manince variat.
E he he. Dupa cum va spuneam, mi-am pus mari sperante in gradi!

va pup cu mare drag si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nanita, tare m-am bucurat cand am citit despre progresele grozave ale fluturashului. Auzi, el sa stie culorile si voi sa nu va dati seama ! Asta nu face decat sa-mi intareasca o convigere: puii nostri stiu si pot mult mai mult decat realizam noi, iar cand "ne lovesc" cu cate o chestie de asta ramanem surprinsi. Acum sunt inca prea mici sa se poata exprima si sa ne arate cate stiu, dar o sa vina si vremea in care o sa ramanem trazniti de ce au invatat si ce idei pot avea
M-am intristat cand am citit de febra si antibiotic, brrrr... Sanatate multa, multa va doresc...
Ca o mama de proaspata gradinareasa, iti zic si eu ca Andrei va progresa mult in compania celorlalti copii. Am vazut si eu la Maria... Acolo s-a invatat sa faca la olita, acolo a invatat sa bea apa din pahar/cana de om mare, acolo a inceput sa incerce sa mamance singura... Recunosc ca si eu mi-am pus multe sperante in gradinita. Si acum, in privinta mancarii, in fac multe sperante ca o vor da pe brazda, si ea are anumite "fixisme", ar manca numai pasat daca s-ar putea, sau cartofi prajiti ( a dat de gustul lor in vacanta ). Insa doamnele de la gradi mi-au zis ca acolo mananca chiar mai bine decat copiii mai mari decat ea. Deci... poate, dar nu vrea acasa. Trebuie doar sa ai rabdare la inceput
In privinta ingrijorarii cu privire la raceli... te inteleg perfect, orice copil este mai expus in colectivitate riscului de imbolnavire. Normal ca te gandesti la asta; incearca doar sa fii optimista si sa speri ca situatia nu va fi asa neagra cum ai tu tendinta s-o consideri. Pana la urma nici daca-l tii acasa nu-l poti feri - uite, de exemplu acum... Fii increzatoare, crede in el si mergi pe principul "vazand si facand". Daca vor aparea probleme vei reconsidera atunci situatia.
Va imbratisam tare, tare !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Luy. Merci tare mult! Asa am sa fac!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Inca 2 zile si incepe o noua etapa in viata voastra! Sa fie cu noroc!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Doamne ajuta, Carpatinule!

Un weekend linistit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Week-end linistit si sa va pregatiti temeinic de gradi. Va imbratisam cu drag.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tinem pumnii stransi pentru prima zi de gradi. Sa fie bine!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gata? L-ai dus deja la gradinita? Te asteptam cu vesti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va tinem pumnii stransi si asteptam vesti!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput